• Äldre 21 Oct 17:13
  1325647 visningar
  3377 svar
  3377
  1325647

  Orientaliskt bröllop

  oj vilken detaljerad beskrivning ni har då. nu känns det som jag ligger i lä. det svåraste för mig är hur och när man ska köra kristna och persiska vigseln så att det inte blir tråkigt och uttjatat för gästerna. måste nog sätta mig och få ihop planeringen snart känner jag. Men det är lättare sagt än gjort.
  har ni några förslag?

 • Äldre 21 Oct 17:24
  #94
  kitkät skrev 2012-10-21 17:18:34 följande:
  Vilken tid har ni bokat kyrka? Hur lång tid tar den persiska vigseln? Jag hade nog kört den persiska vigseln direkt efter den kyrkliga vigseln, så att man avklarar alla "måsten" och sen kan slappna av och börja festen! 
  kyrkan är bokad till kl 16. men det känns lite som att man vill ha wow factorn två gånger men det kan man ju inte få. dock så kör man kanske kyrkan först och sen stor entre in till lokalen där det blir lite mingel och så innan vi kör den persiska vigseln och sen mat?
 • Äldre 21 Oct 23:14
  #98
  goli skrev 2012-10-21 21:40:18 följande:
  Ja, håller med Kitkät om att det kan nog vara skönt att klara av den persiska vigseln innan festen sätter igång. Hur var det nu, skulle ni ha mullan vid er persiska vigsel eller hur hade ni tänkt utföra den?
  haha hälsa till honom du. :D
  ja men precis men blir det inte för mycket med båda så kort tid mellan varandra då? Jag vet inte vilka alternativ det finns? vad är skillnaden? för och nackdela osv?
 • Äldre 23 Oct 19:11

  ja jag tror nog nästan att ni har rätt. jag hoppas verkligen att mina svenska släktingar kommer tycka att det är roligt. Jag tror att dom kommer tycka det i alla fall. Men som sagt det blir ju ett avbrott och så kör man lite mingel emellan och så också så blir det nog bra. vi får köra några varv helt enkelt.

 • Äldre 25 Oct 10:32
  goli skrev 2012-10-23 19:25:16 följande:
  Tror att allt kommer fixa sig! Du kommer nog inte ens märka av något av hur tiden går den dagen för jag lovar att du kommer gå omkring i ett lyckorus hela tiden... Skrattande

  En sak jag tänker på och ångrar lite var när vi hade förlovningsfest. I och med att det var mina föräldrar och bror som fixade allt så gick jag omkring och oroade mig för alla smådetaljer att jag glömde att bara slappna av och njuta av kvällen. Det misstaget tänker jag inte göra igen! Tänk på det också, tjejer! Vet att det inte e det lättaste att göra just den dagen men vad är meningen med allt om man inte kan njuta av det som man jobbat och planerat så länge för?
  ja jag var också lite kontrollfreak under förlovningsfesten men det var ju bra att man fick lite övning innan så man vet hur man inte ska vara på bröllopet. ;)
 • Äldre 25 Oct 10:35
  goli skrev 2012-10-23 19:19:45 följande:
  Ok, tjejer! Nu e jag lite nyfiken på hur ni har tänkt se ut den stora dagen! Hur tänker ni i förhållande till slöja, tiara, håruppsättning, smink mm? Jättenyfiken eftersom jag själv går runt o tänker på det hela tiden och har svårt att bestämma mig!
  oj vilken svår fråga. jag vill ha en halvuppsättning i alla fall och helst skulle jag villja ha lockigt hår men vet inte om det är bäst då jag inte tror att det kommer hålla hela kvällen. men vi får se. slöja ska jag ha. en 140 cm och tiara har jag funderat på men är inte helt säker om det blir för mycket. fast mycket är ju roligt också. hela bröllopet blir ju för mycket så lite till kan ju inte skada. Men det återstår att se. smink däremot är såååå svårt. jag vet verkligen inte hur jag ska sminkas. :S
  några tips? känns ju som att jag inte kan sminka mig för mörkt eftersom jag är blond och därmed ganska ljus rent generellt.
  Kollade över vigselring i går också och jag hade ju tänkt ha två vigselringar men nu är jag inte helt säker på det längre. såg sjukt bra ut med bara en också.
 • Äldre 25 Oct 10:43

  åh smyken glömde jag ju så klart. haha. örhängen ska jag låna från svärmor. Något lånat ni vet, och sen halsband har jag morgongåvan min farmor fick när dom gifte sig som är ett underbart ganska enkelt halsband i vitguld. det fick jag av henne sista gången vi sågs innan hon dog.
  armband måste jag dock hitta ett perfekt. min klänning är ju ganska mycket så jag vet inte hur jag ska göra med det. om det ska vara ett enkelt eller blingbling men ett enkelt känns kanske bäst. visade jag er min klänning föresten flickor?  dock tror jag att mitt släp är längre och så har inte jag diamanter i kjolen. Min överdel är dock i ett annat mönster med blingblinget. men modellen är den samma och från samma märke. :D


     denna frisyr hade jag tänkt. Som det ser ut nu i alla fall. i alla fall åt det hållet. lite annorlunda fram. Men det är ju såååå svårt.

  Skor liksom vart ska man hitta det?

 • Äldre 25 Oct 13:42
  goli skrev 2012-10-25 13:26:53 följande:
  Pagnie, tycker det är en jättevacker frisyr och en fantastisk klänning! Ja, det e inte lätt att veta vad man vill ha för något förrän man har testat det. Det e ju tur att provuppsättning ingår i priset. Hoppas detsamma gäller med sminkningen!

  Jag har, som sagt, också tänkt mig lite lös håruppsättning och halvlockigt. Vill att det ska vara lite "vilt" eller hur man nu ska säga. Sen vill jag absolut ha en tiara men inget stort eller pråligt. Hittade faktiskt några som jag tyckte var ganska söta. Vad tycker ni om dessa?
  Åh det var många fina tiaror det. ja någon sådan där tiara kan jag också tänka mig. blir lite roligare då jag tar av mig slöjan efter fotografering och vigsel. Jag tänkte faktiskt också ha uppsatt ett tag men jag gillar verkligen mitt hår när det hänger ner. Men en uppsatt frisyr håller ju mycket bättre. så jag måste verkligen fundera igenom det där.
  Men angående tiarorna så var alla jättefina och du är ju inne på samma modell i alla även om dom inte är helt lika. Men en sådan där måste jag nog hitta.
  Ja det ingår en provuppsättning OCH en provsminkning för mig. Hittade ett jättebra erbjudande där jag betalar 3500 och då ingår det uppsättning och provuppsättning samt sminkning och provsminkning och sen så har vi då tillgång till brudrummet där man är helt ensam och personalen finns till ens förfogande hela dagen och dom bjuder på frukt och små tilltugg. Så jag är helt klart nöjd med det. :D
 • Äldre 25 Oct 14:43
  goli skrev 2012-10-25 13:50:32 följande:
  Härligt! Är det i Stockholm du har hittat detta? Och hur hittade du det här erbjudandet?
  nope detta hittade jag på hemmaplan faktiskt. Eftersom vi ändå sover hemma dagen innan så kan jag lika gärna fixa håret här och åka dit sen lika väl som att åka dit och fixa där. billigare här ;)
 • Äldre 25 Oct 14:44

  fick tips om denna salong av en arbetskollega faktiskt.

Svar på tråden Orientaliskt bröllop