• Äldre 14 Jun 22:13
  1409173 visningar
  3377 svar
  3377
  1409173

  Orientaliskt bröllop

  goli skrev 2013-06-14 20:47:36 följande:
  Pagnie, det e klart jag vill ha personlig leverans! Finns det något annat sätt? Think not... Glad
  haha okej kanske inte. vi får väl ta en roadtrip upp till er då när det är dags och leverera. Så får vi se vad vi kan åstadkomma. Då är vi säkert gravida samtidigt. Jag är helt insnöad på att jag vill ha en bebis innan 25. Men det ska vi väl kunna fixa. Undra om R är redo att producera ;)
 • Äldre 15 Jun 11:32

  Så tjejer, nu börjar man ju nästan bli riktigt nervös. dagarna går snabbt framåt och det känns som att det är hundra saker som man måste göra. sjukt nervöst om man ska hinna allt. men jag gjorde en lista och insåg att så mycket är det egentligen inte kvar.
  Måste bara ta tag i mig själv och faktiskt göra det.

  I helgen kommer vi sitta med en massa saker så får vi se om vi får allt gjort. hoppas det. Mitt stora problem just nu är en ingångslåt. det skulle jag verkligen vilja komma på nu då vi ska träffa prästen om lite mer än en vecka.
  Det står verkligen still i huvudet och jag vet inte alls vad man brukar ha för ingångsmusik. Det är ju inte direkt det man kommer ihåg av ett bröllop känner jag.

  Och en till psalm till kyrkan. ja det är inte det lättaste det heller. Men det kanske prästen har några bra förslag på.

 • Äldre 15 Jun 20:31

  jadu vad har vi kvar.

  göra gästboken
  beställa såpbubblor
  bestämma lite fler låtar
  psalm och ingångslåt då
  bestämma tårtan

  det är väl egentligen det som är kvar. inte så där jättemycket faktiskt.
  Vi har ju mest med att fixa inför resan kvar. inte så mycket att fixa men ändå. Det mesta är ju fixat och det är ju smågrejer kvar. ja vigselprogrammen också. men dom kommer vi göra efter vi träffat prästen.
  sen får vi se.

 • Äldre 16 Jun 09:54
  kitkät skrev 2013-06-16 00:25:35 följande:
  Pagnie, 
  Det slog mig idag att er bröllopsdag är väldigt nära nu och det innebär att du snart lämnar oss på BT (i alla fall för ett tag, jag hoppas att du kommer tillbaka efter smekmånaden). Och det känns faktiskt lite sorgligt. 
  Vi har hängt ihop och planerat sedan i okt, alltså snart 10 månader! Vi känner inte varandra utanför BT, men ändå så har vi kommit varann nära på något sätt, vi har planerat vår största och lyckligaste dag tillsammans. Du & goli har hängt med genom hela min planering, ända från början - när lyckan varit total och när allt känts hopplöst!

  Kan ni inte skjuta upp bröllopet till i okt? Då kan du hänga med oss ännu längre! Haha. 
  Eller så skjuter vi alla upp våra bröllop några år, så att vi kan hänga kvar här och planera bröllop resten av våra liv? Skrattande
  Jag börjar med skorna. jag tycker dom var sjuuuukt fina och inte alls för mycket med något. älskade dom verkligen och önskar jag kunde ha sådana. Så jag säger "Go for it!"

  naw vad sentimental du börjar bli nu kitkät. det gillar vi inte. jag kommer absolut inte lämna er. ALDRIG! Jag kommer tillbaka efter smekmånaden och kommer stanna tills ni alla är gifta. TRO MIG!
  Och för den delen ska vi inte sluta snacka för det heller. Vi måste ju börja prata vardag sen, heminredning och barn och annat kul. ;)
  Nej mig blir ni inte av med i första taget. Synd bara att du inte har FB där håller man ju verkligen kontakten om något.
  Och jag känner precis samma. du och Goli har verkligen varit med från början och fan så mycket som ni har hjälpt mig borde nästan ni vara brudtärnor. :P

  Men vet du vad Kitkät. Eftersom alla andra bor hundra mil åt olika håll så tycker jag att i alla fall du och jag kan ta en fika? Tar 40 minuter för mig till Örebro. vad säger du?
 • Äldre 16 Jun 19:48
  goli skrev 2013-06-16 19:26:06 följande:
  Pagnie, vad skönt att det mesta är fixat! Då kan du ju lika gärna gifta dig nu, hahaha! Näää, tycker som Kitkät att du ska stanna kavr hos oss ett tag till, har varit så roligt att planera ihop.
  haha du har ju inte så långt kvar du heller. 1,5 månad och det är INTE mycket. kommer gå sjukt snabbt ju.
  och som jag sa till kitkät så kommer jag vara kvar hos er ändå. jag lovar er det.
  måste bara få komma hem från smekmånaden bara. :

  härligt med ny tv. vi köpte ju också ny nyss och det var såååå underbart. älskar vår nya tv så förstår verkligen hur du känner.
 • Äldre 17 Jun 10:33
  kitkät skrev 2013-06-16 21:56:21 följande:
  Jag har ännu en fråga till alla er på tråden; När har ni tänkt dansa brudvalsen? När ni kommer in till festlokalen eller efter middagen? 
  På syrianska bröllop så dansar brudparet tryckare direkt när dom anländer till festlokalen (efter den stora entrén) men jag skulle nog hellre vilja ta det efter middagen. Känns finare så. 
  Alltså att vi anländer till festlokalen, dansar till "välkomstlåt" med gästerna, går och sätter oss, äter middag och sen går upp (efter överenskommelse med Djn som ska spela tryckarlåten) och dansar till vår låt. Men sen då? Då ska ju festen sätta igång, men ska vi då stå kvar på dansgolvet och vänta tills gästerna går upp och dansar med oss? Eller ska vi gå och sätta oss på våra platser igen? Känns som att det blir lite knepigt! Jag vill ju inte att det ska bli akwaaaaaaaaaard. Haha. 
  Ja, ni märker hur mycket jag analyserar saker och ting. 

