Inlägg från: JochP |Visa alla inlägg
  • JochP

    Jaha, var det så dyr frakt!? Då blir det kanske inte så billigt att beställa därifrån ändå? Ska kolla upp vad det skulle kosta allt som allt.

  • JochP

    Jag har inte heller varit på mässa. Tror vi har klart för oss hur vi vill att dagen ska vara så behöver ingen mer inspiration just nu utan ska bara verkställa våra planer. I veckan ska vi försöka hinna ta en titt på festlokalen. Vi har båda varit där förut, men det var några år sen och vi vill kolla lite inventarier också t ex hur stora borden är och vad det finns för vaser etc. Sen är det dags att beställa inbjudningskort också, det gör vi kanske nästa helg.

  • JochP

    Vi har inte heller bestämt ring. Ska åka och titta nån dag och vi börjar nog hos den guldsmed där vi köpte förlovningsringarna så kanske man har större chans att hitta en som passar bra ihop med den man har.

  • JochP

    Kramen: vad kul! Har ni fått nån respons än? Vi har beställt våra kort från vistaprint nu, men det skulle ta upp till två veckor innan man får dem. Vi ska skriva ett extrablad med information och skicka med. Men inom några veckor så har vi också fått iväg våra inbjudningar.

  • JochP

    Vad spännande! Hoppas det inte tar alltför lång tid innan vi får hem våra inbjudningskort som vi beställt. Sen lär man väl sätta sig och leta adresser till alla också. Vi ska gå och kika lite närmare på festlokalen någon dag, alltså vad det finns för inventarier och sånt. Sen ska vi bestämma vilken cateringfirma som ska anlitas.

  • JochP

    Vi fick våra kort idag, eller inte alla men första sändningen. Hälften av korten kom men inga kuvert. Var det så för er andra också, att sändningen var uppdelad? Hur som helst är jag väldigt nöjd med de korten som kom. De blev precis som vi ville. Nu ska vi börja fila på informationsbladet som ska skickas med.

  • JochP

    Oh, fin ring!!! Vi har inte beställt ring än, men har börjat kolla lite iallafall. Varifrån är den där ringen och vad kostar den? Kan tänka mig nåt liknande. Idag har vi filat lite på infobladet som ska skickas med inbjudan. Blir nog klart den här veckan.

  • JochP

    Det går sådär. Tänker på saker vi borde fixa men känns som vi aldrig hinner. Två saker känns akuta, att boka hotell för bröllopsnatten och att boka catering. Sen ska vi väl försöka få iväg inbjudan nån gång.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013