Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    kitkät
    haha ja jag tyckte det jag också. tänkte inte ens på det när jag gjorde dom. Men söta vart dom ändå. och jag klagar inte. bebisen får ju ha dom till jul i sådana fall ;) haha

  • Pagnie
    Lavelii skrev 2013-06-12 11:06:52 följande:
    Pagnie,
    <du kommer inte tro mig hahahaha... Jag hade fan en dröm om de där byxorna och barn!!! Så himla söta. Fast i min dröm var de marinblåa med gråa muddar hahahaha... Förstå vad du gjort med min värld, när jag börjar drömma om barn och byxor du sytt!!!! hahaha...
    Ännu en gång, superduktigt!!! Älskade babyskyddet!! Så fint med stjärnor!!
    haha jag tänkte faktiskt göra dom marinblå MEN eftersom jag gör verkligen allt blått så behövde jag variera lite. har ett grått tyg jag tänkte ta tag i snart också.
    Har blivit besatt här känner jag.

    förlåt för att jag förstör din värld men det är fan på tiden att jag får någon mer som är besatt så det inte bara är jag. haha
    En kollega tyckte att nu när vi gifter oss så lär det ju komma barn så den 27:e mars säger hon att vi får barn. haha. får se hur rätt hon har i det då. R tror däremot på 3:e maj.
    syrran trodde slutet av maj början av juni. känns som att alla tror att vi ska bli gravida och få barn snart.

    ja jag älskar verkligen stjärnor. helt underbart är det. helt insnöad på det men det har ni kanske märkt. ;)
  • Pagnie
    Viola skrev 2013-06-12 14:40:12 följande:
    Pagnie,
    Grattis till möhippan!!! Lät superlyckad!! JAg är lagom nervös inför min kan jag säga...Som vanligt är du superduktig med allt pyssel!! Go girl säger jag bara!! Verkligen genomtänkta grejer...

    Tjejer,
    Jag har ÄNTLIGEN hittat klänning!!!!! Jag är så otroligt glad att jag hade is i magen och väntade på den här kollektionen!!! Det var nästan som ödet, just DEN klänningen jag hade fastnat för på hemsidan fanns inne som prov ex. Hon hade tagit in 6 klänningar av över 50 skulle jag tro. Så jag hade itne så många alternativ, men DEN var där, och jag kände mig verkligen så speciell i den. Så jag beställden den inkl slöja. Betalade handpenning. Kom hem. Fick en panikattack över att jag begått ett misstag och valt fel. Tog en paus till idag, tittade inte på bilder eller videoupptag från när jag prövade den, till imorse, och den kändes SÅ sjukt rätt. Den är jag. Sara var verkligen underbar, hon tog sin tid, hon och min mamma hade verkligen fastnat för denna och lobbyade för den, hehe. Iallafall, då var det överstökat. Den kommer första veckan i oktober. Tack för att ni varit ett stöd...Skäms
    ja den var helt underbar så jag är mer än nöjd men nu är det faktiskt skönt att ha det överstökat också. En mindre sak att oroa sig över.
    Hihi! tack! känns roligt att göra något annat än att bara planera bröllop. planera lite annat också.

    åååh va roligt. grattis till klänningen. är såååå glad för din skulle. Kommer ju bli helt underbart. och man förstår verkligen känslan av att se sin klänning och känna att den är rätt. det här kommer bli såååå bra.
  • Pagnie
    Viola skrev 2013-06-12 17:39:19 följande:
    Hörrni, jag sitter m min mobil...går Inte att ladda upp bilder. Och jag kommer inte in på pronovias sida. Så googla Pronovias Le Tour. Så är det de första som kommer upp.
    åh den var verkligen jättevacker. du kommer bli en strålande brud. :D
  • Pagnie
    goli skrev 2013-06-12 20:40:23 följande:
    Pagnie, ja det har verkligen inte varit lätt att hinna med allt. Vi kommer hem och är helt slut men har alltid så mycket att göra! Det har varit jätteroligt men det ska bli skönt när vi är färdiga med allt oxå, då får vi äntligen njuta av allt! Men på lördag ska vi göra nästa runda till Ikea och elgiganten. Har fortf MASSOR kvar att köpa! Pagnie, vilka fina grejer du fixar! Speciellt amningskudden, den såg sååååå skön ut! Det blir beställning nr 2 för min del!
    haha jag kommer inte kunna göra annat än att sy grejer åt dig sen när det är dags. ;) ska du ha personlig leverans också? ;)
  • Pagnie

    Okej tjejer, vet ni vad?

    Idag är det exakt 1 (!) månad kvar tills vi gifter oss. jag  börjar bli galet nervös nu. nervös över att allt ska klicka och att allt ska bli så perfekt som jag vill ha det.
    Åh nu är det ju verkligen bara nedräkning kvar. helt jävla galet måste jag säga.

  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-06-13 11:56:27 följande:
    Pagnie du har en massa kunder här nu. När jag får bebis hör jag av mig till dig. Du är ju helt grym fick baby feber igen.
    haha det verkar ju så. Men först är det läge att sy allt färdigt till vår kommande bebis. känns som att det är hur mycket som helst som man kan sy. Nu fattar ju nästan bara en bebis.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-06-13 13:19:38 följande:
    Pagnie du bonar innan bebisen. Undrar vad du kommer göra när hormonerna sätter igång. En kompis till mig steg upp kl 5 på morgon o börja dammsuga sen baka frysen full när bebisen var någon månad påväg att födas.
    haha okej så kul tror jag inte att jag ska ha faktiskt. ska njuta sååååå mycket jag kan av mina sovmorgnar så länge det bara går.
    sen får vi se vad jag gör.
  • Pagnie

    Nej allt är inte klart. men snart så. dock ser jag inte fram emot bordsplacering. det kommer inte bli roligt.

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-06-13 16:39:21 följande:
    Har ni fått in alla svar nu från gästerna? Var det många som ni/din svärmor behövde jaga? 
    Hur många tackade nej och hur många gäster blir ni slutligen? 
    nej det var inte så många som dom behövde jaga. vet inte exakt hur många som sa nej faktiskt då det kom folk från typ alla familjer men vissa från samma familj kunde inte. om du förstår vad jag menar. en familj fick vi inte ens tag i. känns som dom försvunnit från jordens yta. så runt 130 stycken verkar det som att det blir. exakt lagom och den summan vi hade tänkt från början :D
Svar på tråden Orientaliskt bröllop