• Äldre 11 Jan 20:01
    1418337 visningar
    3377 svar
    3377
    1418337

    Orientaliskt bröllop

    tyst här i tråden nu måste jag säga. tänkte berätta att vi äntligen har köpt barnvagn


  • Äldre 17 Jan 19:24
    goli skrev 2014-01-16 21:06:22 följande:
    Kitkät, vilka fantastiska bilder! Verkar som att ni har haft en superhärlig smekmånad. Och era bilder får mig att längta tillbaka till Bali... suktar efter en ny semester med sol, bad och utsökt mat... Tack för att vi fick ta del av era bilder! Och jag har saknat dig också!!!!

    Pagnie, vilken söt gravidmage du har fått! Var ju ett tag sedan du la upp den bilden och tror säkert att du har blivit ännu större nu. Och grattis till barnvagnen! Vet att ni inte har fått använda dem på riktigt än men är ni nöjda? Kanske kan få låna någon annans ungar och provköra barnvagnen? Skrattande

    Lavelii, när bär det av till solen? Låter som att ni har en massa spännande att se fram emot? Och du får förlåta att jag frågar något som du säkert har skrivit innan men vart var det ni skulle åka? Och hur länge kommer ni att vara borta? Hoppas att ni får en underbar resa!

    Ja, tjejer. Jag och maken jobbar på som vanligt. Här är det rejält mycket snö. Vackert men kallt! Tycker om snö men börjar längta till sommar och sol, som sagt.
    Jag och maken fick en härlig start på året, på nyårsafton tog jag ett grav-test som visade sig vara positivt. Blev så överlyckliga men vi vågade inte riktigt tro på plusset så vi skyndade iväg till apoteket och köpte ett digitalt test för att vara riktigt säkra. Glad Och den var också positiv. Så glada som vi var kunde vi inte hålla oss utan berättade för våra familjer. Blev många glädjetårar. Tyvärr så varade det inte länge då jag fick ett tidigt missfall för inte så länge sedan. Underbart blev kort för vår del. Men men, sånt som händer och det är tydligen mycket vanligt med tidiga missfall. Men vi ska självklart fortsätta försöka och inte ge upp. Får hålla tummarna för att det ska gå nästa gång. Mitt humör har varit rena berg-och-dalbanan, har inte riktigt orkat med saker och ting. Men nu börjar saker o ting återgå till det vanliga igen så nu ska jag försöka vara lite mer aktiv här igen!
    tack så mycket goli. ja jag har varit lite dålig på det. ber om ursäkt för det. jo beställd är den men vi har inte fått hem en än. den har inte ens kommit in i lager än då det är nya versionen för 2014 så vi får vackert vänta en stund. får köra runt vovvarna sen. hihi.

    usch så tråkigt för er. men snart så kommer det gå för er och och hålla sig kvar. jag håller alla tummar för er att det kommer gå nästa gång :D
  • Äldre 21 Jan 11:19
    goli skrev 2014-01-20 07:48:16 följande:
    Tack, Pagnie. Det hoppas jag verkligen! Hur går det för er då? Hur fungerar det med jobbet nu när du nästan är höggravid? Och kommer ni att vilja veta könet innan eller vill ni bli överraskade?
    det går bara fint för oss goli. bebisen har det så bra där inne och sprattlar väldigt ofta. livlig liten krabat tror jag allt. I morgon är dagen som jag räknat ner till så länge. då ska vi äntligen få komma och kolla på vår lilla älskling OCH förhoppningsvis se vilken sort det är. R har ju redan bestämt att det är en pojke men man vet ju aldrig. nu tror ju jag också att det är de men vi får se. i morgon kommer jag med en rapport.
    jodå det går bra på jobbet. har väldigt snälla kollegor så det fungerar prima. har ju foglossning men har ett sådant där bälte nu så det går bättre. sen ska jag på akupunktur nästa vecka för det också så får vi se hur det går.
    händer massor nu känns det som. men sen är det bara en låååång väntan innan bebis ska komma ut. Men nu på torsdag så ska vi åka och försöka köpa ny bil också. ska bli spännande. vi har ju en minicooper nu men det går inte riktigt med två hundar, barnvagn och bebis så det blir en volvo v70 istället.
  • Äldre 21 Jan 11:24
    Lavelii skrev 2014-01-21 09:36:19 följande:
    Hej tjejer!

