• Äldre 13 Nov 23:47
    1418247 visningar
    3377 svar
    3377
    1418247

    Orientaliskt bröllop

    goli skrev 2012-11-13 17:05:14 följande:
    Åh, vad kul! Har ni bestämt hur sambons kläder ska se ut? Frack, smoking? Min fästman vill inte börja än, han vill gå ner några kilo först innan han ens kan tänka sig att prova kläder. Men det e nog lugnt, det e antagligen inte lika jobbigt för killarna att hitta kläder än det är för oss tjejer att hitta brudklänning, haha!

    Hur gick det med sofreh aghden då? Vem bestämde ni er för till sist? Är ni nöjda med valet?

    Ganska roligt, satt o läste ditt inlägg o min fästman satt bredvid och surfade på sin dator. Så säger han bara helt plötsligt: Jaså, är Paige tillbaka (menade dig, Pagnie)? Det var längesen! Hahaha, jag blev ganska paff! Visar sig att han har surfat lite på BT eftersom han känt sig utanför. Skrattande Han tror att jag planerar mer med er än med honom, hahaha! Som tur var hade han inte hittat till den här tråden, har sagt till honom oxå att han inte får gå in här pga att jag lagt upp bild på min brudklänning, som han inte får se, och pga allt tjejsnack.

    Annars håller vi fortfarande på med att kolla bilar och fotografer, får se vad vi hittar. Just nu är inbjudningskorten färdiga med lite stavfel, tyvärr, men det går att fixa med lite tippex. Försöker att inte vara någon bridezilla och ta det med ro... Glad
    han ska ha smoking faktiskt. Dock så ska väl han också gå ner något kg men vi får väl se. ska kolla i alla fall. man vill ju inte vänta för länge heller. Men om vi bestämmer kläder i en storlek mindre så kanske det motiverar honom. haha.
    men vem vet när vi väl kollat så kanske det blir kostym ändå. det är ju så mycket mer användbart.
    Haha vad rolig han är då. så insatt skulle min sambo aldrig vara. ;)

    ja hon svarade inte på mitt mejl så just nu skiter jag i henne och så får vi ta den andra i sådana fall. känns ändå som att det skulle ha blivit henne även om hon är lite dyrare. Men vi ska ringa lokalen och kollar vem det är dom jobbar med. Men det ska nog gå bra. måste ju fixa med de kurdiska spelmännen också.
    åh inbjudningarna ska vi också fixa med. eller snarare det är mannens område. samt att han måste fixa hemsidan.
    Det där med att inte vara en bridezilla är det ens möjligt?
  • Äldre 16 Nov 11:39

    ja fan vad dryga ni är nu men vad ska jag säga, jag tycker om er ändå ;) och jag försöker läsa emellan allt Och hallå Goli som läkarstudent ska man bara plugga och inte ha något liv men du kanske har missat det ;) haha.

    Nej nu har ni tagit upp massor och jag ska försöka beta av det mesta. Men kan börja med att säga att vilken jävla helvetesdag vi hade igår på jobbet. Det kändes som att folk inte hade något hem haha.
    Var ensam sköterska på min sida och hade en uska med mig. Var på medicin. finns två medicinteam och vi hade väl 15 patienter var kanske om inte mer. Och dååååliga patienter dessutom. Vi har 3 med jourer och vi fick ta in 2 till från huset och 1 fick stanna kvar efter sitt pass. Stackarna. Jag kan säga att jag gick på sparlåga där mot slutet. Jävlar vad trött jag var. Allt snurrade i huvudet med jag dödade ingen i alla fall.
    Kan säga att roligaste ordinationen någonsin fick jag igår. Goli vad säger du om att ordinera en sked socker?

    Hur som. Kravatt och väst tänkte vi först också och jag har faktiskt köpt en kravatt åt min blivande. Men den var billig så det gör inget om det blir smoking istället. haha. Men det är om du nu inte redan kollat det en annan slags slips.
    Hur som så kommer vi hyra smokingen då det är väääääldigt onödigt att köpa den. okej enligt honom är det onödigt att köpa klänning också men det får han leva med haha. det är en annan sak.
    Vi ska till sthlm nu den 14-15-16 december och köpa min slöja och kolla hans kläder. och min underkjol. haha.

