Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Ingångslåt: Hallelujah med Leonard Cohen. Utgångslåt: I was made for loving you med Kizz. Solosånger: Utan dina andetag ( Carolina Wallin Perez version) det är den min tärna och jag ska sjunga. Och till sist Somebody med depeche mode och den ska killen som spelar på vår vigsel sjunga.

  • Miss JH

    40 av 54 gäster har tackat ja till vårt bröllop. Ingen som tackat nej ännu. Men det är ju 14 gäster kvar som ska OSA. Och OSA är inte förrän 30/4. Tänkte också börja så smått på våra festhäften. Och precis som du Jessica tänkte vi skriva något kul om varje gäst. Vi tänkte även skriva lite rolig statistik om gästerna i allmänhet. För övrigt kom barnens skor idag. Båda flickornas skor var för stora, så de fick vi skicka tillbaka och byta till större storlek. Sonens passade dock. Alla skorna var superfina i verkligheten också. Vet ni vad tjejer? Nu går det snabbt. Idag är det 127 dagar kvar!

  • Miss JH

    Ja, inbjudningarna tog längre tid än vad man trodde med allt som skulle fixas runt det. Det var skönt när man la dem på lådan . Hoppas ni blir klara snart jochP.

  • Miss JH

    Åååååå det går så snabbt nu. Så spännande. Vi ska skriva ut blanketterna för hindersprövningen och byte av efternamn i veckan. Och sen bli färdiga att fylla i dem under mars månad. Det är ju bara 4 månader kvar nu och nu kan man även fixa de sakerna. Även barnvakt ordnade sej igår. Vi ska bara ha med våra barn på vigseln, sen blir festen helt barnfri. Lite svårt med barnvakt när de som barnen brukar vara hos är med på festen. Men nu löste det sej på ett mycket smidigt sätt genom att våra nya grannar som barnen älskar, frågade själva igår om de fick passa barnen den kvällen. Perfekt!

  • Miss JH

    Vi kommer köpa öl, cider, vitt och rött vin. Bubbel till vigselskålen och nån whisky och dooleys till kaffet. Har inte räknat på hur mycket vi ska köpa till våra strax över 50 gäster ännu. Man vill ju inte att det tar slut efter halva kvällen precis . Vi fick hem blanketterna till hindersprövningen och byte av efternamn igår. Spännande! Nu ska de bara fyllas i och skickas in. Vet ni hur lång tid innan man ska/bör skicka in namnbytet?

  • Miss JH

    Härligt jochP! Vi kom äntligen in till stan idag och tittade på vigselringar. Vi gick nog i varenda guldaffär . Men till slut hittade jag en ring jag blev helt förälskad i! Den går i mönster med min förlovningsring med. Jag valde dock den i vitguld. Prövade många ringar och tyckte det bröt av så fint med vitguld till min förlovningsring som är vanligt guld. Skickar med länken på ringen här, den är tyvärr inte i vitguld på bilden. www.nordstansguld.se/product/schalins-ouvertyr-verdi-allians/

  • Miss JH

    Usch vad trist att du fick en sån känsla när du hämtade din ring Jossan . Hoppas att du hittar DEN känslan för ringen snart igen. Angående namnbytet, vet du när den ska skickas in?

  • Miss JH

    Tack afturelding! Vet du om man skickar in barnens namnändring samtidigt? Eller deras efternamn går igenom så fort de behandlar den ansökan?

  • Miss JH

    Fina servettringar bridetobe. Duktig du är! Spännande med inbjudningarna jochP. Och ringletandet senare. Jag tyckte det var en helt underbar känsla att få gå runt och pröva ringar mm. Vi kommer åka till Tyskland. Bor i Skåne och åker till Tyskland på några timmar så vi tjänar ju definitivt på det. Det går massa bussresor till Tyskland bara för att köpa alkohol härifrån. Kostar ca 250:- per person. Vi kommer göra vår mat själva faktiskt. Jag, min mamma och mina tärnor kommer hjälpas åt. Vi kommer ha mat vi kan göra i ordning innan så det inte blir stress dagen innan eller samma dag. Välkommen hit Mette! Och bra val av dag . Och vet ni vad tjejer?? Det är ju mars idag, det innebär att det inte ens är 4 månader kvar!

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013