Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    RebeccaT skrev 2013-05-13 22:43:51 följande:
    Väldigt rolig tråd:) Kommer också gifta mig i augusti, och vårt största problem just nu är att hitta en tärnklänning. Vårt färgtema är vitt, silver och ljuslila/lavendellila, och vi vill väldigt gärna att tärnan skall ha lila klänning. Någon som har något tips på vilken hemsida man kan hitta detta?
    Bonprix om hon vill kunna prova Halens har en söt oxå, då kostar den dock 1199kr. Annars så finns det massa kinasidor.
  • sommaren13

    Hmmm blir lite nervös nu när jag läser om era tips från skatteverket angånede namnändring och resa...vi åker dagen efter resan, dock så är vi bara borta 4 dagar....jag fick tips från mina svärföräldrar att ta med en kopia på vigselbeviset. Vi skickade ju inte namnändringen tillsammans med hindersprövningen...vi känner ju prästen, så kanske kan vi be honom vänta ett par dagar att skicka in vigselintyget, så det inte blir några problem på hemresan.

    Vad händer annars hos er? Själv så har jag suttit med listor på vad som ska med till lokalen och när och var saker ska hämtas lämnas och betalas.
    På torsdag ska jag åka och fixa med klänningen, jag hittade en originalkjol, så då ska jag prova med den och se vilken som känns bäst.

    Vi har suttit och finurlat lite på alkoholen, vi kommer köpa våran från systembolaget i augusti, så vi kan lämna tillbaka det som blir över. Fick tips från systemet vad som passar till våran meny, så nu har jag lite att gå efter.

    När det gäller ringarna, så beställde min sambo nya ringar till sig i titan, dom gick på 1600kr med gravering, då har han en vigsel och en förlovningsring. Jag ska bara lämna in min för gravering, sen är den klar. Börjar kännas lite pirrigt, mindre än tre månader kvar

    Vi har även provsmakat tårtan och konstaterat att vi inte vill ha den. Det var hallon och vitchokladmousse och chokladbotten och den blev såååå syrlig så det var nästan hemskt. Så vi ska ta white lady istället. Och så tar vi nån sorbe med lite bär till efterrätt istället för brownien som vi tänkte ha. Tror det kan bli för mastigt med ljummen brownie och så tårta på det. 

  • sommaren13

    ÅÅhh idag hittade jag mina smycken på guldfynd, känns så skönt att ha den biten klar. Och dom var så lagom och så jag

    Här kommer bilder.

    Örhängena:



     Halsband:


     
  • sommaren13
    Sjörå skrev 2013-05-24 06:37:29 följande:
    Nu är brudklänningen provad för första gången. Den satt nästan perfekt, går jag ner något eller några kilor så blir den ännu bättre. Den är dock förlång men det är mitt eget fel eftersom jag inte visste hur höga klackskor jag skulle ha på mig. Så nu hänger denna hemma hos mig, den sista justeringen ska göras den 6 augusti. Känns som om det mesta börjar falla på plats nu. 
    Härligt Det är ju så skönt att ha den hemma, så man kan gå och kika på den med jämna mellanrum ;) Min är hos min väninna som ska handfålla upp hela klänningen, så vi får se när jag får hem den igen. Hon trodde att den skulle vara klar senast v26 för sen skulle hon åka bort en vecka, så då ville hon ha den klar och kunna slappna av. 
    Nu är det bara 85 dagar kvar tills den 17 aug  
    När var det du skulle gifta dig?
  • sommaren13
    Aug 2013 skrev 2013-05-24 07:43:55 följande:
    åh herregud vad tiden går!! 85 dagar!
    Gud jag blir alldeles pillirg i kroppen och lite tårögd tänkt att de snart är dax för det som iallfall jag längat efter hela mitt liv ;)
    Håller med Och samtidigt så börjar min nervositet infinna sig och jag går igenom alla listor om och om igen så vi  inte har glömt nåt....
  • sommaren13
    confuzed86 skrev 2013-05-24 21:12:34 följande:
    Tackar :) inte så hemskt dyra heller
    Hade dom erbjudande på dom? På dom jag köpte så var det erbjudande, örhängena för halva priset när jag köpte halsbandet. Dom hade ju gjort fel på mina, halsbandet kostade 198kr och örhängena 139kr men hon hade knappat in 269kr på örhängena, så jag fick gå tillbaka och fick tillbaka 65kr.
  • sommaren13

    Så där ja, då har jag beställt kostymer till barnen, hittade på bonprix för 349kr st. Så nu behövs bara skjortor och skor, sen är dom klara. Känns så skönt, har jagat som en dåre efter kostymer till barnen.

  • sommaren13
    soderpling skrev 2013-05-29 10:43:29 följande:
    Avestina: Vi känner alla så ibland under bröllopsplaneringen.  Att man bara vill bli klar någon gång spec när det är juni och jobb, vänner och fritidsaktiviteter är som mest intensiva.
    Vi har nog alla långa listor med saker som egentligen gör oss stressade.

    Kämpa det kommer bli jätte roligt!

    Ska jag vara ärlig så inser jag när jag skriver detta att jag har massor av saker jag borde göra...men ignorerar. Massor av saker på jobbet just nu och när dessa är klara skall jag göra den där listan.

    Hämtade min vigsel ring i går....vill ni se hur det blev??
    Jag vill se!! Tycker det är så kul att se andras ringar
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!