• Äldre 28 Jun 20:51
    1433378 visningar
    3377 svar
    3377
    1433378

    Orientaliskt bröllop

    Lavelii skrev 2013-06-28 09:17:39 följande:
    Så spännande att följa dig just nu Pagnie!!
    Snart är det verkligen dags

    Satt och funderade igår på det här med löshår (vi har ju samma make up/hårstylist jag och du), vill minnas att hon sa att hon även kan jobba med clips. Jag vill egentligen prova att sätta i hårförlängning, men är fortfarande osäker... Hoppas du blir nöjd Ska slinga/färga mitt hår nu i juli. Ska bli ljusare, så därför kör jag första omgången nu...skulle jag inte trivas så har jag gott om tid att färga om det. Väntar med löshår tills jag vet vilken färg jag ska utgå ifrån.
    haha ja det är helt ofattbart att det snart är dags. 2 veckor sen smäller det. kommer bli underbart. måste bara hitta någon som gör fransförlängningen nu bara. får inte tag i dom som skulle gjort det konstigt nog. vet inte vad som händer. men det är många som gör det nu.

    ja du får fundera på . jag har alltid velat ha löshår och ser det som en ursäkt nu att äntligen få ha det. underbart säger jag bara.
    men vi får se hur mitt blir så kan jag berätta. :D gör det som känns bäst helt enkelt.
  • Äldre 30 Jun 12:05
    kitkät skrev 2013-06-30 00:16:23 följande:
    Nu är jag tillbaka från Stockholm. Igår var jag tillbaka till White Birds och bytte underkjolen som jag först köpte. Den som jag bytte till satt mycket bättre. 

    Jag har också mer eller mindre bestämt mig för att låta White Birds sy en slöja till mig. Jag vill ha en som är helt i tyll, 4 meter lång, inte för tjock (för att inte dölja ryggen) och så ska den vara i samma form som släpet längst ner, alltså inte rakt avkapad utan mer avrundad! Och det känns som att med mina krav är det ganska omöjligt att hitta en, jag har i alla fall inte sett någon som ser ut så. Alla långa slöjor har antingen spets eller pärlor, vilket jag inte vill ha! 
    Men vi får se, jag sa till dom att jag ska fundera på saken. Jag är bara orolig att det inte ska bli som jag tänkt mig. Pagnie, hur många lager tyll är din slöja? 
    Jag vill inte ha ett kortare lager och sen ett längre, utan jag vill att alla lager ska vara lika långa men jag funderar på hur många lager man ska välja så att inte den ser för tunn ut när man breder ut den på golvet. Hur många lager brukar det vara på slöjor som är långa? 

     
    jag har ett långt lager och ett kort lager på min slöja och jag tror faktiskt att det är vanligast. annars känns det som att den blir för tjock om du inte vill att den ska dölja klänningen. Då är det nog i sådana fall bättre med ett lager. men jag vet faktiskt inte. du får ju nästan testa och även fråga dom på butiken vad du tycker.
  • Äldre 30 Jun 12:10

    Goli:
    vi har saknat dig ska du veta. vad fin du var under ceremonin också. blev riktigt stolt över dig jag med :D
    skönt att ni hunnit med en hel del bröllopsfix nu då. alltid skönt att kunna bocka av en hel del saker på listan. Ju närmare man kommer desto mer får man bocka av men man kommer ju på mer saker efter vägen hela tiden. och igår så fick vi ännu mer plus på vår gästlista. dock bara en person men man blir ju lite irriterad ändå. men i morgon så är det STOPP!!! inte en jävel till ska jag meddela.

    Men päron är jättegott i tårta. min bror hade det och det fungerade jättebra.
    vi ha fortfarande inte kommit på vad vi vill ha i tårtan men jag tror det blir bra ändå. vi ska väl bestämma det i morgon skulle jag tro.

  • Äldre 30 Jun 12:17

    Nu tjejer händer det grejer. Imorgon åker jag till stockholm igen för en massa roligheter. I morgon åker mitt löshår i (ni ska få se både före och efterbilder jag lovar) och sen ska vi till lokalen och betala. usch har aldrig betalat något så dyrt men det kommer bli grymt. Och sen ska vi träffa fotograf nummer två. igår träffade vi nummer ett och kollade alla platser vi ska fota på. blir nog jättebra. och sen ska vi även träffa vår Dj och gå igenom musiken.

    har även bokat tid för en ögonfransförlängning tisdagen den 9:e juli. bara några dagar innan dagen D. usch vad nervöst det börjar bli nu.

    måste bara boka en tid för att göra naglarna också. hur ska man hinna allt?
    Och på onsdag kommer folket från Iran. men innan det så åker vi till dalarna och ska roa oss lite. vi tänkte åka till leksand sommarland och bara ta det lugnt och ha det mysigt.

    Känns som att man inte kommer göra annat än att springa omkring och fixa med grejer nu. helt galet. Men bra kommer det bli. fortfarande så är man nervös inför det här med bordsplaceringen. men det kommer nog bli bra tror jag. när det väl är klart. men vägen dit kommer nog bli stressig. hur som så köper släktingarna från iran med sig det mesta till det persiska vigselbordet. känns jätteskönt. vi köpte tyll igår från ikea som vi ska ha och även två vaser. så det blir nog bra. Nu är det bara småplock och dekorationer kvar till det.

    Tjejer, 13(!?) dagar är det kvar nu. snart går vi ner på ensiffrigt. trodde aldrig den här dagen skulle komma men nu är den snart här.

    Goli: Laddar upp med Primperan tror jag bestämt ;)

  • Äldre 1 Jul 00:30

    Laveliie
    Nej jag har inte gjort det förut utan nu blir första gången. men jag har så korta fransar så det är nästan ett måste att göra det nu.
    Om man ska vara snygg liksom. Och det vill man ju så klart. haha
    yes jag ska försöka komma med bilder i morgon kväll så får vi se hur det går.

    Goli
    Ja men det blir nog bra. som sagt det mesta är redan klart så nu kan jag äntligen börja lugna ner mig lite. en sak i taget som sagt.

    Du det där med blommor blev alldeles för mycket. Personligen känns det som du blandar väldigt mycket. tappade bort mig efter hälften faktiskt.
    så då några frågor. varför inte samma blommor i ett genomgående tema? Vi har ju vita rosor och rosa pioner i allt liksom. sen i min brudbuket ingår ju dessutom doftranka men liksom genomgående.
    Blir inte så plåttrigt då. men det gör du ju precis som du vill.
    Och så måste jag faktiskt fråga goli, vart kom det vinröda in i allt? skulle inte ni ha aprikost?
    jag kanske har varit allt för upptagen i mig själv och mitt bröllop så jag kanske missade något. i sådana fall ber jag verkligen om ursäkt.

  • Äldre 1 Jul 00:32

    Här kommer vi fotas flickor innan vigseln. var och kollade på det i helgen. helt underbart ställe. kommer bli såååå fina bilder. :D




  • Äldre 2 Jul 10:35
    goli skrev 2013-07-01 19:13:04 följande:
    Pagnie, det är absolut inget att be om ursäkt för. Du för förlåta mig eftersom det är jag som bara antar att du vet saker som jag inte ens har skrivit här, haha! Saken är den att när vi tänkte ha aprikos som färgtema så vet jag inte riktigt vad jag ens tänkte ang "färgtema". Vi har ju inga brudtärnor eller bestmen så det blir inte så mkt användning av ett tema. Sofreh aghden kommer ha mycket färger men dekoren i den är ljusaprikos och guld. Sen har vi ljuset i lokalen som är lite ljusaprikos men det kanske vi ändrar på allteftersom, ju mörkare det blir ute, desto mer kommer färgen synas i lokalen. Så vi får se. Men det har inte blivit mycket av det aprikosa, tyvärr.

    Men för blommorna i lokalen tänkte vi ha ljuslila, aprikos, vitt och lite gröna blad till. Sen när jag nämnde det vinröda så menade jag i min egen brudbukett som jag vill ska sticka ut från lokalens blommor samt matcha mannens klädsel. E ju så dålig på att förklara saker o ting så det är bra att du säger till. E förvirrad när det gäller vilka blommor jag ska välja till vad, känns allmänt rörigt just nu, tyvärr.

    Och vilket vackert ställe ni ska fotas på! Ligger det i Södertälje? Vi funderar på att överge Scandic hotel för fotografering om det skulle regna. E inte lika förtjust i det hotellet längre... Kanske får hitta ett annat hotell!
    okej men då är jag kanske med liiite mer. Men det låter som ett bra upplägg i sådana fall., och har du googlat på de färgerna och tycker det är fint så är det ju bara att köra.

    ja visst är det fint. nej det ligger nära lokalen. Allt är nära vår lokal du vet. vi vill inte flänga omkring riktigt. Haha ja vi var på hotellet och det och kollade i lördags med fotografen och hon hade såååå många bra idéer för fotografering så det känns jättebra. och det där stället i parken kör vi ju på även om det regna då det har tak. men nu hoppas vi ju på uppehåll.
  • Äldre 2 Jul 10:39
    Mustikka skrev 2013-07-02 00:39:45 följande:
    Pagnie oj vilket fint ställe, vart är det? Vi tänkte fota oss i Taxinge slott. Lite opersonligt alla är där men det är så vackert och har alltid älskat stället. Vi åker till stockholmstadshus (tror )ag fotografen sa, där finns skydd och det är verkligen fina bilder på omgivningen utanför. 
    Det är i hagaparken. jättefint ställe och underbar omgivning. så vi hoppas på fint väder i alla fall så vi kan få en hel del fina bilder.
    Det är ju fördelen med detta stället med. finns skydd och det är sjukt bra.
  • Äldre 2 Jul 10:45

    Så tjejer. igår var en heldag i stockholm och allt tog mycket längre tid än man trodde hela tiden. haha. håret skulle ta 2 timmar, tog 3 för jag har tydligen mycket hår. haha.
    Men vad bra det blev. älskar mitt nya hår. men jag måste säga till er att välja frisyr har varit det svåraste. jag har verkligen inte alls vetat vad jag velat ha. sjukt svårt. men nu blir det ändå en frisyr som jag känner får med allt jag varit ute efter. lite utsläppt, halvt uppsatt och fläta. mina tre favoriter. haha

    Före:



    Efter:


    Uppsättningen:


    Älskar mitt nya hår!!! Haha


    Och ja jag har lite suspekt hårgärg för att vara svensk. Jag är blond med röda toner i. haha. men nu blev det lite ljusare och ju längre sommaren går desto ljusare blir det. så lite udda är jag allt. haha
  • Äldre 2 Jul 23:02

    Lavelii det känns väldigt ömt i hårbotten faktiskt. det kommer göra det några dagar sa hon och det är ärligt talat väldigt ovant även fast vi bara förlängde med ca 1 dm. men det gjorde sitt kan jag säga. Ja det var skönt att hitta det stället. passar perfekt. Goli ja jag tycker också det. helt perfekt blev det. Men fläta på sidan är jag faktiskt rätt allergisk emot så det blir rakt faktiskt. tycker det ser konstigt ut bara annars. Kitkät tack så mycket. den är lite speciell. :D

Svar på tråden Orientaliskt bröllop