    Ja man är ju inte här inne lika ofta nuförtiden men jag kommer på mig själv med att tänka på er alla lite då och då... "Undra hur det går för henne och det där" osv... haha...

    Hursomhelst.
    Först och främst, Goli, jättetråkigt att höra! Men som du skrev, det är vanligt innan 12 veckan har jag för mig. Det är dock ingen tröst, jag vet. Jag hoppas du mår bättre nu, och så är det nya tag! Hoppas att det snart plussar för er igen!
    Vi har som sagt inte gett oss in på det än men snart
    Vi åker den 4 feb och är borta 2 veckor. Har nog skrivit det innan ja, men jag upprepar gärna haha... Curacao och Aruba åker vi till. En vecka vardera Ska bli OTROLIGT skönt i denna jäkla kyla och snö (ursäkta språket!) som bestämde sig för att komma till slut!

    Pagnie, hur mår du och hur går det för dig?

    Kitkät, så fantastiskt underbara bilder (trots ödlan...eeeeaaakkk haha)!! Ser magiskt ut!! Längtar ännu mer efter vår resa nu!! hahaha... Som också bjuder på ödlor så klart... usch!!! Hur har ni det annars?

    Mustikka, var är du? Hur mår du?!

    Klili, välkommen in i denna värld! Jag hade Lorens (jobbar tillsammans med sin bror Charbel som också ska vara duktig har jag hört) från Södertälje som fixade håret och Gabriella Elio som fixade smink. SUPERnöjd!
    Hur långt gångna är ni i planeringen? Vilken lokal gifter ni er i?

    Tjejer, hur går det med era bröllopsvideos etc? Jag har varit lite lat faktiskt. Fick 2400 (!!) underbara bilder med mig hem för ett tag sedan. Ska välja ut 400 utav dem som ska framkallas och 30-40 ska väljas ut för att ha med i videon plus ett par stycken ska väljas ut för att förstoras. Detta har jag inte gjort än...vilket förhalar deras arbete med videon. Behöver även välja ut lite låtar att ha med i videon. Bland annat tänkte jag ta "vår" låt som vi dansade till och sedan en lugn till och sen ska de vara 2 upptempo låtar... och där är jag clueless. Vill helst att det ska vara syrianska låtar och jag är inte duktig på syrianska låtar (eller turkiska, arabiska för den delen). Några tips, syrianen Kitkät? haha
    Tänkte iaf hinna med det innan smekmånaden så att de hinner jobba med den under den tiden så kanske man inte behöver vänta allt för länge sen efter resan för att se den

    Anyway, hoppas allt är bra med er tjejer!! Kram!
    åh vad härligt att åka på semester. sitter ibland och kollar på våra bilder och längtar tillbaka som en galning. hihi. men nu kommer det inte bli så mycket resor på ett tag. vi åker tillbaka till japan våren 2016 hade vi tänkt. se blommningen av körsbärsträden. och förhoppningsvis inte lika varmt då.

    jo jag mår prima. eller jag har foglossning men med tanke på att jag mått så oförskämt bra hela tiden så ska jag inte klaga. jag och mitt foglossningbälte är bästa kompisar. har dessutom fått en sådan där underbart fin rand på magen. men vad gör man inte för den lilla. haha.
    jobbar på och hoppas egentligen på att kunna jobba till maj. men vi får väl se. får ju gå hem i slutet av april och ha våren hemma om jag vill.

    vad roligt om det kommer fler till tråden sen som också är gravida. jag hoppas bara att vi alla tittar in ibland och uppdaterar. vet ju att mustikka höll på. så nu håller vi tummarna för ALLA. mer magar vill vi se.

