Inlägg från: JochP |Visa alla inlägg
  • JochP

    Bröllop 29/6-2013

    Miss JH, vi har också tre barn redan. Det är därför det här med bröllop har dröjt, har liksom haft fullt upp med massa småttingar. Men nu är minsta tre år så då känns det lagom att ta itu med det här giftermålet vi haft på gång i tio år.

  • JochP

    Idag har vi bokat hotell för bröllopsnatten, skönt att det är klart! Nästa grej att fixa blir maten. Och...vi har inte fått iväg inbjudningarna ännu. De ligger här hemma och väntar. Måste bara få tid och sätta oss att skriva kuvert. I helgen är det kört för sambon ska bort hela helgen och jag får väl hitta på nåt skoj med barnen. Jag tänker också på bröllopet hela tiden och planerar i huvudet även fast det kan gå många dar innan vi gör något rent praktiskt. Jag och en kompis ska ha pysselkväll nån dag, då tänkte jag pyssla lite dekorationer.

  • JochP

    Vad fint det låter Miss JH. Härligt att gifta sig vid havet. Vi kommer gifta oss med utsikt över Siljan, så också vid vattnet. Länk till platsen vi ska gifta oss på: www.hildasholm.org.

  • JochP

    Vi ska ha strax över 100 gäster. Vigsel blir utomhus, festen i en bystuga en bit bort, dit ska vi åka ångbåt.

  • JochP

    Iiiiiih, får lite panik när det är så kort tid kvar. Är mycket kvar som inte är fixat än. Idag har jag börjat skriva adresser på kuverten till inbjudningskorten så snart är de iväg. Annat som ska fixas denna vecka är catering och tillfråga en vän om hon vill sjunga på vigseln. Det är många detaljer som ska ordnas känner jag. Ni andra som gifter er utomhus, hur gör ni med mikrofon, kommer ni ha det eller? Jag tror vi vill ha det tillgångarna iallafall. Kanske inte själva ceremonin. Vi kommer iallafall behöva förstärkare då en vän ska spela elpiano. Vet inte riktigt var vi ska låna den utrustningen, men det kanske löser sig.

  • JochP

    Nja, han har nog förstärkare och mikrofon, men inget piano. Men han känner nog nån som har det så jag tror det löser sig.

  • JochP

    Vi håller på att bestämma musik till vårt utomhusbröllop. Har lyssnat igenom hur många låtar som helst, men har inte riktigt bestämt oss än. Vi håller också på att försöka få till nån bra meny med cateringfirman. Vi bor förresten utanför Leksand, har varit ett par i elva år och har tre barn. Så det här med giftermål är verkligen på tiden.

  • JochP

    Vi har inte skickat våra inbjudningar än. Men nu är det vilken dag som helst. Skriver några kuvert varje kväll, men det tar lite tid. Om några dagar så är de iväg!

  • JochP

    Phu, skriver adresser på kuvert. 56 stycken ska ska skriva. Har kommit ungefär hälften.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013