Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    goli skrev 2013-12-13 22:50:27 följande:
    Pagnie, du skrev ju att ni ska berätta för era familjer på julafton. Men ni kommer knappast behöva säga något med den fina och stora magen du har nu. Däremot borde ni filma era familjers reaktioner när de ser dig första gången. Tänk vad kul att ha det som minne och att kunna gå tillbaka och återuppleva det lite då o då!
    haha ja det är fler som säger att vi borde filma. jag har lagt fram förslaget för R men han är lite svårövertalad. min familj blir nog inte så rolig men hans blir nog. det kommer bli full kalabalik där tror jag.
    men nej med den magen är det nog inga problem.
    testade mina gamla klänningar igår för att se om jag har något att ha på mig på jul. och några utav dom kan jag fortfarande ha utan att se ut som en korv. hittade en fin blå som är skuren precis under bysten så den blir det nog. men de flesta klänningarna jag har sitter inte direkt tajt i magen så det är ju bra.
  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-12-15 09:44:25 följande:
    Hej tjejer! Det var ett tag sen jag var inne och skrev. Skriver från mobilen nu så det blir inte ett långt inlägg. Men Viola, så roligt att läsa om din berättelse! Jättefina var ni!! Jag kände precis som du på vår bröllopsdag. Ren lycka och harmoni! Speciellt vid tillfället när mina svärföräldrar kom och hämtade mig osv. Kändes som om de va jag som skrev det. Trodde också jag skulle bryta ihop men icke ) hur känns de nu i efterhand??
    Våra planer ändrades något efter mitt senaste inlägg. Blev inget bröllop som nygifta för vår del. Min morbror som kämpat i 7,5 år mot ALS somnade in 2 veckor efter bröllopet. 45 år och lämnar efter sig 2 små barn. Det har varit allt annat än en smekmånadsperiod för oss. Det är bland det värsta jag gått igenom och följdes av ett besök på akuten med smärtor i revbenen och magen efter begravningen. Stress och kris = magkatarr enligt läkarn. Så har legat hemma ett tag från jobb. Detta gjorde att jag ändrade mig ang vår smekmånad. Jag vill ha sol och bad och relax utan kombinationen av New York, stress och familjebesök. Så den 4 feb åker vi till Curaçao och därifrån till Aruba. Och skippar New York. Ska bli otroligt skönt!
    hursomhelst tjejer, jag skriver mer senare. Välkommen hem Kitkät. Låter som ni haft det underbart!! Bilder tack Hur mår ni andra tjejer?? Kram
    V
    beklagar sorgen. verkligen jätte tråkigt för er.
  • Pagnie

    Var på kubtest idag tjejer. första gången för R att se den lilla krabaten. han hade växt jätte mycket sedan sist och han var riktigt livlig. hade gymnastik och sen hicka. stoppade in handen i munnen. så söt liten en. resultatet var jättebra så vi är inte alls oroliga. nu får vi vackert vänta till januari dock för rutinen. då får vi äntligen veta vad det är för sort.

    Bjuder på en bild till er. Första bilden ser ni nog vad det är, haha.



    Andra bilden är handen. 5 små fingrar som är på väg mot munnen

  • Pagnie
    goli skrev 2013-12-16 21:09:29 följande:
    Pagnie, vilken sötnos! Spelar ingen roll om det är en tjej eller kille, kommer att bli en heartbreaker oavsett, hahaha! Och i januari får ni äntligen veta könet. Jag tror att det kommer att bli en liten flicka. En mini-Pagnie!
    haha du tror det alltså? ja då får vi allt se för vi blir vääääldigt förvånade om det visar sig vara en flicka. men som sagt lika välkommen ändå.
    Men känner i hela kroppen att det är en pojke. sorterade babykläder idag och jäklar vad mycket man har. måste dock köpa lite mer i storlek 50 tror jag allt. det jag har minst av. väldigt mycket i storlek 62 och 68.
  • Pagnie
    goli skrev 2013-12-20 12:21:04 följande:
    ja, flickor. snart e det jul! vad ska ni göra över julhelgen då? jag o mannen åker hem o hälsar på våra familjer så det ska bli jätteroligt, ser vi fram emot!

    Ville bara passa på att önska er alla nygifta och den gravida en god jul och ett gott nytt år! Hoppas att ni får en härlig julhelg! kramar
    härligt att åka hem. vi åker till dalarna idag för att fira jul i morgon med min familj. sen firar vi på julafton med hans familj. så nu ska vi ÄNTLIGEN  få berätta för våra familjer om vårt lilla mirakel i magen. :D
  • Pagnie

    hej flickor. har ni alla haft en bra jul?

    vi har haft det jättebra men det känns som att man inte gjort annat än att jobba också. men det gör inget. nu har man en fin lön att se fram emot.
    Men i januari kommer det nog blir lugnare i alla fall. jag hoppas då det.
    hur har ni alla firat jul då?