    Vi har färgtema blått på vårt bröllop. Om ni missade det och ville veta, eller vem vet det kanske är ointressant men jag säger det ändå. haha.
    Mittstenen i min ring är ju blå sen kommer jag har blåa tärnor, blommor och ja allt egentligen. Men mest vitt och silver och sen blått som komplement liksom så det blir stilrent.
    Sa jag att jag hade köpt armband till mina tärnor med berlocer som är hjärtan som det står thanks och bridesmaid på?
    Dom köpte jag i sommras från ebay. jätte söta.

    Det här med khom loy ville vi också ha och på olles sa dom att folk hade gjort det förut och vi fick göra det om vi ville. Dock är det ju så att man måste få tillstånd av typ luftfartsverket och barndkåren eller något så vi får se hur vi gör. känns lite krångligt i och med det.

    Tog kontakt med Shabnam idag och så får vi se om hon kan vårt datum. jag hoppas det i alla fall. Hon verkar vara den bästa och det är väl värt det ändå i och med att hon gör så fina grejer och man gifter sig ju bara en gång förhoppningsvis även om vissa i den här tråden är lite galna och vill göra om det ;) Pekar inte på någon liksom *host* Kitkät. haha

    Nej men fan vad jag längtar till sommaren nu alltså. jag vill gifta mig nu men ärligt talat så går ju tiden så jävla snabbt så när jul och nyår rullat förbi så kommer resten bara flyga iväg. Då flyttar vi ju i januari och sen börjar bebisverkstaden i april och sen allt det sista planerande inför bröllopet sen på senvåren. Ja det kommer gå så jävla snabbt.

    Måste bara tillägga också att jag fick en systerdotter nu på morgonen. syrran terrade mig hela kvällen igår om än det ena än det andra men det gick bra och nu är hon ute. äntligen. Ska bli så mysigt att träffa dom sen.

    Och sen tänkte jag även på tal om ännu fler frågor. Ska någon utav er på bröllopsmässan i stockholm i januari?

  • Äldre 17 Nov 00:57
    kitkät skrev 2012-11-16 12:19:46 följande:
    Haha jävlar Pagnie, snacka om att ta igen allt med ett LÅNGT inlägg. Nu gav du oss något att beta på! 
    Ert färgtema låter riktigt fint! En vän till mig och hennes man hade samma färgtema på sitt bröllop, det var jättefint!
    Kan inte du visa bild på armbanden du köpte till dina tärnor? Jag skulle också vilja ge mina tärnor en gåva!

    Min blivande man ska också hyra sin klädsel till bröllopet, det känns onödigt att köpa, som sagt. Får se vad det blir! Det finns tydligen en stor bröllopsbutik i Degerfors som heter Bröllopspalatset, så dit ska vi någongång snart.  

    Du har nog rätt, tiden kommer gå väldigt fort nu när man är mitt uppe i allt! Jag längtar verkligen jätte mycket! 

    På tal om bröllopsmässan. Ja, vi pratar faktiskt om att gå på den - jag och min blivande! Men samtidigt känns det lite onödigt eftersom vi tills dess redan kommer ha hunnit boka det mesta, så då vet jag egentligen inte vad man ska dit och göra? För visst är det så att på bröllopsmässan får man träffa olika företag som har med bröllop att göra typ makeupartister, fotografer, brudklänningar osv? Fast det kan ju vara kul att få lite inspiration! 
    Om ni också ska dit så vore det kul att träffas där och säga hej!

    När ska ni träffa den som är ansvarig på Olles krog och bestämma allt vad gäller festen?  
    haha ja där får ni för att ni pratar så mkt när jag jobbar. ;)
    ja jag kan försöka lägga upp det sen. i ärlighetens namn så ligger det i flyttkartonger nu så du kanske får vänta lite. men ska försöka se om jag hittar någon bild på det. ;)

    jo det känns ju som att allt borde vara klart då men man vet ju aldrig. Dit för att det är kul och lite inspiration kanske. Alltid kul att komma ut och göra något.
    ja men det tycker jag absolut att vi ska göra. skulle vara jätte roligt.