    filmen fick vi för länge sen nu måste vi bara hämta kopiorna. bilderna fick vi också men har faktiskt inte gjort så mycket med dom. har alla framkallade i vanliga format och sedan dom vår privata fotograf tog också. så jag tänkte göra ett album sen när jag får tid. jag är aningens lat. tänkte göra det med japanresan också.
  • Äldre 22 Jan 21:12

    Så tjejer nu har vi varit på vårt stora ultraljud och vad fel vi hade. både jag och R var ju helt säkra på en pojke men tji fick vi. Det är en liten prinsessa vi väntar. den första i hans familj sedan svärmor föddes för över 50 år sedan. behöver jag säga att svärmor är lyrisk?

    Här är prinsessan



    bild på ansiktet framifrån. ser ut som en dödskalle om ni kollar.



     


    tjockisen blir sakta men säkert tjockare ;)

     


  • Äldre 24 Jan 10:09
    goli skrev 2014-01-23 20:56:29 följande:
    Pagnie, stort stort grattis till er! Jag visste HELA tiden att ni skulle få en tjej! Nu kan ni börja köpa massa söta rosa klänningar, haha! Lavelii, tack så mycket! Det hoppas jag också. Och när det väl blir er tur hoppas jag att det ska gå bra för er också. Men en sak i taget, vad härligt med smekmånad! Njut av varje sekund! Hoppas att det blir en fantastisk resa och ta så många bilder ni bara kan!
    haha du visste det alltså? kunde du inte ha sagt det så jag inte gick i 19 veckor och kallade bebisen för han då? ;)
    nej nu blev det helt plötsligt en prinsessa så igår köpte jag första klänningen på kappahl. älskar newbie. hihi.
    och vi köpte även ny bil igår. underbart. äntligen en kombi och familjebil. en volvo v.50 blev det.
  • Äldre 27 Jan 15:35
    Lavelii skrev 2014-01-24 13:58:43 följande:
    Tack så mkt Goli!

    Ska bli så underbart!!!! Och på tal om bilder... jag tycker ju om att ta foton men efter att min senaste kamera gav upp så har jag inte införskaffat mig en ny utan levt på mobilens kamera typ.
    Så nu sitter vi i funderingar på om det är värt att skaffa en ny kamera?! Vad tror Ni tjejer??
    Givetvis så slår inte en iPhone 5s kamera en ordentlig kamera, det vet jag. Men jag funderar över om man orkar släpa runt på en kamera? Eller rättare sagt om man inte kommer glömma bort den ändå och så blir det framförallt mobilbilder hursomhelst.
    Min kära man tycker ju inte om bilder (eller rättare sagt bilder där han själv är med) så där jättemkt så för hans del känner han att mobilen duger gott och väl. En kamera ska införskaffas förr eller senare... Men ja... vad tycker ni?
    Kamera är ett "måste", eller hur? haha...

    Pagnie, vad roligt med en liten prinsessa!! Magen växer på också ser jag. Så roligt att följa din resa!
    ja det där är svårt. min systemkamera ligger mest faktiskt och skräpar. så ja vad gör man.

    haha ja jätteroligt. sakta men säkert går det framåt. har börjat resan med att ansöka om gravidpenning nu. känns som en djungel med att förstå allt med föräldradagar och allt annat.
  • Äldre 27 Jan 20:18

    just ja vi köpte ny bil nu också i veckan. köpte en fin volvo v50 där både vovvar och barnvagn får plats. känns jättebra. :D

  • Äldre 8 Feb 16:19
    kitkät skrev 2014-02-07 20:26:00 följande:
    Hej tjejer,

    Pagnie, kul att följa din resa. Har ni tänkt ut några namn ännu till flickan? Hur resonerade ni när ni valde att ta reda på könet? Var det självklart för er båda? Vi har inte ens börjat försöka bli med barn, men jag vet inte om jag skulle vilja ta reda på könet när och om vi är där men samtidigt kan jag tänka mig att det känns mer verkligt om man vet könet på barnet i magen. Då blir det ju en "person" och inte bara ett foster. Om du förstår hur jag menar. Men jag vet inte...

