• Äldre 19 Nov 00:06
  1431003 visningar
  3377 svar
  3377
  1431003

  Orientaliskt bröllop

  kitkät skrev 2012-11-18 23:41:27 följande:
  Ja, det är bra. Vad gjorde du av goli? 
  jag tror hon somnade. ;) du vet hon är ju gammal? eller vad det inte så vi sa igår?
 • Äldre 19 Nov 00:07
  kitkät skrev 2012-11-19 00:03:39 följande:
  Jag sitter och googlar lite på bröllopsresor, hamnade på en sida som heter www.deluxe.se, där dom skriver om olika resmål i Karibien. Kanske kan vara något? Såhär står det om Arubas klimat: "Arubas unika tropiska läge i det södra Karibiska havet kännetecknas av ett torrt klimat med en skönt svalkande passadvind. Året runt! Ön saknar helt regnperiod och ligger dessutom utanför orkanbältet."
  åh fan det där lät ju jättebra. men hur ligger priserna till? Vi vill ju inte bli ruinerade på kuppen liksom? haha
 • Äldre 19 Nov 00:15

  ja det låter ju som en plan. japan som vi tänkte är ju asdyrt så det kanske inte är det bästa. jag skulle vilja åka till dominikanska republiken men det är väl säkert också jättedyrt kan jag tänka mig.
  men som du säger fillipinerna är ju inte helt fel.
  Måste det vara så svårt att välja? man får ju välja på allt liksom. Kanske är för mycket? man kanske ska begränsa sig till en världsdel? vad sägs om safari i afrika?

 • Äldre 19 Nov 00:25

  ja som sagt det där är ju jätte svårt. just nu känns det bara som att man kan stanna hemma och njuta av lugnet istället. haha. Lämnar vovvarna på kenneln ett tag och bara tar det lugnt.
  nej men skämt å sido maldiverna är jättefint, likaså fillipinerna (mitt ex var därifrån) japan skulle vara häftigt men jag vill så gärna också åka till sydamerika och besöka macchu pichu och se kristusstatyn och lite sådant. påskön också. men ja det får vi väl se när det blir av.

 • Äldre 19 Nov 00:41
  kitkät skrev 2012-11-19 00:27:28 följande:
  Mm, det är inte lätt. Jag googlade precis på "billigaste landet att semstra i" och fick upp flera artiklar från 2012, där det står att Fillippinerna är det billigaste landet, enligt Forex. 
  låter nice. får nog kolla det. nu blir det natti natt. upp om 4 timmar. :( buhu
 • Äldre 19 Nov 17:25
  goli skrev 2012-11-19 11:03:41 följande:
  Hej tjejer! Nu har gamlingen vaknat till liv igen! Men eftersom jag inte är ngn tyrann som Kitkät så gör det mig inget att ni har fortsatt utan mig Skrattande

  Pagnie, bara för att svara på det du skrev till mig sist så nej, det är inte bara du som tycker så. Jag kan tänka mig att det finns många par som vill ha barn men att de inte riktigt tänker igenom saker o ting. Jag o min fästman hade en lång diskussion igen om när vi skulle börja försöka och han är ännu mer otålig än vad jag är. Men när vi gick igenom för- och nackdelar så insåg vi att det är nog bättre att vänta. Jag vill mycket hellre ha mödravård hemma i Sverige och att vi ska vara nära våra familjer och vara förberedda om ngt skulle hända. Plus att ekonomin är superviktig! Måste ju kunna försörja sina barn. Men samtidigt är det så lätt att bara vara impulsiv och ge efter för sina känslor och bara göra det. Alltid lätt att vara efterklok. Samtidigt så tänker jag: tänk om jag väntar för länge? Tänk om ngt har hänt med min kropp under dessa år och att jag helt plötsligt inte kommer kunna bli gravid bara för att jag väntade! Väldigt blandade känslor men i slutändan känns det som att det är rätt att vänta lite till och vilken tur att jag är i ett stabilt förhållande och att det finns så mycket kärlek mellan oss. Visst, alla grälar och som du säger, det är bara nyttigt! Men att man inte kan visa någon kärlek och att man nöjer sig med någon bara för att inte vara ensam, det e bara tragiskt!
  låter ju som att du har en bra plan. men vad menar ni med att vänta? Har ni satt någon startmånad?
 • Äldre 19 Nov 17:26
  goli skrev 2012-11-19 11:13:45 följande:
  Och så går vi över till ämnet bröllopsresa! Ang karibien så satt vi och kollade upp karibienkryssningar och det verkade jättelyxigt. Nackdelen är att man inte kan spendera så mycket tid på land utan är mest på båten och så vill vi inte ha det. Hade varit mycket roligare som du säger, Kitkät, att spendera några dagar på en ö och sen vidare till nästa osv.

  Jag tror att oavsett vilket alternativ vi än väljer så kommer det att bli dyrt men det har vi sagt att så får det bli. Om vi ska skaffa barn snart efter bröllopet lär det nog dröja läääänge innan jag o fästmannen kan åka någonstans själva. Om inte vi lämnar ungarna på kenneln, hahahaha! Usch, på tal om det, vet inte om ni läste om det men för ett tag sedan var det ett polskt par som skulle åka på semester i två veckor tillsammans med sitt barn (2 år) till grekland. Men barnets pass var ogiltigt så de lämnade kvar barnet på flygplatsen!!! Fick hämtas upp av en äldre släkting sen men seriöst!!! Vad är det för jävla monster???
  haha what? idioter. Men jag det finns folk till allt.
  Ja du har ju en poäng. man får passa på innan småttingarna kommer.
 • Äldre 19 Nov 17:28

  ja vi skulle också kunna tänka oss att åka till singapore. det tänkte vi göra förra året men det hans inte med. men singapore eller bali. Sen som sagt japan, dominikanska republiken eller varför inte maldiverna?

 • Äldre 19 Nov 17:30
  goli skrev 2012-11-19 17:28:24 följande:
  yup. ska bli 3 månader efter att AT har startat. Så man hinner jobba nästan ett år innan det e dags för mamma-ledighet!
  vad blir det då? september?
 • Äldre 19 Nov 17:53
  kitkät skrev 2012-11-19 17:43:44 följande:
  Oj, oj. Nu är ni i full gång igen! Hälsa tillbaka till fästmannen din, goli! 

  Bali har jag alltid varit sugen på att åka till, om vi åker till Indonesien så blir det ju till Bali. Det är riktigt fint där, men som sagt - jag tror inte man blir besviken vare sig man åker till Fillippinerna eller Bali, Karibien eller Mexico, Sydafrika eller Franska Polynesien. Det finns vackra stränder med turkosa hav och äventyr på alla dem resemålen!
  Tanzania & Zanzibar vore också något. Jag såg en tråd om det här på BT förut, så jag började googla lite. Det ser fantastiskt fint ut! Med både äventyr, safari och vackra, vita stränder med turkost vatten! Kanske vore något? Jag ska kolla upp det lite mer faktiskt. 

   
  filippinerna verkar ju verkligen underbart. fan nu blev jag ju sugen. men vilka flygbolag fixar resor dit då?
Svar på tråden Orientaliskt bröllop