• ZandraWestberg

    Bröllop 29/6-2013

    Hej!


    Jag är alldeles ny här men jag ska gifta mig med min kärlek den 29/6-2013.


    Finns det fler här??


    Vore kul att följas åt hela vägen fram under alla förberedelser och ideer. :)


     


     

  • Svar på tråden Bröllop 29/6-2013
  • Miss JH

    En första mall på bordsplaceringen är klar. Det tog sin lilla tid men vi var ganska nöjda till slut. Sen kommer vi säkert hinna ändra på den många gånger innan den stora dagen. Har även gjort klart en skiss på festhäftena i ett kollegiblock. Har bara presentationerna av varje gäst kvar, har hunnit med 29 st ikväll så "bara" 25 kvar. Sen ska vi lägga in det på datorn så vi så småningom kan skriva ut det. Känns så skönt att fått tummarna ur och börjat på 2 saker som tar lång tid.

  • Annica70

    Tack för tipset Heobea. Borden är ljusa så det borde funka..

  • Miss JH

    Idag kommer min ena tärna till mej så idag blir det mycket bröllopssnack och planering. Vi ska även träna på låten hon och jag ska sjunga på vigseln. Får väl se hur det låter

  • jossanamir

    Igår kväll tog vi tag i planeringen igen och nu är menyn fastställd, vi har kontaktat fotograf, DJn och solisten för att bekräfta våra bokningar. Vi fick faktiskt även till bordsplaceringen igår så nu är den färdig till 99%, som tur är behöver inte vi bry oss om att placera ut sambons släkt utan det är bara ge svärföräldrarna i uppdrag att själva placera ut dem på de bord som är för"iranierna" så skriver vi bara in dem på placeringskartan :) i veckan ska hindersprövning och namnbytet skickas in! Det är så roligt och följa allas arbete och man märker att vi alla sitter och brottas med samma frågor och problem. Mindre än 90 dagar kvar till tomheten av att inte planera infinner sig :) (eller så kanske man tycker det är skönt att det är över när allt väl är genomfört)

  • Miss JH

    Härligt när man får lite ny energi att fixa och dona jossan . Kan det vara solen som fått igång oss igen haha? Min ena tärna var ju här idag, så nu kan vi bocka av några grejer till på listan. Och låten gick riktigt bra trots att det var första gången vi sjöng den ihop . Några gångers träning till så blir den nog fullt framförbar haha.

  • afturelding

    Vi fick en väldigt trevlig överraskning igår av min morfar, som insisterade på att betala lokal och mat. Våran budget ökade med 10-15k helt plötsligt.

    Vi tittade på lokalen idag, och den är jättefin! Stor potential, och så himla fint läge. Det fanns även karaffer och vaser i mängder, utöver själva porslinet med glas :)

    Mat och fotograf har ännu inte löst sig, men vi ska ta det den här veckan. Vi har påsklov Flört Min sambo har sin praktik på gymnasieskola, så han jobbar bara 25-50% den här veckan. Vi ska även försöka fixa musik, förhoppningsvis är bandet vi vill ha lediga då, och villiga att åka 30 mil. Modern folkmusik spelar de, vilket ju passar utmärkt till vårat lantliga tema.

  • JochP

    Afturelding: Gud, vad gulligt av din morfar! Ett tillskott är ju alltid välkommet.
    Vi ska och titta på vår lokal imorgon. Vi har redan varit där , men vi ska kolla lite mer på hur man kan duka och vad det finns för utrustning osv. Imorgon jobbar jag igen för första gången på nästan två veckor. Har ju haft en envis influensa som nu nyligen har gett sig. Känner mig fortfarande lite matt , men det ska bli riktigt kul att åka till jobbet i morgon.

  • Annica70

    Ytterligare en vecka närmare den stora dagen


    Hoppas min klänning kommer denna veckan. Funderar på om jag ska köpa en klänning och ha att byta om till lite senare på kvällen så man kan dansa riktigt ..hur gör ni?


    Ska hämta ringarna på onsdag. Börja nästan kännas som att all min planering är färdig.


    Det är trädgården som ska göras fin men det går ju inte men detta kalla vädret ...


    Ha en bra vecka alla

  • Miss JH

    Skönt att känna att allt är klart. Jag tycker det känns som det är 100 grejer kvar trots att jag bockar av en massa från listan. Den är ju så oändligt lång . Jag kommer ha samma klänning hela kvällen.

  • Annica70

    Det är säkert något som man missat på den där listan Jag älskar och dansa och det är lite svårt att dansa bugg och liknande i en lång brudklänning. Jag får se hur jag gör... Antingen låta bli att dansa bugg och sådana danser eller byta klänning


     


     

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013