    Vi får vår bröllopsfilm snart. Fotografen har varit på semester så det har blivit lite försenat. Men hur kändes det för er att se bröllopsfilmen? Overkligt? Jag bävar på något sätt att se vår bröllopsfilm, känns som att det kommer bli väldigt känslosamt. Jag tänker på bröllopsdagen varje dag och har inte förlikat mig med tanken på att det är över, att jag aldrig mer kommer få uppleva den dagen igen. Och att den dagen var vår bröllopsdag och nu är det förbi. Och det känns på något sätt som att dessa känslor kommer förstärkas av att se bröllopsfilmen och inse att det verkligen har hänt. Eller så kommer det vara en hjälp att inse faktum. Haha.

    Hur behandlar livet er annars? Här rullar dagarna på snabbt, det känns som det knappt hinner bli måndag innan det är fredag igen och helgerna går ännu fortare. Denna helg ska jag bara ta det lugnt. Min man jobbar hela helgen.

    Är det någon mer än jag som saknar Mustikka? Hoppas att få höra från henne snart!
    ja det är roligt. nu har mer än halva tiden gått så det känns som att det kör på. innan jag blev gravid så ville jag inte veta men rami ville. sen när jag väl blev gravid ville även jag veta. Kändes självklart då det blir lättare att köpa saker. jag är inte sån som köper könsneutralt, och hade jag gått och trott att det var en pojke i 9 månader och ut kom en flicka så hade jag nog blivit lite chockad minst sagt. så det känns skönare att veta.
    Det blev som du säger också mer verkligt. det blev en riktig person och hon är ju vår prinsessa nu. Blev som sagt helt annat.
    Hon kommer att heta Parmida. har som sagt vart bestämt sen 2010. rami kom på det namnet. betyder prinsessa så det var väldigt passande.
    så vi pratar ju bara om henne som Parmida.

    vad roligt att ni snart får er film. men det är som du säger väldigt ledsamt att veta att man aldrig får uppleva den dagen igen. men ja man får hitta andra saker. som att skaffa bebis. ;)

    livet rulla på som vanligt. var hos barnmorskan igår och fick höra hjärtljud. underbar känsla kan jag lova.
    nu har halva tiden passerat och nu är det bara 19 veckor kvar. känns som länge fast ändå inte. men det kommer nog gå snabbt.
    barnvagnen ska levereras nästa vecka så jag är så spänd. sen är det ju dags för diverse annat som säng och grejer. så hela min värld kretsar ju kring detta. det blir ju så. inte så roligt att höra på kanske men det är ju så det blir.
  • Äldre 17 Feb 23:01
    kitkät skrev 2014-02-17 11:04:25 följande:
    Pagnie,
    Vilket fint namn - Parmida.
    Häromdagen träffade jag ett nyfött tvillingpar som är släkt till min man. Ena bebisen kissade/bajsade på mig, genom blöjan. Den lilla längtan som jag hade efter barn innan dess försvann ganska snabbt. Haha.
    ja visst är det. älskar namnet. så hoppas hon ser ut som en sådan när hon nu kommer ut. :D
    kitkät jag har något roligt att berätta för dig. Vi kommer nog med största säkerhet att flytta. Vi kommer flytta tillbaka till örebro. jag är så lycklig så jag kan spricka. det kommer bli helt underbart det är jag säker på.
  • Äldre 19 Feb 09:06
    kitkät skrev 2014-02-18 20:03:25 följande:
    Pagnie,
    Vad kul! Hur kommer det sig att ni ska flytta tillbaka till Örebro? Åh, då kan vi ses ju!
    Eller hur det är så fantastiskt roligt. Jo vi gör det för att jag trivs verkligen inte i denna staden. jag älskar mitt jobb och det är skönt att bo nära hans föräldrar och jag älskar vår lägenhet. MEN jag tycker verkligen inte om staden alls. tänker tanken på barnvagnspromenader i denna staden och jag blir mest ledsen av det. saknar örebro och alla fina ställen det finns att gå till där.
    vi har så mycket där som jag saknar och vi har kommit in i den staden på ett annat sätt. händer mindre skit där och framförallt går det direkttåg hem till dalarna så det blir så mycket lättare att åka till föräldrarna när jag är mammaledig. sen ska ju R plugga och det kan han inte göra här. det är med största sannolikhet som det blir örebro så då är det lika bra att bo där känner jag. han har bra möjligheter för jobb där med.
    jag har mycket mer kompisar där också.
    så ja det kommer nog bli så. nu letar vi lägenhet för fullt men är inte helt säkra på vart vi vill bo.

