Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Vi har en sångtext som en dikt och lite bilder på oss, menyn, bordsplaceringen, personbeskrivningar om varje gäst, regler för kvällen ( seriösa sådana, då vi är ute i en stor trädgård och lite förhållningsregler kan va bra) på den sidan har vi även nr till några olika taxibolag och busstiderna för bussen in till stan på kvällen, snapsvisor, hur vi träffades och resan fram tills bröllopet, en sida med 10 saker du inte visste om: mej och min blivande och till sist en sida där vi tackar de som hjälpt till lite extra på ett eller annat sätt.

  • Miss JH

    Fick meddelande idag att jag har 2 paket att hämta . Spännande. Och grymt snabb leverans då jag beställde i lördags!

  • Miss JH

    Blev så glad för mina paket. Det var toppenfina saker även i verkligheten. Speciellt banderollerna. En som vi ska ha bakom oss i tältet och en som ser ut som en vägskylt där det står Bröllop namn & namn. Sen var det lanternor i vitt, blått och rosa (8 av varje) som vi ska ha i taket i tältet, såpbubblor och rosenblad.

  • Miss JH

    Jag har en ring i vitguld från schalins. Samma mönster som i förlovningsringen. Och så är det 3 stenar i den. Vi har inte alls börjat på nåt schema ens för bröllopsdagen, men det börjar kanske bli dags. Tror dock jag får börja med hår och smink vid 9.00 om jag ska hinna med det andra under dagen och få barnen klara mm. Ska fotograferas innan vigseln, tänkte göra det runt 12-13-tiden nån gång. Sen lägga sista touchen på dukning och dekoration. Och trycka in lite mat däremellan . Vi ska vigas kl 16 och har satt tiden till 15.30 för gästerna att anlända till stugan. Och då måste allt vara klart och vi får hålla oss i en av stugorna så ingen ser oss . 69 dagar kvar brudar!!

  • Miss JH

    Vi funderar med på att åka och handla kläder till sambon nästa helg Annica . Och till sonen och bestman. Vi har även bokat bussresa till Tyskland den 26 maj för att handla alkohol.

  • Miss JH

    Haha, men vad skoj . Det gör vi kanske. Ska ni till bordershoppen?

  • Miss JH

    Annica, vi åker med till bordershoppen. Bussen hår 5.10 på morgonen. Gäsp . Moignon: wow vilket kap på pris ni kommit över. För allt det! Vi betalar 8500 för 50 gäster plus utkörning av mat, de dukar upp och hämtar disken dagen efter. Sen betalar vi 1000 kr för tallrikar, assietter och vinglas.

  • Miss JH

    Vi har inbokat möte med prästen den 29 maj, så exakt 1 månad innan bröllopet.

  • Miss JH

    Vi har varit och köpt kostym idag till sambon och bestman. Det var en yttepyttefläck uppe vid nacken på sambons kavaj, knappt synbar. Fanns inga fler i den strl, så de drog av 500 kr på kostymen ! Bara att tacka och ta emot. Den får jag bort med lite diskmedel sen. Hittade även kläder till sonen. Allt klart i klädväg nu nästan. Sambons och bestmans slips och sonens hängslen kvar. Så skönt. Stor bock i listan. Däremot har det strulat till sej lite med barnvakt så jag är lite stressad över det. Bara hoppas det löser sej.

  • Miss JH

    Åh vad kul med hippa heobea. Och vad underbart att de träffade så rätt ! Här har inte heller blivit så mycket bröllopsplanering i helgen mer än kläderna till sambon, bestman och sonen. Ska ta tag i festhäftena och göra klart de nästa vecka. Ska även beställa jättefina armband till mina tärnor som tack för allt de gör inför detta bröllopet. Däremot kände jag att det var dags för att börja vässa bröllopsformen trots att läkarna sagt att jag inte får träna. Hoppade upp på löpbandet med 30 minuters powerwalk i sikte. Men det slutade med 60 minuter på löpbandet, varav 15 minuters löpning och 10 minuter hantlar . Helt underbart skönt var det. Men lär väl ha jordens träningsvärk imorgon

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013