• Äldre 30 Oct 20:24
    1418287 visningar
    3377 svar
    3377
    1418287

    Orientaliskt bröllop

    kitkät skrev 2013-10-30 15:10:40 följande:
    Grattis ännu en gång! Hoppas du får en graviditet fri från komplikationer och jobbiga symptom! Glad
    Min tur blir det nog inte på ett tag, vi ska nog inte sätta igång än på åtminstone några månader. Vi ska på smekmånad först och jag vill gärna passa på att resa med min man på tu man hand först litegrann. Vi har aldrig rest utomlands ihop förut, så smekmånaden blir vår allra första resa tillsammans. Och jag vill ju som sagt att vi ska hinna göra fler resor tillsammans innan vi får barn! Visst kan man resa även fast man har barn, men det blir ju kanske lite annorlunda resor då. Men att resa hinner man ju göra båda en och två gånger även fast man är gravid. Men vi får se. Det kommer när det kommer tänker jag. Men vi försöker inte aktivt så att säga. Det blir antingen nästa år eller året därpå! Det blir helt enkelt som Gud vill! 

    Vi trivs jättebra i lägenheten, så skönt att det är alldeles nybyggt! Det enda vi saknar är som sagt textiler som gardiner, lite prydnadskuddar, dekorationer etc. Annars så är alla stora möbler på plats. Men det känns fortfarande lite kalt och opersonligt eftersom vi saknar just gardiner, tavlor, foton, prydnadskuddar...
    Vi ska hänga upp olika ramar med våra bröllopsbilder på en vägg i vardagsrummet. Det blir nog snyggt! Och på tal om bröllopsbilder, vi fick våra bröllopsbilder från JNSVision igår! Är väldigt nöjd med tanke på att vi bara hade en timma på oss och vi höll på att frysa ihjäl, bokstavligt talat. Tyvärr så utnyttjade vi inte Gripsholms Slott och parken till fyllo under fotograferingen pga. dom anledningarna vilket känns lite trist. Vi tog t ex inga bilder vid vattnet eller på bryggan och bron. Bilderna blev ju fina ändå, men jag hade ju gärna velat få lite bilder vid vattnet också och utnyttjat den vackra miljön ännu mer! Kan försöka att lägga upp några bilder i ett inlägg!  
    haha du symtom har jag så det räcker och blir över redan. brösten kan inte ens R komma i närheten av. han kom till sängen i morse och skulle krama mig när han gick och jag bara skrek rakt ut för det gjorde så jävla ont. så dom är off limits.
    illamående varje kväll och oftast på morgonen. dock inte spytt än.
    yrsel - check
    ont i höften - check
    svullen - check
    gasig - check

    ja du fattar ju. haha.
    men fri från komplikationer hoppas vi i alla fall.


    känner mig lite småfet så där ;)

    åh vad fina bilder. du var väldigt vacker kitkät. jag förstår vad du menar med att man ville ta mer bilder men ibland blir det så eller oftast blir det så. så kände vi också. det tror jag nästan att alla gör. haha. men som sagt ni hade massa fina bilder tycker jag och du ser ut som en prinsessa.
  • Äldre 2 Nov 10:34
    Lavelii skrev 2013-11-02 08:51:51 följande:
    Hej tjejer!! Skriver från mobilen så det blir ett kort meddelande. Tack för gratulationerna och stort grattis Pagnie!!!!! Va roligt att höra. Så mycket spännande nu framför er! jag ska skriva ett längre inlägg sen med lite bilder från vår Alldeles underbara dag!!! Njöt till fullo och allt gick enligt planerna och var överförväntan! Helt magiskt och till och med släkt som jag inte pratat med på År (och enbart bjöd av respekten till mina föräldrar) hörde av sig dagarna efter och skrev att det var ett helt otroligt bröllop (och att jag såg ut som en prinsessa i min klänning! Magiskt! Hursomhelst hörs snart när jag loggat in på Datorn. Nu ska jag käka frukost med min man
    åh vad roligt att höra från dig. hoppas ni har det bra.
    tack så mycket. ja vi har mycket spännande framför oss men det blir nog bättre när illamåendet släpper och man mår bättre så man kan njuta utav det. :D
    längtar efter att få se bilder på dig. du var säkert en prinsessa.
  • Äldre 2 Nov 21:39
    goli skrev 2013-11-02 17:15:08 följande:
    Hej tjejer! Kul att ni fortfarande är aktiva här fast de flesta av oss redan är gifta. Alltid lika roligt att få följa er! Lavelii, stort grattis till er igen! Ska bli riktigt roligt att få höra mer om er dag. Skönt att allt gick enligt planerna och att ni njöt av allt. Pagnie, sötaste lilla gravidmagen alltså! Jättegrattis till er! Du måste lägga upp bilder ju större och större du blir. Kitkät, vilka vackra bilder! Håller med dig om att man i efterhand alltid kommer på vilka saker man borde ha gjort annorlunda. Men huvudsaken är att ni fick ert drömbröllop. Jag kan lova dig att det blir lite lättare med tiden att acceptera att den dagen är över. Men det var riktigt jobbigt för oss också i början. Speciellt för mannen, hahaha! Men sedan tog vardagen över. Plus att det händer så mycket annat och man har så mycket annat att se fram emot. Men ni ska ju på smekmånad snart! Åh vad underbart! Hoppas verkligen att det blir en fantastisk resa för er. Ta vara på varje dag! Vi har faktiskt tagit nästa steg i vårt liv som gifta och äntligen köpt vår första bil! Vi är hur nöjda som helst. Det är en begagnad Renault Megane från 2010 and we are loving it! Lagom till vintern, behövs verkligen! Och som svar på din fråga, Kitkät, så har vi satt igång med bebisverkstaden. Men än så länge har det inte hänt något på den fronten, tyvärr. Men håller tummarna och hoppas på en liten bebis i julklapp!
    haha sötaste alltså? ja den blir bara större och större. men som sagt än är det inte så mycket bebis som fyller ut den men det kommer väl det med. ser dock ut att vara i femte månaden eller något så det är svårt att dölja måste jag säga.
    ja jag lovar. lägger upp ultraljudbilden sen efter den 20:e när vi sett den lilla skiten. eller skitarna som både jag och syrran tror och hoppas på. R däremot vill BARA ha en. jag hoppas verkligen på att det är två men sån tur kan man väl inte ha tycker jag.