    klart vi KAN träffas. Vi SKA träffas. :P
  • Äldre 20 Feb 21:40
    Lavelii skrev 2014-02-20 13:33:07 följande:
    Tjejer! I'm back från smekmånaden
    Berättar mer om den sen och slänger in lite bilder. Men det var UNDERBART! Måste dock säga att hur underbart vi än hade det så var vi inte lika nöjda med Aruba som med Curacao. Aruba kändes som ett mini-Miami. Vilket är TOPPEN men inte vad vi förväntade oss faktiskt. Man åker ju till Karibien...inte Miami. haha... men helt klart fantastiska stränder och havet... ufft får ångest!
    Ångest av att vara tillbaka. Längtar till sommarn då vi åker till Turkiet. Och innan dess ska vi försöka hinna med London. Nästa "stor"resa ska sysselsätta mig nu (efter bröllopsplanering så vet ni ju att man behöver något!!!). Så Peru eller Karibienkryssning ska undersökas.

    Bebisar väntar vi med lite till... så inga nyheter där än. Trodde faktiskt jag skulle vara mer ivrig att skaffa barn än vad jag är... Jag har alltid haft en barnlängtan ju men just nu känns de som att det kan vänta lite.

    Klili
    Roligt att nya tillkommer på tråden. Precis som Kitkät sa så känns de ju helt sjukt att man nu är den som ger råd haha...
    Jag vill minnas att vi betalde 1800kr för mitt hår och sedan ca 3000kr för smink (tror det var lite mer än så. Inte säker). Vad snabbt man glömmer alla summor man spenderat. Men eftersom jag inte var den som betalde (eller där när betalningen skedde) så glömmer man lättare antar jag.
    Jag hade Lorens (bror till Charbel som Kitkät hade). Han fixade mig, mamma och mina två svägerskor. alla var supernöjda och han kom till oss på hotellet utan problem. Precis som Kitkät upplevde Charbel, upplevde vi Lorens också. De skapar något som passar din ansiktsform. Jätteduktiga. Mina svägerskor är från USA och drev med honom att han och hans bror borde flytta dit eftersom firsörerna där inte är värda namnet när det kom till håruppsättningar. De slänger ihop något gammalmodigt som inte passar ens ansikte eller personlighet. Så de var också superimponerade.

    Men som redan sagts, det är absurda summor men den dagen ska man inte snåla, tycker jag. Njut av allt!! Är så avis på att jag inte får uppleva den dagen igen!! Längtar tills min bror gifter sig så jag kan få uppleva hela hysterin, glädjen och fixandet via honom. hahaha...

    Iaf... hur är det med er alla annars?

    Pagnie,
    hur mår du och bebben? Läste att ni ska flytta! Vad roligt. Det är så viktigt att trivas där man bor!!
    Hoppas ni hittar något snart
    åh vad roligt att ni haft det bra. jag längtar efter att få se bilder och höra allt om er fantastiska resa. :D

    jo vi mår bara fint jag och prinsessan. måste säga att jag har haft en underbar graviditet hittills och har inget egentligen att klaga på. har gått mer än halvvägs och barnvagnen står här hemma. börjar bli verkligt med andra ord.
    jobbar 8 veckor till och sen går jag på havandeskap. känns så skönt

    jo men det är jätteviktigt. som det ser ut nu så kommer vi att flytta den 1 augusti om vi hittar något bra. men det tror vi väl. vill inte ha något för dyrt utan vill hålla det till en billig hyreslägenhet så vi kan köpa hus kanske nästa år. förväntansfulla och lyckliga för flytten är nog det som beskriver det bäst. ska bli så skönt. saknar örebro som tusan.
  • Äldre 23 Feb 15:49
    kitkät skrev 2014-02-23 14:44:11 följande:
    Laveliii,
    Pictures or it never happend! :)

    Pagnie,
    Om ni står med i ÖBO's bostadskö så borde det inte vara några större problem att få en lägenhet. Det beror ju såklart på hur länge ni stått med också. Jag jobbar ju på ÖBO och kan tala om att det är väldigt svårt att få en lägenhet just nu, det krävs nästan 7-8 års kötid för en lägenhet typ. Örebro växer - på gott och ont!
    Vart i Örebro vill ni helst bo? Vi bor ju i Näsby, här har det byggts förfullt. Och det som tidigare var ödemark är nu ett helt bostadsområde. Ni kanske kan flytta hit, så kan vi tillomed bli grannar? :)
    haha jodå jag har stått i kö länge. har över 2000 poäng i alla fall. så något hittar man nog. men än har ju inte alla lägenheter kommit ut efter alla som flyttar till sommaren. är nog det vi väntar på nu. dom som är inflytt 1 augusti och så kommer ju inte ut än. 1 juli kan man ju inte chansa på och 1 juni går inte för R. så ja vi får nog vänta ett tag. men däremot finns det ju massa andra än öbo också. så det är ju inte omöjligt.
    vi har i alla fall sagt att vi vill hålla oss borta från allt detta nybygge eftersom det är så sjukt dyrt. vi vill inte betala så mycket för en hyres eftersom det inte ger något. då köper vi hellre sen och betalar lån för det får man ju tillbaka. så något relativt billigt så vi kan bo något år innan vi köper hus. ungefär så är det tänkt.
    Vi vill ju gärna tillbaka till brickebacken faktiskt.
    man får säga vad man vill om att det är mycket skit och så där men vi trivdes verkligen jättebra. hundklubben där, spåren runt området, nära markaspåret, nära universitetet eftersom R ska plugga, bra förbindelser, öppna förskolan, trevliga människor, bra vårdcentral, nära butik. ja som sagt så det finns allt. en trea eller 4 där hade varit det absolut bästa.
  • Äldre 24 Feb 21:01
    kitkät skrev 2014-02-23 18:20:45 följande:
    Pagnie,
    Jag förstår er tanke. Vi har också tänkt i dom banorna, att det är lite dumt kanske att slänga så mycket pengar på en hyra varje månad när man istället kan köpa. Men nu när vi fått smaka på hur det är att bo nybyggt så vill jag inte flytta till något annat billigare. Jag har blivit bortskämd - vill ha allting nytt och vara den första som använder toastolen. Haha. Men ni har helt rätt - hellre köpa hus/lägenhet och veta att man betalar till sig själv än att slänga hyrespengar i sjön typ!
    Men vi känner att vi vill resa litegrann först innan vi börjar spara till boende. Spara kan vi göra sen. Är så trött på att spara, nu när vi sparat ihop till bröllop och smekmånad och möbler etc. Jag vill andas lite innan vi börjar spara igen! Istället så lägger vi undan lite varje månad till resor som vi vill göra. I april åker vi till Rom. Och i sommar vill vi nog till Kroatien. I höst ska vi nog ta en långweekend någonstans också, kanske Skottland. Jag vill gärna till Mexico men det får vi nog lugna oss med en stund. Haha.
    haha ja jag förstår vad du menar. det är nog en härlig känsla. Men som sagt nu sparar vi nog lite först. Ni har ju lite andra förutsättningar. Men med en liten bebis på väg så känns det som att det är läge. Men jag förstår vad du menar. är sjukt trött på att spara. Men vad gör man. vi åker iväg nästa sommar med hela familjen och sen japan våren 2016 med lilla skiten så lite resor ska vi allt hinna med ;)
  • Äldre 5 Mar 22:53

