Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Men vad dum jag är! Jag kom på att han vi träffade från Panorama talade om för oss vilka konditorier dom samarbetar med, då kan jag väl ringa direkt dit och fråga om vi får komma och provsmaka deras cupcakes? 

  • kitkät

    Jag vill hålla brudbordet, precis som alla annan dekoration väldigt simpel och clean. Men jag har inte riktigt bestämt, vill ha blommor på långsidan av bordet, om du förstår vad jag menar, men jag vill inte ha blommor bakom oss! 

    Nu känner jag lite lättnad över konditori-dilemmat. Kom som sagt precis på att vi fick namnen till konditorierna som Panorama samarbetar med! Det är två konditorier, ett i Södertälje & ett i Stockholm. Så jag förstår inte varför jag fick för mig att ringa till Panorama, när jag kan ringa direkt till konditorierna?  
    Fan vad skönt! Det ska jag göra i veckan, ringa till konditorierna direkt! Och jag som oroat mig för ifall jag ska få träffa konditörerna eller inte. Nu kan jag slappna av på den fronten! 

    Vilken romantisk karl du träffat, Pagnie! 

  • kitkät

    Haha ja smart, visst är jag? Jag kom på att vi skrev upp namnen på konditorierna på ett av papprena som vi fick av Panorama med info om vad som ingår i paketet osv. Det ska jag kolla upp när jag kommer hem, så kanske jag kan ringa dit imorgon! 

    Ok, be mig sluta tjata om det nu. Men jag blev plötsligt så glad när jag kom på det! Då finns det ju ingen anledning att oroa sig över tårtan!  

  • kitkät

    Haha, ja det känns skönt nu. Dumt att jag inte kom på det innan, då hade jag sluppit oroa mig för det. 

    Ja, jag tycker du ska vara på! Jag vill gärna ha dawol & zurna också, hittade tre spelmän som spelar tillsammans. Dem är syrianer också. Mejlade dom, men har fortfarande inte fått något svar... Och det var typ två veckor sedan. Är det dawol & zurna du menar med "kurdiska spelmän"? 
     

  • kitkät

    Men har Olles krog spelmän som dom samarbetar med? Jag kanske ska fråga Panorama om det också i så fall. 

     

  • kitkät

    Pagnie, 
    Vet ni vem Dj:n är, som Olles krog ska anlita åt er? Har ni hört honom? 
    Jag tycker att dina ringar var för sig är fina, men tillsammans så blir det alldeles för mycket kaka på kaka, för min smak. Eftersom din förlovningsring (det är väl den med blå sten?) är rätt så maffig, så hade jag valt något enklare till den, bara för att framhäva den ännu mer. Den första ringen på fingret, med små diamanter uppe & nere tycker jag är fin till din förlovningsring, men den översta ringen med diamanter runt hela ringen tycker jag är för mycket. 
    Jag gillade tyvärr inte kombinationen. Hoppas du inte tar illa upp, men jag är alltid ärlig. Det kan du lita på nu. 
    Men det är du som ska ha ringarna och så länge du känner att det är fint, så kör på det! 

    Goli, 
    Krya på dig, hoppas du känner dig bättre snart! Din ring var jättesöt! Är det en mittsten och sen smådiamanter på ena halvan? 

    Min fästman friade inte till mig, utan vi pratade om det tillsammans. Vi hade en förlovningsfest med hans & min familj. Och då satte vi på våra ringar, inför dom. Våra famjer kommer väldigt bra överens och har kul ihop! I år ska hans familj fira nyår hos mina föräldrar tillomed!  

     

  • kitkät

    Jag ser att ni diskuterar smycken. Eftersom jag vill ha axelband på min klänning, så vill jag inte ha halsband. Känns som det blir för mycket. Jag ska ha ett par enkla diamantörhängen som jag fick av min fästman när jag fyllde år och ev. ett armband till! Men det har jag inte ens börjat tänka på än. 

  • kitkät

    Pagnie, 
    Ja, men det är precis som du säger - det jag tycker är snyggt, kanske du tycker är fult och vice versa. Så man ska gå efter det man själv anser är snyggt. Du kanske skulle tycka att min ring är för enkel, medan den för mig är precis lagom. Och jag tycker tre ringar är alldeles för mycket, men för dig är det snyggt. Så kör på det om det känns rätt!

    Vad skönt att det känner en lättnad nu. Varför frågade du inte om kameramannen när du ändå ringde idag?

    Vår förlovningsfest var jättekul! Vi var hos mina föräldrar, dom hade hyrt en lokal. Vi åt god syriansk/libanesisk mat (från cateringfirma), drack, umgicks och dansade till 4 på natten, haha! 

     

  • kitkät

    Nu har jag mejlat ett av konditorierna som Panorama samarbetar med och frågat om cupcakestårta. Nu ska jag mejla det andra stället! Hoppas jag får svar imorgon! Jag tycker inte om att ringa, har någon form av telefonfobi. 

  • kitkät

    Pagnie, 
    I och med att du ska ha axelbandslös brudklänning så tycker jag det är snyggt med halsband. Annars kan det kanske se tomt ut, som du skrev.

    Vad gäller korsett, så tycker jag att du ska vänta med det tills du sytt gjort ev. ändringar på klänningar. Det är ju inte bråttom med att inhandla korsett. Om du har snörning, så tror jag absolut att du har plats med en liten bebismage! Du kan ju lätta på snöret så mycket du vill, så det borde inte vara några problem. 

    Och håret då. Det beror ju självklart på vad du ska ha för frisyr och hur långt hår du har. Den bästa som kan svara på det är nog frisören som ska fixa ditt hår! Fråga henne! Kanske har hon löshår som hon kan sätta i ditt hår, som du får låna. Många frisörer har löshår som dom sätter i håret, så man slipper köpa själv, sen får man lämna tillbaka det efter bröllopet. 

Svar på tråden Orientaliskt bröllop