Inlägg från: JochP |Visa alla inlägg
  • JochP

    Bröllop 29/6-2013

    Nu har vi haft möte med vigselförrättaren och det känns jättebra tycker jag! Hon ville göra det personligt så hon frågade massa om oss också dessutom ska vi välja ut varsin text/dikt till varandra som den andra inte får veta om och hon läser upp dem för oss på vigseln. Hon kommer också att sjunga en sång, utöver den låt vår solist sjunger. Idag har jag också beställt brudbukett. Det blev vita pioner med några rosa rosor instuckna i. Blir nog jättefint. Det vi håller på med nu är att försöka räkna ut mängden alkohol vi behöver.
    Mycket börjar falla på plats nu. Två dagar kvar till sista svarsdag på inbjudan. Fortfarande några som inte svarat. Men 94 personer har tackat ja, så det blir folk ändå.

  • JochP

    Åh, jag hoppas det blir nån möhippa för mig. Är inte så säker på det eftersom mina närmsta vänner bort långt bort och tre av mina systrar bor utomlands. Skulle bli jätteglad bara att få gå ut och äta middag med tjejerna. Vi får väl se om någon har planerat nåt. Vår solist ska sjunga För kärlekens skull av T. Gärdestad. Vad vår vigselförrättare ska sjunga blir en överraskning. Jag har inte valt ut någon text till min blivande, har ni några förslag??

  • JochP

    Idag är sista dag att svara på inbjudan. Fortfarande fyra par som inte svarat. Vi ringer dem i morgon och hör hur de har tänkt göra. Inga särskilda bröllopsbestyr idag. Det är mest på helgerna man hinner greja. I helgen ska vi väl börja med bordsplaceringen, det blir både roligt och lite svårt tror jag. Sen är det de där festhäftena som ska fixas. Också har jag lite pyssel kvar med dekorationer och annat.

  • JochP

    Jag satt ute i solen en liten stund idag, men jag är väldigt försiktig med det nu för tiden då,jag lätt får pigmentsförändringar och andra konstiga prickar. Vore dockmkul att ha lite färg på axlarna när man ska ha axelbandslöst.
    Vi tycker det är väldigt svårt att räkna ut hur mycket alkohol som ska köpas. Och hur mycket vin i relation till ölnoch cider. Cider är det väl inte så många som dricker, eller? Vilka proportioner köper ni? I morgon ska min fästman åka och fixa pass, hans hade gått ut och det gäller ju att ha ett giltigt när man ska på bröllopsresa. På söndag ska vi ha träff med vår tårtmakare. Har ni bestämt tårta?

  • JochP

    Jag har skrivit några rader till min man. Kanske jag ber vigselförrättaren läsa upp det.
    Du är min andra hälft.
    Du inspirerar mig och ger mig energi Du skrattar med mig Du gör mitt liv härligt och underbart Du peppar mig och gör mig stark Du gläds med mig Du hjälper mig när jag vill ha hjälp och låter mig vara när jag vill vara ensam Du gör mig glad när jag är ledsen Du finns där när jag behöver dig Och jag kommer alltid finnas när du behöver mig Tack för att jag får dela mitt liv med dig!

  • JochP

    Ja, lägg gärna upp bild. Det är kul att se vad ni andra fixar med. Idag har jag gått runt i mina bröllopsskor. Dessvärre upptäckte jag att de inte var så sköna. De var ganska hårda så jag kommer få jätteont i fötterna. Måste alltså ge mig ut på skojakt igen. :-/ vad ska ni ha på fötterna?

  • JochP

    Annica: jättefint! Både klänning och skor. Jag har ju lagt in bilder i mitt galleri på mina kläder, jag kan inte heller få in bilder i tråden. Vill höra mer om svensexor och möhippor, någon som anar något?? Min blivande ska bli kidnappad på lördag, men det vet han förstås inget om.

  • JochP

    Vår vän som ska göra vår tårta ville gärna göra en våningstårta så det blir det för oss också. Vit marsipan och blommor på. Hallon och vit chokladcreme inuti. Det blir kanon!

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013