Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Vi har med stått stilla i planeringen ett tag känns det som. Bokat tid med cateringföretaget och beställt diadem, men det är allt. Ska försöka börja ta tag i saker nu i påsk när vi är långlediga. Börja på bordsplacering, festhäftena och lägga in lite mer beställningar. Är ju bara 3 månader kvar imorgon.

  • Miss JH

    Låter supergott JochP! Blev riktigt hungrig nu . Vi ska inte heller ha nån förrätt.

  • Miss JH

    Heobea: åh vi har inte ens kommit så långt så vi ens börjat fundera på det strukturella. Jag vet hur jag vill ha borden där vi ska sitta och äta, men sen har jag inte tänkt längre. Kanske dags att börja fundera på sånt med

  • Miss JH

    Skönt att ni fått iväg inbjudningskorten nu kärlekensbrudpar. Jag har inte hunnit planera något hitintills denna påsken. Det har gått i ett. Hoppas hinna börja på bordsplaceringen ikväll. Hur går det för er andra? Inte ens 3 månader kvar nu, lite stress börjar infinna sej hos mej

  • Miss JH

    Vi har i stort sett fått in alla OSA. Det är 3 kvar som inte svarat. Därför kan vi börja finurla på en ev bordsplacering tänkte jag. Måste börja nånstans. Ska se om jag kan börja på festhäftena med ikväll. Det kommer ta ganska lång tid att göra dem misstänker jag för att få dem så jag blir nöjd med dem. Låter ruggigt med allergier och nästan akuten . Hoppas det gick bra ändå.

  • Miss JH

    En första mall på bordsplaceringen är klar. Det tog sin lilla tid men vi var ganska nöjda till slut. Sen kommer vi säkert hinna ändra på den många gånger innan den stora dagen. Har även gjort klart en skiss på festhäftena i ett kollegiblock. Har bara presentationerna av varje gäst kvar, har hunnit med 29 st ikväll så "bara" 25 kvar. Sen ska vi lägga in det på datorn så vi så småningom kan skriva ut det. Känns så skönt att fått tummarna ur och börjat på 2 saker som tar lång tid.

  • Miss JH

    Idag kommer min ena tärna till mej så idag blir det mycket bröllopssnack och planering. Vi ska även träna på låten hon och jag ska sjunga på vigseln. Får väl se hur det låter

  • Miss JH

    Härligt när man får lite ny energi att fixa och dona jossan . Kan det vara solen som fått igång oss igen haha? Min ena tärna var ju här idag, så nu kan vi bocka av några grejer till på listan. Och låten gick riktigt bra trots att det var första gången vi sjöng den ihop . Några gångers träning till så blir den nog fullt framförbar haha.

  • Miss JH

    Skönt att känna att allt är klart. Jag tycker det känns som det är 100 grejer kvar trots att jag bockar av en massa från listan. Den är ju så oändligt lång . Jag kommer ha samma klänning hela kvällen.

  • Miss JH

    JochP: Ikea har billiga karaffer annars. Kostar 15kr eller 20kr stycket.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013