  • Pagnie
    goli skrev 2013-12-29 10:32:05 följande:
    Hej på er! Hoppas att ni alla har haft en bra jul! Vi är hemma igen och försöker ladda upp inför jobbet men det går sisådär, hahaha! Våra kära familjer har skämt bort oss rejält, känns ovant att göra saker och ting själv igen som att diska och städa. Dessutom har man lyckats lägga på sig en massa kilon, har inte gjort annat än ätit hela tiden! Hur har ni haft det? Vad har ni haft för er? Pagnie, hur gick det med att berätta för familjerna om nytillskottet?
    haha ja det verkar vara många som har det problemet nu faktiskt. bortskämda av familjen osv. vår lägenhet ser ut som ett bombnedslag nu faktiskt men vi tänkte ta itu med det idag. det krävs en jävla städning alltså. har så många måsten nu känner jag. måste dessutom plantera om våra blommor. haha vilket i-landsproblem.

    vi har haft det jättebra. har jobbat och firat ju och det har gått bra. nu blir det pengar i januari. känns väldigt skönt faktiskt.
    vi ska ju köpa barnvagn då så det känns som att det krävs. dock har vi nog hittat våran och det blir bra. paket så man får allt med. dock måste vi åka till stockholm för att kolla runt lite. dom har mest grejer. här har dom faktiskt inte så mycket tyvärr.

    jo det gick bra att berätta. massa tårar från min familj. mamma är hur stolt som helst kan jag lova. trodde aldrig på den reaktionen faktiskt. men roligt var det. R's mamma trodde först att vi skojade med henne. sen blev det ett ännu större gråtande där. haha. hans mormor satt och bad och jag vet inte vad dom höll på med. men lyckliga blev dom och nu är dom på mig om vad jag ska äta så jag har lust att strypa dom faktiskt.
  • Pagnie
    Lavelii skrev 2014-01-02 13:43:32 följande:
    Hallo tjejer!

    God fortsättning!!! Hoppas alla haft en mysig julhelg. Själv var vi nere hos mina föräldrar och firade jul (och blev...wait for it...bortskämda där med haha). Det var hur mysigt som helst. Massa god mat.
    Och nyår blev lugnt i år för min del...var hemma hos svägerskan med svågrarna. Ännu mer mat.

    Så igår vaknade jag och kände att efter att ha tränat i genomsnitt 4 ggr i veckan så har jag sedan bröllopet tränat 2 ggr. Min kropp mår inte bra alltså! Inte för att jag gått upp i vikt (det har jag nog gjort även om folk hävdar att det ser ut som jag gått ner i vikt?!?!) men för att jag helt enkelt inte är van vid att inte träna plus så mkt onyttigheter man stoppat i sig! Så idag, då jäklar skulle det tränas, men då vaknar man upp sjuk. Självklart. Blir en promenad iaf efter jobbet.

    Hursomhelst, snaaaart bär det av till solen. Längtar ihjäl mig!! Ska bli så underbart skönt! Sen planerar vi att eventuellt åka till London eller Rom någon gång i april/maj och sen blir det Istanbul till sommarn. Mkt att se fram emot, så det är inte jobbigt att hålla humöret uppe i detta gråa trista väder. Tack och lov att det inte finns någon snö iaf!!

    Hur är det med er tjejer?

    Pagnie, vad roligt att läsa om föräldrarnas/svärföräldrarnas reaktioner. Tror min mamma kommer reagera likadant. Min svärmor tror jag inte kommer reagera så mkt. Efter redan 7 barnbarn så är det väl nog inte så där JÄTTE wow längre även om jag vet att hon i "hemlighet" undrar och väntar på att vi ska säga att vi är gravida. Men men...hon får vänta lite till haha... För mina föräldrar är det ju annorlunda eftersom det blir det första barnbarnet.

    Anyway... hoppas att ni mår bra Kram
    åh jag förstår att det blir en riktig omställning om man är van att träna. men det är bara att köra igång med nya friska tag efter all mat under jul och nyår.

    ja det var roligt. men bäst var nog svärmor 2 som fick veta i tisdags. svärmors bästa kompis. kramade henne och sa att jag hade en överraskning. la hennes hand på min mage och hon gick i taket. blev helt galen och sa hela tiden nej det är inte sant. haha.
    sen sa hon kom kom lyft klänningen visa magen jag vill se. haha.
    nu tror hon på det i alla fall. haha

    ja jag trodde ju så också med min mamma eftersom det blir fjärde men nej hon reagerade nog mest på detta av alla 4 barnbarn.
  • Pagnie

    bjuder på en v.16 mage nu flickor. har blivit tjock men bara fått större mage och tuttar så jag klaga inte. haha


  • Pagnie
    kitkät skrev 2014-01-04 19:03:59 följande:
    Pagnie, härligt att höra om era familjers reaktioner! Men jag förstår inte riktigt, har inte du träffat era familjer sedan du blev med barn? Hur har dom i så fall kunnat undgå att upptäcka magen? 

    Puss på er flickor! 

     
    vad underbart ni verkar ha haft det. jättefina bilder verkligen. jag är sjukt sugen på att resa igen. vi ska utomlands sommarene 2015 det är i alla fall planerat men skulle vilja med en resa till innan bebisen kommer också. som sagt man blir inte lite sugen av dom där bilderna. haha

    vad det gäller ny tråd vet jag inte. det får ni bestämma, för mig spelar det ingen roll bara vi fortsätter att prata.

    haha jo jag har allt träffat dom men jag har haft hoodies hela tiden så det har inte synts. nu går det nog inte at dölja med det heller det var verkligen på håret. men nu är det ute och jag döljer det inte men jag outar det inte heller.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop