• Äldre 19 Nov 17:54
  1409294 visningar
  3377 svar
  3377
  1409294

  Orientaliskt bröllop

  goli skrev 2012-11-19 17:49:52 följande:
  zanzibar har jag också hört mycket om. Men det finns faktiskt ett jätte jätte jätte stort minus med alla de här platserna för mig och det är ormar. Har sån ormfobi alltså. Usch mår illa bara jag nämner ordet. yikes! vet inte riktigt hur jag ska komma undan det.
  då bör du åka till nya zeeland. där finns det inga sådana där giftiga och farliga djur. Ja alltså det finns väl ormar men inte i samma utsträckning som över allt annars.
 • Äldre 19 Nov 17:54
  goli skrev 2012-11-19 17:47:53 följande:
  beror lite på när AT börjar. Är olika på olika ställen. De flesta startar i aug-sep så antagligen i november. Typ nästa år nu!
  ja men det låter väl som en jättebra idé. Då om det går på en gång så hinner du ju jobba ett år och det är ju optimalt. Jag hinner nog nästan jobba två år så det känns bra.
  Men då har vi småbarn samtidigt ju ;)
 • Äldre 19 Nov 18:25
  goli skrev 2012-11-19 17:58:13 följande:
  ja, då får vi övertala kittykatten oxå att skaffa barn snart så kan vi hooka på Småbarnstorget istället! Solig
  eller hur haha. men hon verkar vara rätt svårflörtad faktiskt. okej nu kanske jag är dum men kitkät vad jobbade du med? jag har kort minne det är min ursäkt.
 • Äldre 19 Nov 18:28

  jag vet inte hur det är med turkost vatten men det är ju värt att kolla runt vad som finns. vet att dom har grym natur i alla fall. haha. Men nej som sagt dominikanska kanske. men man vill ju inte heller bli ruinerad. Men vi har ett tag på oss i alla fall. haha

  och så kommer jag som faktiskt tycker om ormar. satt alltid och kelade med min kompis majsorm när jag var där. hon var ju såååå söt. okej ni tycker att jag är knäpp nu.

 • Äldre 19 Nov 19:25
  goli skrev 2012-11-19 18:36:24 följande:
  Oj! Uffffffffff, jag kan inte ens snacka om det samtidigt som jag äter och om jag ser bara en bild på en så påverkar det hela min dag. Jag har t o m återkommande drömmar om folk som jag älskar trycker in mig i ett hörn och försöker slänga en på mig. För ett tag sedan bodde det en kille på bottenvåningen av vår byggnad (vi bor på 4e våningen) som hade en orm o jag kunde inte sova på nätterna om inte vi la en handduk vis dörrspringan för jag var rädd att den skulle ta sig in i vårt rum.

  Nu när jag skriver detta måste jag skratta åt hur löjligt det låter! Plus att det får mig att inse att det påverkar mitt liv en del, hahaha. Får se, kanske också börjar i terapi.

  Hmm, Dominikanska... ska kolla in det oxå men då blir man nog ruinerad!

  Och ja, fröken Paige, du är knäpp men det e jag med!
  haha ja men det var ju tur att vi i alla fall är två stycken som är knäppa. kollar vi efter noga så hittar vi nog en knäpp sida ned kitkät också. ;) Vi har det nog i oss allihop. haha
 • Äldre 20 Nov 09:53

  god morgon. ser att goli redan är uppe och bänkad framför datorn ;)

 • Äldre 21 Nov 19:04
  kitkät skrev 2012-11-20 11:37:40 följande:
  Goli & Pagnie, 

  Jag har min vän och hennes man på besök här från Göteborg. Vi satt hela kvällen igår och pratade bröllop, dom gifte sig i april så vi fick lite tips från dom Hon är syrian och hennes man är svensk, så dom hade också ett syrianskt/svenskt bröllop. Hennes man är fotograf så han vill jätte gärna fota på vårt bröllop, så nu har vi ännu en fotograf! Han ska följa med mig från morgonen (förberedelserna), så det blir bra... Då får vi lite "repotage-bilder" också. 

  Så om ni saknar mig på BT ikväll, så är det för att jag är upptagen med mina gäster. Med andra ord, jag har ett liv! Skrattande  
  åh jag har också en sådan fotograf. En kompis från universitetet som är JÄTTE duktig på att fota. Hon ska följa mig heeela dagen. så hon kommer dagen innan och sover hos mig också. Så det ska bli jätte roligt. sen har vi eventuellt en fotograf som följer min blivande också. Kommer bli jättebra för sådana bilder är ju såååå roligt.
 • Äldre 21 Nov 19:07
  Mandis skrev 2012-11-20 16:56:27 följande:

  Kitkät, ja det är kul att hänga på bröllopstorget ibland och minnas tillbaka lite =)! Vi hade ett svenskt-persiskt/persiskt-svenskt bröllop, dvs vi är båda födda och uppvuxna i sverige men ursprungligen från Iran...så i slutändan blev vårt bröllop en blandning av det bästa från sverige och Iran ;)!


  Se till att njuta av planeringen och framför allt bröllopsdagen, ni har något underbart framför er! Man saknar nästan all planering nu..jag brukar säga till min man att jag måste hitta något nytt att planera inför och han blir helt skräckslagen när han hör det hihi..


  åh vad roligt. Vi har ju också persiskt/svenskt. vart hade ni ert bröllop då?
 • Äldre 21 Nov 19:08
  kitkät skrev 2012-11-21 14:45:34 följande:
  Flickor! Ska vi bestämma dejt på BT kl 23.30 ikväll? Jag jobbar natt, kan behöva två knäppisar som håller mig sällskap!  
  jag är på så länge jag orkar. jag gick upp 5 i morse så jag kanske somnar innan det. men jag ska försöka. ;)
 • Äldre 21 Nov 19:09
  kitkät skrev 2012-11-21 14:53:56 följande:
  Goli, 

  Du undrade förut vad jag jobbar med? Jag är utbildad beteendevetare och behandlingsassistent med inriktning missbruk och kriminalitet.

  Jag har arbetat på ett LVM-hem (tvångsvård) för missbrukare i över ett år, men mitt vik. gick ut i september.
  Nu arbetar jag på ett boende för ensamkommande flyktingbarn! Men det är bara timvik. så jag arbetar inte heltid. 
  Kanske kan förklara varför jag hänger på BT så ofta? Men jag arbetar främst nätter, och då sover ju alla, så det gäller bara att se till så det är lugnt i huset! 
  yes det var jag som frågade. Och igår fick ni uppenbarligen klara er själva flickor. Jag jobbade kväll sen somnade jag ganska omgående efter det. Så idag har det varit dag men jag ville verkligen inte gå hem när jag slutade. älskar verkligen mitt jobb och skulle mer eller mindre kunna bo där. ;)
  Illa jag vet. så i morgon har jag utbildning heeeela dagen. blir nice.
Svar på tråden Orientaliskt bröllop