• Hoffsennanen Tottoplex

    Oktober 2013

    Nu har vi bestämt oss!! Efter 6,5 år och 2,5 år som förlovade berättade vi igår för våra föräldrar att vi har bestämt oss för att nu ska bröllopet bli av! Så nu börjar planeringen så sakta! Ska börja leta lokal och bestämma exakta datum och då kunna boka kyrka och präst. Och i slutet av denna månad ska vi träffa våra föräldrar ihop och diskutera budget! Åh detta ska bli så kul men så svårt att veta vart man ska börja! Man har ju drömt om detta så länge!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-15 21:29
    Hoffsenannen Tottplex: 19 oktober

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-09 20:45
    Brudarna i oktober 2013!

    Koyal 5
    FiiFii 12
    Hoffsenannen Tottoplex 19
    Frullis 19
    HelenaFredrik 26

  • Svar på tråden Oktober 2013
  • Koyal

    Roligt med nya i tråden Min ring blev klar förra veckan men hat inte hämtat ut den. Skulle max ta 8 v men blev 5 och en dag . Jag kommer ta 1- 2 dagar ledigt innan bröllopet för att fixa det sista.

  • HelenaFredrik
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-03-18 20:14:25 följande:
     Åh vi har disskuterat detta oxå...! Vi tänkte ta in på hotell bröllopsnatten samt natten därpå. För vi tänkte att det kanske annars blir att man kommer dit mitt i natten och sen ska man checka ut vid 12. Så då tar vi en mysdag där istället och bara har det gott och sen går sambon i skolan tisd-fred. Göt högskoleprovet på lördagen, åker iväg söndagen då det är lov! 

    Hur ska ni vara lediga runt bröllopet? Ska ni ha ngr dagar före bröllopet?  
    vi kommer nog ta ledigt torsdag fredag innan bröllopet och sen 2 veckor efter :0)
  • adirf85

    Ja :) Vi bor i Norrköping men min m2b är från Sthlm så vi kommer gifta oss mitt i mellan, utanför Nyköping med andra ord! Var ute och provade klänning första rundan igår och Gud vad det pirrade i magen!! Hittade en jätte fin från La Sposa, men kommer prova runt lite mer först. Vart gifter ni er?

  • adirf85

    Citatet kom inte med. Provar igen Frullis! E inte så bra på det här via mobilen än, haha.

  • adirf85

    Hmm... Varför funkar det inte att citera? Va gör jag för fel? Hehe. Förresten, nån som provat klänning än som vill visa nån bild? Inspiration är alltid bra :)

  • Frullis
    adirf85 skrev 2013-03-24 13:59:12 följande:
    Ja :) Vi bor i Norrköping men min m2b är från Sthlm så vi kommer gifta oss mitt i mellan, utanför Nyköping med andra ord! Var ute och provade klänning första rundan igår och Gud vad det pirrade i magen!! Hittade en jätte fin från La Sposa, men kommer prova runt lite mer först. Vart gifter ni er?
    Det funkar inte att citera via mobilen, har jag märkt. =)

    Vi gifter oss i Skåne, utanför Lund.

    Jag har beställt klänning från jjshouse.com, känns lite nervöst att inte ha provat. Vad är du ute efter för typ av klänning?

  • Frullis
    Fiifii skrev 2013-03-18 22:54:58 följande:
    Häger på här:) Jättekul att läsa om andra som ska gifta sig i oktober - pepp och roligt hur ni andra ligger till med planering. Hade lite panik ett tag; är ju "bara" 7 månader kvar! Men känns som man ligger lagom till i planeringen när jag läser tidigare inlägg. Skönt!:)
    Bara 7 månader, haha, jag tänker att det är sååååå lång tid kvar! =)
  • Koyal

    För mig är det 195 dagar kvar. Nästa helg ska vi börja kolla på resa! Än så länge har vi hunnit: - Boka kapell och festlokal - Beställt brudklänning (kommer om några månader) - Prövat ut mannens kläder (beställer i juni) och köpt kravatt - Fixat brudtärnans klänning - Fixat lite dekorationer - Fixat vigselring - Preliminärt bokat frisör I veckan ska jag höra angående transport och MuA.

  • höstbrud13

    Hej hej! Jag hakar på här. Vi ska gifta oss 26 oktober i år. Känns som att det är jättelänge kvar, men det har ju faktiskt gått halva tiden redan sen vi började planera..! Ska bli kul att se hur alla ni andra tänker er mer ert bröllop. :) 

  • Frullis

    Fick mejl igår om att min klänning är på väg! =) Nervööööös...

    Koyal: Har ni fixat inbjudningar?

    Inbjudningarna är det enda vi kan göra just nu, annars har vi det mesta fixat. Maten och drickat tar vi inte förren i sommar när det närmar sig. Lokalen vi ska vara i fixar maten och servitriser, så det är bara att bestämma sig så fixar de. Sen är det väl bara att bestämma hur vigseln ska se ut i kyrkan, vilken musik som ska spleas och sånt.

    Vad kul med fler nya i tråden! =) höstbrud13: var gifter ni er och hur långt har ni kommit i planeringen?

Svar på tråden Oktober 2013