    åh vad roligt att ni har börjat. hoppas det går snabbt för er. dom säger ju i snitt att det tar 7 månader men hoppas på mycket snabbare. för oss tog det i alla fall ca 4 även fast jag ställde in mig på ett år redan från början bara så att man skulle vara beredd. hur länge har ni försökt?
    klart det blir en bebis i julklapp. skulle ju vara perfekt. när berättar ni för era föräldrar i sådana fall. R väntar gärna så länge det bara går. helst till efter bebisen är född men jag sa att nu berättar vi på jul och då är det 14 veckor.
  • Äldre 5 Nov 13:43

    lavelii gud vad fint ni hade det. jag längtar så tillbaka när jag ser dom här bilderna. du var ju verkligen en fantastiskt vacker brud.
    hoppas ni hade en underbar dag.

  • Äldre 6 Nov 10:06

    så tjejer då kör vi på första arbetspasset idag då efter semestern. jag mår illa nästan hela dagarna och blir andåfdd av att gå 10 meter så vi får väl se hur det här går. ni får önska mig lycka till och så får vi hoppas att jag överlever några veckor tills detta går över.

  • Äldre 7 Nov 19:22
    goli skrev 2013-11-06 18:52:16 följande:
    Pagnie, hahaha! Håller tummarna för att det blir tvillingar! Kanske därför du e stor redan och mår som du gör... Skrattande Vi har inte försökt länge, bara 2 månader men jag räknar med minst ett år. Längtar sååå sjuuukt mycket, både jag o maken. Men vi försöker hålla våra huvuden kalla och inte stressa, det kan ju påverka negativt. Men vi jobbar på, så att säga. Hahaha! Flört Om eller när det väl går så kommer det att bli svårt att hålla det från våra familjer. Men vi ska försöka vänta lite tills vi är säkra iaf. Åh, vad roligt att ni ska berätta under julen. Världens bästa julklapp(ar)!!!
    haha ja nu vet vi ju dock att det bara var en men det gör absolut ingenting. ska bli så roligt att berätta för dom. ja jag förstår det. men ja jag ställde ju också in mig på att det skulle ta ett år. nu gjorde det ju inte de men det visste vi ju inte först.
    roliga var ju att vi slappnade ju av när det väl hände. vi tänkte ju pausa men ja då blev det en bebis istället. dock hade vi sex varje dag den månaden så inte så lätt att missa ägglossningen i alla fall. haha
  • Äldre 7 Nov 19:24

    här är vårt mirakel tjejer. fick se den lilla idag på ultraljud. helt underbart att se. man blir så lycklig. en liten bebis och ett fint pickande hjärta som gick så fort. var en underbar känsla och jag svävar på moln nu. beräknad 24:e juni. hoppas vi får fler bebisar i tråden snart.


  • Äldre 13 Nov 19:18
    goli skrev 2013-11-13 12:59:37 följande:
    Pagnie, vad gulligt! Vilken bra bild det blev, hahaha. Man ser ju hur han/hon posar... ;) åh vad roligt! Du måste berätta om alla reaktioner efter att ni har berättat! Hur går det för resten då? Viola, hoppas du får tid till att skriva och berätta lite. Kramar
    haha ja det blev en bra bild. men nästa bild ni får se kommer man se lite mer i alla fall. då har den mer armar och ben. men det blir i v.13. så om fyra veckor cirka. hoppas alla blir jätteglada. drömde inatt att min syster hade berättat för hela familjen redan. usch vad ledsen jag var.
  • Äldre 14 Nov 13:21

    tack så mycket Lavelii. Jo det är mycket lycka men samtidigt mycket oro. vill bara komma fram till jul och se det lilla miraklet en gång till på ultraljud efter v.12. då kan jag nog slappna av tror jag.

    grattis än en gång till eran dag. verkar som ni hade en jättebra dag ni också. men tomt blir det nu det lovar jag ;)

  • Äldre 20 Nov 18:00

    idag har vi äntligen varit och hämtat hem vår bröllopsfilm. den blev jättebra och vi är så nöjda. dock så har vi hur mycket bilder som helst på oss och alla men bara ett 50 tal porträttbilder. nu kanske det duger ändå. Men fan 200 hade ju inte varit fel.
    men det verkar vara en sådan där sak som alla gnäller lite på. "vi skulle tagit mer bilder" haha

Svar på tråden Orientaliskt bröllop