  Och tack föresten tjejer för era smakråd angående skorna, jag ska nog fundera på dom lite till!  
  vi kommer nog danse efter middagen och vi kommer be våra föräldrar att efter en stund gå in och börja dansa dom med så att dom drar in lite folk. :D
  usch jag börjar bli jättenervös för hur allt ska gå till rent praktiskt. kommer bli galet tror jag.
  få ihop alla småsaker och så. usch vad nervöst. jag kan ju för fan inte ens dansa så hur ska det gå i en stor brudklänning? någon som vet?
 • Äldre 18 Jun 12:47
  kitkät skrev 2013-06-17 23:51:45 följande:

  Tack för era inputs :)
  Ditt upplägg, Pagnie, låter bra men vi vill dansa vår låt ensamma, vi vill varken ha brudföljet eller föräldrarna upp med oss. Det hade varit ok om våra föräldrar kom upp och dansade mitt i låten och gjorde oss sällskap under brudvalsen men min fästmans föräldrar är separerade sedan länge, så det blir nog inte så lyckat!


  Lavelii, du är faktiskt superbra på att beskriva saker och ting så man får en bild i huvudet hur du menar!
  Ja, alltså jag är bara orolig att det blir konstigt; vi äter middag, sedan börjar Djn spela vår låt, då går vi upp och intar dansgolvet och sedan när låten är slut... Står vi kvar då och väntar tills bandet börjar spela? Och när dom börjar spela, tänk om vi får stå och dansa ensamma i några minuter innan gästerna hinner göra oss sällskap? Nu tror jag i försig att min pappa kommer vara snabb upp på dansgolvet! Haha...


  I försig, nu när jag tänker efter... Det blir inte så konstigt om bandet sätter igång och spelar direkt efter att Djn avslutar, även om det innebär att gästerna inte hinner komma upp på dansgolvet DIREKT, det gör väl inte så mycket om vi dansar ensamma i några sekunder? Skulle ni tycka att det vore konstigt?
  Det kanske tillomed ser lite gulligt ut om vi står och dansar ensamma till en uppptempo-låt i några sekunder? Haha. Eller försöker jag bara intala mig med?


  Men problemet kvarstår OM det skulle uppstå en paus (oavsett om det är på några sek eller minuter), ska vi då stå kvar där och vänta tills bandet sätter igång? Det är just det som jag syftar på. Det går ju inte! Det blir nog en paus oavsett, det är ju inte så att bandet börjar direkt när Djn slutar.


  Jag vill verkligen dansa brudvals efter middagen (enligt svensk tradition), men jag vill få till det så det blir smidigt! Ni får gärna komma med fler idéer!


  jo men det var ju det jag menade. att vi dansar första halvan själva och dom kommer in i slutet. annars blir det ju ingen första dans så klart.
 • Äldre 18 Jun 12:48
  kitkät skrev 2013-06-18 02:59:29 följande:

  Nu har jag beställt dessa tre skor, så ska jag prova hemma och se vilka jag gillar bäst!


  www.brandos.se/perfect/kirsten-ivory/a15302


  www.brandos.se/menbur/aurora-zapato-basico-n-...


  www.brandos.se/perfect/victoria-ivory/a61362


  Vilka gillar ni bäst, om ni fick välja? Jag tror att jag gillar skorna från Menbur bäst, men det som gör mig osäker på dom är klackhöjden! Jag vill helst inte ha över 10 cm klack på bröllopet, men jag ska prova dom och se hur dom känns! Annars så är dom helt klart favoriterna! :)


  tyckte viktoria var snyggast. dom andra var lite för enkla tycker jag. det var lite extra på dom liksom.
 • Äldre 18 Jun 12:49

  nu har jag problem igen tjejer. Angående den första dansen. det är tydligen ett återkommande problem det där. Men ja vad ska man säga.
  Vi vill ju dansa till elton john - can you feel the love tonight och R tycker att vi ska dansa vals men kan man verkligen göra det till den låten? och jag kan för fan inte ens dansa vals hur fan ska det gå då?

 • Äldre 18 Jun 20:25

  okej nu kommer jag och tjatar igen tjejer men jag var bara tvungen att berätta innan jag ska iväg och jobba natt. Nu har vi äntligen bokat vår resa till Japan. måndag den 15:e juli åker vi till Tokyo jag och min älskade. därifrån tar vi flyg ner till Okinawa. Det kommer bli helt jävla magiskt. längtar såååå mycket.
  Nu vart det verkligen på riktigt.

  nu är bara frågan vad man faktiskt behöver med sig när man reser. det var länge sen jag reste någon stans måste jag erkänna. Så vad är viktigt förutom pass, biljetter, solkräm och bikini. ;)

Svar på tråden Orientaliskt bröllop