    Tjockisen växer. ;)


  • Äldre 4 Apr 14:03

    Hej tjejer. vad tyst det är. väldigt tråkigt tycker jag. Jag vill ju veta hur det går för er alla.
    hur har ni det och vad händer i livet?

    här jobbar jag på. har ca 13 arbetspass kvar sen kommer jag gå på ledighet. 2,5 månader kvar tills lilltösen kommer. känns som att våren är på G och det är sååå skönt. hoppas bara vi slipper bakslag.

    annars händer det väl inte så mycket egentligen. tiden går alldeles för sakta men vi njuter av den lilla ensamma tid vi har kvar.



    går i morgon in i v.29 och är därmed höggravid. känns lite läskigt faktiskt och man kan inte riktigt tänka sig hur det faktiskt kommer bli. vi får se vad detta äventyr för med sig.

  • Äldre 28 Apr 11:25
    kitkät skrev 2014-04-22 20:13:36 följande:

    Hej flickor! Kikar in här och kollar läget! :)


    Hur mår ni allihop?
    Pagnie vad stor du blivit! Nu är det inte alls långt kvar för er. Hur känns det? Hur har graviditeten varit hittills för dig? 

    Om någon undrar så mår jag bara bra! :) 
    Vi kom hem från Rom förrförra veckan. Vi var där tillsammans med mina föräldrar och bror, firade mammas och pappas 30-årsäkenskap! Det var väldigt mäktigt med alla fina byggnader, kyrkor, Vatikanstaten och Colosseum men i övrigt tycker jag att Rom är överskattat. Stockholm är mycket vackrare enligt mig! 

    Och till sommaren planerar vi att kanske resa till värmen i någon vecka och sedan ta en resa i samband med vår bröllopsdag. Tänk att vi redan varit gifta i snart sju månader! Det känns som igår... men ändå så långt bort. 

    Hur går det för er andra då? Någon mer som planerar barn eller blivit med barn? 

    Pagnie, har ni bestämt er angående flytt till Örebro? 


    Kitkät!!!! vad jag har saknat dig. jag går in och kollar jämt för att se om du kommer in. så mer inlägg uppskattas när helst du har tid. jag är ju gravidledig nu så jag måste göra något på dagarna. haha.

    vad härligt med rom. skulle så gärna vilja åka dit. så någon gång blir det allt. 30 år det är inte alls illa pinkat måste jag säga. vad härligt när man kommit så långt. undra var vi är om 30 år tjejer.

    vad skönt med lite värme. vi funderar också på lite värme. i augusti. vi är bjudna på bröllop då så vi kommer kanske åka till spanien och vara med på det i augusti men vi får se. vi måste se när tösen kommer först.

    jag måste faktiskt erkänna att jag mår mycket bättre än jag förtjänar. har haft en helt fantastisk graviditet med mycket mindre krämpor än dom flesta andra så ibland känner jag mig inte ens gravid. förutom den där boaormen som trycker ut fötterna genom magen ibland.
    nu är det 57 dagar kvar sen hoppas jag att vi har den lilla här hos oss då. nästa vecka den 9/5 så åker vi till ullared och ska shoppa loss ordentligt. bästa butiken ever. har ju inte köpt så mycket småsaker till bebisen än. allt stort och kläder är ju klart men allt annat är kvar och det har jag medvetet sparat till denna helgen. allt är ju så billigt där.

    Ja vi har bestämt. Rami fick the final say så att säga. vi stannar här ett år till och nästa sommar kommer vi till örebro. då börjar både han och jag att plugga. så blir vi kvar där och kommer antagligen köpa hus efter studierna i örebro.
    Jag är lite ledsen att det inte blev i år men jag förstår honom med. Så det ska nog bli bra.

    hur går det med allt annars då kitkät? fått allt i ordning i lägenheten? trivs ni? hur går det med jobbet?
  • Äldre 30 Apr 11:13
    kitkät skrev 2014-04-29 19:21:05 följande:

    Pagnie, 

    Jag saknar dig också, men det känns som att tiden till att sitta här och skriva inte längre finns, i alla fall inte i samma utsträckning som när hela ens liv kretsade kring bröllopsplanering. Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag kan sakna dom tiderna ibland. Inte planeringstiden, men att planera med er, diskutera och bolla ideér, göra listor (som jag och du gjorde tillsammans) etc. Det var en rolig tid vi delade ihop!

    Vad tänkte ni köpa till bebisen i Ullared? Jag har aldrig varit där... kanske värt att åka dit när man väntar barn. Haha. Det är väl dyrt med bebisgrejs annars. 

    Vi mår bara bra, har kommit i ordning mer och mer här hemma och nu äntligen börjar det kännas som ett riktigt hem. Och så måste jag erkänna att vi börjar bli lite sugna på barn. Men det kommer när tiden är inne för oss! :) 
    Kanske kan tajma in det till när du och Rami flyttar till Örebro så kan vi hänga ihop med barnen? Och om vi får en pojke så kan vi tvinga dom att bli kära i varann. Och så blir vi släkt och lever lyckliga i alla våra dar. Haha. 

    Det måste kännas väldigt speciellt att vänta första barnet. Kan inte ens föreställa mig hur det känns. Det går nog inte att jämföra med något annat. 
    Börjar du bli nervös inför förlossningen? Eller känner du dig lugn?

    Någon annan som väntar barn och vill berätta för oss? 

    Föresten, jag kom att tänka på Mustikka häromdagen. Det var längesen vi hörde något från henne. Hoppas hon mår bra! 


    Ja det hoppas jag så det inte bara är jag som sitter och tänker på dom gamla tiderna ;) jag tror vi alla saknar det där lite.
    jag skickade ett mejl till dig också kitkät om du inte såg det.

    Oh i ullared ska vi köpa allt "smått", typ täcke, kudde, sängkläder, vagnmobil, sängmobil, dinglisar, babygym, handdukar, salva, olja, duschcreme, amningsinlägg, blöjor och massa sånt. Som sagt vi har ju bara köpt det stora och kläder än så länge.

    hihi ja jag förstår det. det är fantastisk speciellt att vänta första barnet. tror inte alls att det blir likadant med andra faktiskt. du det låter som en bra idé. jag beställer en pojke från er då. hihi

    nej jag är faktiskt rätt lugn inför förlossningen ändå. trodde jag skulle vara mer nervös men det känns helt okej. just nu vill jag bara att tiden ska gå snabbare så att vi faktiskt är där någon gång.

    ja jag har också tänkt på mustikka. dom försökte ju med barn. hoppas det går bra för dom. skulle vara roligt att höra av henne.

    när var det ni skulle åka utomlands igen? ni hade väl fler resor planerade?
  • Äldre 12 Feb 19:08
    mustikka skrev 2016-02-10 00:02:04 följande:

    MEN att vi lyckas missa varandra, var inne några gånger men trodde inte ni var aktiva. Skriver ett privat meddelande till dig och hoppas du ser den :D Kanske i dag eller om ett år, vilket som så kommer det att bli en glad dag =) Kramar


    Mustikka!!! Åh jag fick bara ett infal att gå in och kolla där var du. Jag saknar att prata med er tjejer. grattis till tvillingarna. :D så underbart att höra.
    Och som Kitkät sa så är alla mer eller mindre missnöjda med saker. det är jag också men man får se det för vad man fick. en underbar man ;)

    Nu har min lilla skitunge blivit snart 2 år. hon fyller i juni. Jag är mitt uppe i studierna för att bli barnsjuksköterska och snart är det väl dags för barn nummer 2 skulle jag tro. haha. Vi får se när det blir.

    Hur har du det nu för tiden?

    Kitkät? är du inne här någon gång. hoppas du kommer in och kollar snart igen.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop