• Hoffsennanen Tottoplex

    Oktober 2013

    Nu har vi bestämt oss!! Efter 6,5 år och 2,5 år som förlovade berättade vi igår för våra föräldrar att vi har bestämt oss för att nu ska bröllopet bli av! Så nu börjar planeringen så sakta! Ska börja leta lokal och bestämma exakta datum och då kunna boka kyrka och präst. Och i slutet av denna månad ska vi träffa våra föräldrar ihop och diskutera budget! Åh detta ska bli så kul men så svårt att veta vart man ska börja! Man har ju drömt om detta så länge!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-15 21:29
    Hoffsenannen Tottplex: 19 oktober

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-09 20:45
    Brudarna i oktober 2013!

    Koyal 5
    FiiFii 12
    Hoffsenannen Tottoplex 19
    Frullis 19
    HelenaFredrik 26

  • Svar på tråden Oktober 2013
  • Koyal

    Har du kollat på Hallbergs?? De har Schalins och kan beställa in ringar från Schalins om de inte har den hemma. Dessutom får du 20 % på priset. Då kanske det blir mer än 2000 kr i rabatt??
    Min är Hallbergs egna design, tyvärr har de ingen bild på den på hemsidan, men halva ringen har diamanter och diamanterna sitter i rad om 3. Istället för att diamanterna är helt vertikala så går de liksom lite diagonalt.

  • Frullis

    Kollade på deras hemsida och de hade inte den, ska mejla och fråga om de har den! Tack för tipset!

  • Koyal

    Jag är helt säker på att de kan beställa hem den åt dig. För jag ville först kombinera 2 av deras ringar och göra min egna innan jag köpte en annan. Bara 1 av ringarna hade de i butik. Så hon tog fram katalogen och fråga vilken jag ville ha och kontaktade sedan Schalins för prisuppgift. Så finns den kvar i Schalins utbud så finns den att beställa hem Så sa de iaf till mig när jag var inne för typ den 10e gången. Hoppas du får samma svar som jag fick

  • Hoffsennanen Tottoplex

    Frisör och sminkning klart!!! Efter att ha hört skräck historier så valde jag min svägerska som gjort iordning mig till så många tillställningar så hon vet vad jag gillar! Hon fixar även tärnorna!

  • Frullis

    Jag ska definitivt gå in om Hallbergs om de finns i lund. Vad skönt att ha bestämt smink och frisör! Vad satsar du på för typ av smink och hår? (Sorry men kan inte citera från mobilen)

  • Koyal

    Jajemensan de finns i lund. Någonstans nära domkyrkan har jag för mig. Medlemsdagarna är bara fram till den 27 feb men de brukar ha 20% då och då under året. Så det är bara att hålla utkik Skönt att ha smink och frisör klart! Det är ett riktigt stressmoment tycker jag. Jag tror jag har bestämt mig för björn axen för hår men smink vet jag faktiskt inte hur jag ska göra. Velar mellan MuS eller ID. Bare minerals.

  • Frullis

    Koyal: Förlåt, jag var otydlig men jag menade hur du ska se ut i håret och hur din sminkning ska se ut. Jag använder ID till vardags så det ska jag ha då med. Smälter in väldigt bra i huden och man ser inte så sminkad ut. Jag använder inte så mycket smink till vardags så då vill jag inte vara super sminkad när jag ska gifta mig heller. Håret ska jag ha typ som alverna i sagan om ringen, löst med två slingor bakdragna för det gillar min blivande.

  • Koyal

    För mig blir det en slarvig uppsättning i någon form med flor. Eller utsläppt om jag väljer att ta bort axelbanden på min klänning. Smink vet jag tusan, använder också ID vardagligt men är lite orolig att acneärren ska synas igenom. Men med vanlig foundation så framhävs varenda rynka! Stor skillnad efter det att man använt ID.

    Väldigt fint med utsläppt och lösa slingor! Väldigt naturligt, vilket jag tycker är skitsnyggt. Sett många som är spacklade och piffade till max vilket inte är så snyggt. Jag vill se så naturlig ut som möjligt fast med bröllopspiff.

  • Frullis

    Beställde min vigselring från Hallbergs! Blev inte den jag tänkte från början, blev en som passar bättre med 7 mindre stenar. Billigare och dessutom 20 % ytterligare på det. =) Tack för tipset!

    Har inte tänkt på acneärr, jag tycker mineralsmink döljer bra och jämnar ut. Kanske hellre lite acneärr än rynkor?

    Spacklad och piffad till max känns så fel, tycker jag med... Vill liksom se ut som vanligt fast lite extra söt.

    Slarvig uppsättning gillar jag med, det hade jag kört på om jag inte kört på utsläppt. =)

  • Koyal

    Åh vad kul. Vilken blev det? Jag hoppas min kommer snart. 6 veckor max om jag måste vänta 8 v men det vill jag inte haha. Jag gillar känslan av ID, det känns ju inte som att man har smink. Ska se om jag kan svänga förbi IDs sminkbås och bli provsminkad lite lätt. Då kanske jag får en bild av hur det kan se ut professionellt, och se hur ärren ser ut i förhållande till rynkorna haha.

Svar på tråden Oktober 2013