Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Fan vad ni tjötar här då. Jag hänger inte med längre! Men jag kan skatta mig lycklig över att jag åtminstone har ett liv. 

    Fan då, konditorierna som jag mejlat har inte svarat, så jag blir illa tvungen att ringa till dom. 

    Så långt har jag kommit i planeringen då...  

  • kitkät

    Du verkar rätt trött på ditt liv, om du gav dig ut i detta väder! Så nja... liv vetja fan inte om du har alltså.

    Hur går det med underklädesjakten? Jag bläddrade i en brudtidning häromdagen och hittade reklam för olika underklädesbutiker. Kanske kan vara något? Om du vill så kan jag bläddra i den och ge dig namnen på webbshoppen och butikerna!

  • kitkät

    Haha. Du fattade ett bra beslut! Då har du mer tid till oss. 
    Jag har aldrig haft facebook och kommer aldrig skaffa det. 

    Jag ska strax till jobbet, men jag kan bläddra i tidningen ikväll och ge dig namnen på butikerna! 

    Fick svar från ett av konditorierna som jag mejlat, som Panorama samarbetar med. Dom bakar inte cupcakes, däremot kan dom baka små muffins med gräddkräm på istället. Så enda skillnaden är att istället för glasyrtopping så blir det gräddkrämstopping. Jag mejlade lite bilder på hur jag tänkt mig, så får vi se... Vad tror ni? Tror ni att det kan bli gott? 
     

  • kitkät

    Goli, 
    Lycka till imorgon och på tentan!  

    Pagnie,
    Ja, jag fick numret till deras "bröllopsexpert", så jag ska ringa henne och höra om vi kan komma dit och provsmaka deras muffins med gräddkräm. Min fästman ska ringa till det andra konditoriet som Panorama samarbetar med, för dom har inte svarat på mitt mejl än.

    Vad kul att du köpt vigselringarna. Men du får tagga ner lite, du har ju inget kvar att planera snart haha. Jag ska försöka att inte planera allt på en gång, så jag har lite att ta tag i varje månad. Kanske ska göra en tidsplan?  
    Jag har skrivit ut en checklista från brollöpsguiden,  där checkar jag av det som är gjort och ser vad som är kvar att planera/ordna! Det är smidigt. 

    Har ni gjort någon bröllopsmapp där ni har alla papper som har med bröllopet att göra? Jag har en plastficka bara, men skulle vara kul att samla allt i en pärm eller mapp som man pimpar lite haha.  

  • kitkät

    Pagnie,

    Ja, men då förstår jag att ni köpte ringarna redan nu. 5000 kr är inte lite pengar! Det kan du köpa fina smycken och sexiga underkläder för istället haha.

    Haha, jag har också en inspirationsmapp på datorn, indelad i bröllopsklänningar, bröllopstårta, hår- och makeup, dekorationer, osv. Sen jag har jag en plastficka där jag lagt in papper från t ex Panorama, fotografen osv. Och på bröllopstorget har jag budget, gästlista och planering. 

    Jag hann inte bläddra i tidningen när jag kom hem igår, men inatt jobbar jag. Så jag har hela dagen/natten på mig att göra det. Jag kan skriva här, när jag gjort det. Nu sitter jag och äter frukost... 

    Kanske kan du hålla mig sällskap inatt igen, som du gjorde sist?  

  • kitkät

    Föresten, jag har beställt några prover  på inbjudningskort från Calligraphen. Har inte fått hem dom än, men ett av korten är denna... Både jag och min fästman tycker att kortet är sött och enkelt. Vad tycker ni? Vi kommer då byta ut det turkosa bandet till ett band i färgen aprikos. 



     
  • kitkät

    Goli, 
    Vad tråkigt att du inte blev nöjd med underkjolen. Trist när man tror att man köpt något bra, så visar det sig vara en flopp! Men är du säker att underkjolen inte kommer se/sitta bättre om du testar tillsammans med klänningen också?  

    Ja, det turkosa bandet var jättefint, men vårt färgtema är aprikos, brunt och vitt!

    Pagnie,
    Själv så vaknade jag precis, helt slut. Känns som jag blivit påkörd av ett tåg.

  • kitkät

    Haha,  ja visst var korten söta? Vi fick hem proverna igår, från Calligraphen och vi tycker fortfarande att det kortet som jag visade ovan är finast! Enkelt och sött! Så vi ska nog beställa det. 
    Imorgon ska jag och min fästman ha mysdag, då ska vi nog köra en bröllopsplaneringsdag. Jippi!  
    Kanske beställer såpbubblor redan nu, så har man det gjort, för det ska pysslas lite med dom. Vi ska knyta aprikosfärgade band runt och sätta dit ettiketter med våra namn & datum.  
    Och festprogrammen kanske vi också ska börja lite smått med, i alla fall klura på vad vi tänkt skriva i dom. Det är ovanligt att ha festprogram på syrianska bröllop, men vi vill ha det. Funderar på att kanske pyssla ihop dom själv, istället för att beställa färdiga. Jag kan tycka det är kul att pyssla, men jag är inte så pysslig av mig. Har ingen fantasi och är inte så kreativ.  

  • kitkät

    Pagne, 

    Vilken fin paraply. Jag är också på jakt efter något liknande, men vad gör man om det verkligen regnar? Den är ju inte vattentät direkt. 

  • kitkät

    Haha Pagnie, men den är ju ihålig. Hur kan den vara vattentät då? Jag har inte beställt regn, men OM det skulle regna (Må Gud förbjude). 

    Jag lovar att skriva ut namnen till dig, på underklädesbutikerna. Jag har glömt bort det totalt.

    Så... Vad ska ni & era respektive göra över jul- och nyårshelgen då?  

    Mandis, vilken kul idé att träffa gästerna över en grillning och femkamp dagen innan bröllopet! Vi ska gifta oss på en fredag, så då hoppas vi att så många som möjligt vill äta frukost/brunch med oss på hotellet, dagen efter bröllopet. 

Svar på tråden Orientaliskt bröllop