    Jag vet inte när vi ska dit. tänkte ringa dom i nästa vecka och se om vi kunde få hjälp med spelmännen. när ska ni till dom och fixa allt med era grejer då?
  • Äldre 17 Nov 00:57
    kitkät skrev 2012-11-16 12:21:53 följande:
    Och Pagnie, jag tycker inte att en stressig dag på jobbet är anledning nog att vara frånvarande från oss på BT. Du får helt enkelt be patienterna vänta, oavsett hur akut det är! Det här är viktiga grejer som vi håller på med jag, du & goli. 
    haha så klart det är. Men jag tror hjärtstopp och trafikolyckor går före. sorry ;)
  • Äldre 17 Nov 01:07
    goli skrev 2012-11-16 15:48:36 följande:
    Pagnie, välkommen tillbaka! Du med dina milslånga inlägg alttså... suck... Flört jaja, får väl lägga ner en del av min värdefulla tid som läkarstudent på att läsa det. Och vet du, det här är första året som det är såååå chill att vi inte har ngt att göra, hahaha! Om jag vetat det hade jag sökt till läkarutbildningen för länge sedan! Fast om en månad har vi vår första tenta och det är i onkologi. Inte det mest uppiggande ämnet men kommer vara en expert inom ämnet cancer i ca 2 dagar, dagen före tentan samt tentadagen och efter det kommer jag glömma allt. True story! Så om ni har funderingar om något passa på att fråga mig då! Skrattande

    Hahaha! En sked socker? Skulle gissa på att någon stackare hade lågt blodsocker men man vet ju aldrig o nu e jag nyfiken så det får du gärna berätta mer om! Vad duktig du är som pallar med sån stress! Och jag vet att det inte är bra i längden men jag föredrar faktiskt såna dagar framför att bara sitta o inte göra något. Tiden går så långsamt då. Fast ibland är det ju skönt självklart. Men som du sa tidigare, så länge man inte tar med sig arbetet hem så funkar det!

    ja, min blivande försökte också övertyga mig om att hyra en klänning. Jag blev mållös där ett tag, visste inte alls vad jag skulle svara eftersom det var helt uteslutet. Roligt att tjejer o killar kan tänka SÅ olika ibland! På tal om underkjol, har du provat med din klänning så du vet vilken du ska ha? Jag har lite problem med underkjol och antal ringar o sånt fortfarande. Har fått lite tips men har för mig att underkjolen som jag provade med min klänning för länge sedan var annorlunda än det jag fått tips om!

    Låter som en jättefin kombination med blått, silver och vitt! Ojojoj, nu känner jag mig verkligen efter, har ju inte alls kommit så långt... Och vad gulligt med armbanden, såna presenter är verkligen ett minne för livet! Dina tärnor kan också skatta sig lyckliga!

    Och sist men inte sist: STORT STORT GRATTIS TILL DIN SYSTERDOTTER! Vad roligt! Nu kan du låna henne och öva lite, hahaha!
    haha japp det är min payback för att ni skriver mycket istället. Jag ska komma ihåg att fråga dig om lite cancer sen. Du kan ju forska i hur dom idioterna kunde missa en livmoderhalscancer på en 2-åring som hade nått stadie typ 4 med blödningar och en synlig tumör på både cellprov och vid gynundersökningar? Där har du något att bita i. Samt varför dom hade det geniala tänket att nej men du får behålla din livmoder så du behåller din kvinnlighet även om den inte fungerar för vadå? cancerna kan väl inte sprida sig heller?
    Ja som sagt har du en lösning på det får du gärna komma med det. Kan säga att patienten, min kompis avled ca 1,5 år efter detta.

    haha nej ingen stackare med lågt blodsocker utan en stackare med hicka. Haha. Något om att socker kan reta nervus vagus och kan få hickan att upphöra eller något sådant. aldrig hört tidigare men roligt var det. Kan dock säga att denna dagen var like hemsk om inte värre än gårddagen. dock var jag kirurgsyrra idag och det var hemskt läge där ett tag när ALLA andra sköterskor var på larm och jag och 1 sköterska till var ensamma på resten av akuten men kirurg, medicin, barn, gyn, öron och ortoped. fan vad kul vi hade det, NOT!

    äh skit i dom där karlarna dom är knäppa ändå. haha dom får för sig så mycket så. Nej jag har inte provat med underkjol men ska till samma ställe som där jag köpte klänningen så ska hyra av dom faktiskt. sambons kläder ska också hyras där. så då blir det enkelt. :D

    Bröllopsmässan är helgen 25-27 januari.

    Tack så mycket men öva på barn har jag gjort massor. det är inga större problem. så jag vill helst att dom här 5 månaderna ska gå jättefort så vi kan baka en egen bebis istället. haha.
  • Äldre 17 Nov 10:50
    goli skrev 2012-11-17 10:01:18 följande:
    Kitkät, kan inte du själv ta kontakt med konditoriet som de samarbetar med? Och be dem om att få komma och provsmaka? Jag tänker att det borde väl vara lättare för dem att baka några cupcakes för provsmakning än en klassisk bröllopstårta! Och då kan du ju alltid komma med förslag och ändringar och sånt? Tycker det e lite synd att det ska vara så problematiskt med provsmakning av tårtor samt mat på orientaliska ställen. Min kompis gifte sig för ett år sedan och hade sitt bröllop på en herrgård. De fick välja ut olika menyer och provsmaka allt. När jag nämnde provsmakning på både Olles Krog och Santa Maria fick jag ett big no no. Jag förstår ju självklart att det inte blir samma smak när man gör stora mängder jämfört med små men jag bad dem att bara lägga undan lite från ett bröllop så kunde jag komma dagen efter och provsmaka. Men det gick inte heller. Han på olles krog sa att jga var den första någonsin som bett om att få göra det vilket jag har lite svårt att tro. Både han och Danny sa att vi skulle komma under ett bröllop så plockar de lite mat åt oss som vi kan prova.

    Tycker allmänt det e lite pinsamt att göra det. Jag menar, jag vet inte hur jag skulle känt om några främlingar dök upp på vårt bröllop för att provsmaka maten, mitt i festen och allt! Men samtidigt så är förutom lokalen, maten det viktigaste av allt för oss, så min mamma och svärmor ska till Santa Maria i december under ett bröllop och testa maten. Så pass viktigt är det att min svärmor ska åka hela vägen från Lund för att göra detta. Tycker iaf att de här festlokalerna borde ha en bättre metod för det. Det är väl ändå vår rättighet att få veta vad exakt det är vi beställer och betalar för?

    Tack, Kitkät! vad gulligt av dig! Kändes faktikst mycket bättre efter att ha läst ditt inlägg plus att du fick mig att skratta riktigt mycket. Nej hoppas verkligen inte att min fästman byter ut mig! Hahaha!
    mycket konstigt goli för vi fick provsmaka på olles krog. nu hade inte vi möjlighet att åka och göra det men svärmor och hennes tre kompisar åkte dit och provsmakade och det blev godkänt från dem. tydligen var det jätte gott och dom kan ju mer om persisk mat än jag kan så det var väl bra.
  • Äldre 17 Nov 11:00
    goli skrev 2012-11-17 10:22:37 följande:
    Pagnie, tråkigt att höra om din vän och nej jag kan verkligen inte förstå hur de tänkte där! Vilka idioter! speciellt med livmoderhalscancer också som det ändå finns så bra metoder att upptäcka med. Stadie 4!!! Va? Vilka kvacksalvare! Helt jävla sjukt! Säga vad man vill om Polen och andra länder med sämre ekonomi och sånt men här tar de verkligen seriöst på cancer och de är otroligt duktiga på att behandla det radikalt. Fy fan vad hemskt! Nästan så jag vill stämma de jävlarna för vad de gjorde mot din vän!

    Hicka? Ja, det hade jag aldrig kunnat gissa på! Hjälpte det då? Och hur länge hade stackarn haft hicka? Kom han/hon in på akuten för det? Förstår att det är tufft och mycket att göra men du har nog fantastiskt mycket kunskaper om det mesta eftersom du är på akuten och får ta hand så många olika patienter. Det är just det som lockar mig till att bli akutläkare. Har jag turen att hamna med en sån erfaren sjuksyrra som dig så är jag all set! Skrattande

    Är verkligen avis på dig! Det är ju bara 5 månader kvar tills ni kan börja skaffa barn! Det e riktigt snart det! Åh vad kul! Håller tummarna för att det ska gå första gången, hahaha! Du får hålla oss uppdaterade!

    Min kompis som jag berättade om som gifte sig för lite mer än ett år sen, tror att hon o hennes man har försökt sen dess men det har inte riktigt hänt något. Eller om det har men att hon har fått missfall, vet inte riktigt. Jag frågade henne för ett tag sedan, inte om de försöker utan tänkte bara fråga om de har funderat på att skaffa barn men fick värsta utskällningen om att hon var så trött på att alla ställde såna frågor och tjatade om det hela tiden. Och det var första gången som jag frågade henne om det. Blev verkligen jätteledsen. Sen har det gått ett tag och jag har inte sagt något om det till henne förrän nyligen när jag tog upp det. Berättade att jag blev ledsen över hur hon behandlade mig osv och fick samma iskalla attityd tillbaka. Hon skrev att hon inte ville prata om det via mail (ganska dyrt att ringa från polen till sverige så vi mailar och messar varandra) och att om något hände så skulle hon låta mig veta. Men tills dess ska jag fokusera på mitt eget. ??? Kan säga att vi har känt varandra länge och jag har aldrig blivit behandlad så av henne. Hon brukar tvärtom vara öppen om allt och kunna prata om allt men förstår inte varför hon beter sig så. Jag förstår ju att det är jättetufft att inte bli gravid trots att man försöker men jag vet ju inte ens om det är dettta det handlar om. Har en annan vän som har försökt och blev gravid men fick sedan missfal i vecka 7 men hon berättade om det och har varit hur gullig och öppen som helst. Anyways, är lite nere över detta nu och hoppas att jag själv inte kommer bli så där om det inte skulle gå bra för mig och min fästman. Rynkar på näsan
    jo jag vet jag har också känt så. dessutom blev hon felbehandlad av en läkare som var på onkologen och sen helt plötsligt försvann han. Hon fick lymfödem tror jag det heter. hela hennes ena ben svullnade upp till tre gånger så stor storlek och sedan blev det nå skit med njurarna så hon fick polystomier i båda njurarna. Så det var skit fram och tillbaka. plus metastaser i lungorna. så det var en lång väg och jag är riktigt sur på dom. hade dom vara opererat bort hela livmoder med allt på en gång så tror jag att hon hade levt idag. men det kan jag ju aldrig veta.

    haha japp kom för hicka. om det hjälpte vet jag faktiskt inte för jag var PAS (patientansvarig sköterska) så jag hade kontakten mellan sköterskorna och läkarna så jag delegerade mest ut arbete mot slutet där när det var så kaotiskt så jag satt bara vid datorn och inte hos patienterna. Så jag vet inte om det hjälpte. dock fick hen ju på hem så antagligen.
    Och skulle jag hamna med en sådan bra läkare som dig så skulle jag vara genomlycklig. nu har vi massa bra läkare på akuten bara några få otrevliga så vår akut är ett jättebra ställe att vara. dock litet sjukhus men ändå. Många iranier kan jag säga. haha.

    ja jag hoppas verkligen att det ska gå på första. jag fortsätter att tro det så kanske det går. :D har redan bestämt att vi ska berätta för svärmor på hennes födelsedag i augusti så då måste jag ju vara gravid också. haha.

    ja min syster hade ju också problem dom försökte tre år innan det gick. hon var ju jätte öppen med det hela tiden för mig. var ju mig hon ringde med alla problem som hon hade så jag följde henne genom allt och hela vägen genom IVF också. ända fram tills sötnosen som kom igår. hihi.
    Men det där är nog känsligt för ganska många. Men det kan jag väl på ett sätt förstå också men man behöver ju inte vara otrevlig för det. någon måtta får det ju ta och vara. om hon ska vara så där får hon ju berätta varför hon är sån.

    Du kommer säkert vara jätte snäll och trevlig ändå även om det inte går på en gång å tar lite tid. DU är ju Goli liksom. haha
  • Äldre 17 Nov 20:00
    goli skrev 2012-11-17 13:25:59 följande:
    Hahaha, vad söt du är! Får sån otrolig confidence-boost av er, tjejer! Me likey! Skrattande Tack!

    Skönt att det gick bra för din syster! Vilket tålamod ni måste ha haft som väntat så länge och gått igenom så mycket. Starkt gjort!

    Ja, låter konstigt att de inte skulle ha upptäckt det tidigare, livmoderhalscancer får man ju (oftast) symtom av, annat om det hade varit äggstockarna. Och har det gått så långt som till fjärde stadiet så brukar man oftast inte operera utan ge palliativ vård, kan inte fatta hur de lät det gå så långt! Sånt som gör att folk har så dåligt förtroende för läkare, har full förståelse för det!

    Tyvärr har inte Sverige så stränga regler när det gäller felbehandlingar osv utan man får väl varningar. Och det påverkar inte läkarna särskilt mycket! Vet t ex om en läkare som utöver sitt arbete på vårdcentralen utförde omskärelser på unfa pojkar HEMMA hos sig under en viss tid. Ni kan ju tänka er hur jävla sterilt och hygieniskt det måste ha varit. Små barn som fick infektioner osv, sånt som lätt kan leda till dödsfall. Visst, det var ju föräldrarnas ansvar oxå men det är inte alla som förstår hur sånt fungerar och de var väl bara godtrogna och litade på läkaren som sa att det inte var farligt. Enda straffet han fick var att han blev avskedad på den vårdcentralen och kort därefter började han arbeta på en annan vårdcentral. Nice...

    Hahaha! Jag har bestämt att vi ska bli gravida på första försöket så att våra familjer kan få det som julklapp nästa år! Funderar redan på roliga sätt att berätta för dem, t ex skriva ut en ultraljudsbild och slå in det som present eller något!
    ja jag tycker det är mycket konsigt men det är ju inte så mkt jag kan göra nu. ja jag vet, dom borde bli av med legitimationen tycker jag helt klart. jävla idioter det finns.

    Ja men precis. Vi ska ge svärmor en fotoram med en lapp i där det står "bild levereras den x/x-14". Om vi inte hunnit vara på ul då för i sådana fall sätter vi in en sådan bild och skriver vi syns den.....ja du fattar ;)
    Ska bli såååå roligt.
    usch fan vad jag har ont i magen idag. inte okej. goli några bra huskurer på g? eller skriver du ut något åt mig? ;)
    Min ena vovve började för övrigt spy maskar här på kvällskvisten. fan va mysigt det var. NOT! Bara att avmaska nu då.
  • Äldre 17 Nov 20:02
    goli skrev 2012-11-17 13:29:07 följande:
    ja visst är det? har för mig att du har nämnt något om provsmakning innan. Men vad skönt att det blev godkänt! Speciellt iranier brukar vara mycket kräsna när det gäller mat, kan inte tänka mig hur det skulle vara om maten på vårt bröllop skulle vara dåligt. Har haft erfarenhet av dålig mat på bröllop innan och tyvärr är det det enda folk snackar om efteråt!
    ja det var ju väldig tur men jag tycker det är väldigt konstigt att ni inte fick provsmaka. väldigt dumt.
  • Äldre 17 Nov 20:05
    kitkät skrev 2012-11-17 13:36:34 följande:
    Jag håller med! Maten är i princip det viktigaste. Är det bra mat, så pratar folk  om det efteråt, är det dålig mat så pratar folk ännu mer! Jag hoppas verkligen att det är bra mat på Panorama, vi har ju inte provsmakat än. Ska vi också kanske be om att få komma dit och provsmaka? 
    Vad gäller tårtan, så kan jag absolut fråga om jag kan gå till konditoriet själv och provsmaka, jag tror tillomed att han nämnde det, att jag kunde gå till konditoriet själv och prata med dom om jag ville det! Jag får ringa han angående detta någongång kring jul eller efter årsskiftet.

    Jag förstår att du blev ledsen över din väns bemötande, goli. Men jag kan också tänka mig att när man är i hennes situation så går man igenom något som vi andra inte kan förstå och det kanske vart droppen för henne när just du frågade, även om du varken har frågat tidigare eller tjatat. Du fick ta smällen helt enkelt. Men som Pagnie skrev, hur otrevlig som helst får man ju inte vara bara för att man råkar må dåligt! Kanske ska du skriva till din vän igen och förklara för henne att du inte menade att såra henne, att du blev ledsen över hennes bemötande och att du finns här för henne om hon någongång vill prata om det. Då vet hon vad du känner och vart du finns!

    Föresten brudar, hur har ni tänkt kring bröllopsnatten? Ska ni bo på hotell eller hemma?

    Nu ska jag iväg och hjälpa en vän och hennes man att flytta! Vi hörs senare ikväll. Skriv inte för många inlägg utan mig  
    vi kommer att bo på hotell. kommer bo på scandic viktoria tower. ganska nytt hotell. ser ascool ut faktiskt.


    Så ser det ut.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop