Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    caroline2013 skrev 2013-06-22 16:27:44 följande:
    Jag hoppar in här, gifter mig den 17 augusti. Jag har ingen klänning ännu! är smått stressad över det.. Pyssel och dekorering av stället är inte fixat heller, eller presenter till följet och inte bordsplacering. Vi har semester i fyra veckor snart. Förutom klänningen, blir det tight att fixa det här då? Hur ska man ligga till? -Vi kommer inte att överdriva något åt något håll
    Vad är du ute efter för klänning? Jag köpte min från lilly (den danska sidan) för 1895kr och fick den inom fem dagar.
  • sommaren13
    caroline2013 skrev 2013-06-22 17:29:57 följande:
    sommaren13 skrev 2013-06-22 16:49:10 följande: caroline2013 skrev 2013-06-22 16:27:44 följande: Jag hoppar in här, gifter mig den 17 augusti. Jag har ingen klänning ännu! är smått stressad över det.. Pyssel och dekorering av stället är inte fixat heller, eller presenter till följet och inte bordsplacering. Vi har semester i fyra veckor snart. Förutom klänningen, blir det tight att fixa det här då? Hur ska man ligga till? -Vi kommer inte att överdriva något åt något håll Vad är du ute efter för klänning? Jag köpte min från lilly (den danska sidan) för 1895kr och fick den inom fem dagar.Jag är ute efter en djupröd långklänning med snyggt fall, kanske i chiffong, den ska va ganska rak fast när de blåser ska den liksom sprida sig, vid brösten ska det vara enkla axelband helst och inte för urringad. Tack, ska kolla upp lilly om dem har något för mig, fem dagar var väldigt snabbt, känns den bra? =)
    Ok, nån djupröd vet jag dock inte om dom har... Ja min klänning känns bra, dock så tycker jag strl är lite knepiga....jag tog en 34 och den är på gränsen för tight i ryggen...men annars så är jag jättenöjd.
  • sommaren13
    caroline2013 skrev 2013-06-22 17:56:08 följande:
    Har skummat nu, hittar ingen röd klänning, men dem har ju väldigt fina smycken och tillbehör så tack för tipset=).. Storlekar är knepiga när man beställer hem tycker jag.En aning tight e ju inte så mycket=) så länge man är bekväm och kan röra sig och sitta så är det inga problem.. Speciellt inte om man är smal. Jag är lite störra så om jag har något tight över ryggen så skulle jag se ut som en kassler haha
    Skönt att du hittade lite annat iallafall
  • sommaren13
    SingingFantacia skrev 2013-06-24 19:09:13 följande:



    Fick hem denna idag som ja ska byta om till efter middagen så att jag kan dansa ordetligt jag med. Lite svårt att bugga med långklänning med släp ;)
    Vi tröck ut festprogrammen i helgen det blir så bra =)
    Prästen ringde förra veckan och går på semester och kommer tillbaka veckan innan vi gifer oss. Så blir ett sent samtal för oss.
    Ni som har pratat med prästen, hur låg tid tog det? Han sa att han ville vara nogrann för att göra det så personligt som möjligt. Så 2 timmar. Är det uniefär lika som er?
    Jättefin!  
    Vårt samtal med prästen tog ungefär 1,5tim. Då fick vi även gå in i kyrkan och testa att gå uppför gången och känna på hur det kändes att stå där framme.
  • sommaren13
    Minna03 skrev 2013-06-24 21:12:43 följande:
    hej alla
    jag ska med gifta mig i augusti dock blev det väldigt väldigt snabbt bestämt:)'
    Gifter oss den 17 augusti och klänning e klart o kyrka o var vi ska ha festen..
    leter dock fort. fotograf och har ingen aning om va ja vill ha för blommor eller frysyr...

    vi kommer att ha ett ganska litet bröllop ca 20 personer hur görman med önskeliste tycker de e så svårt...
    har inte det så fett ekonomiskt ohadegärna velat få pengar för att kunna åka iväg någonstans men de känns så snålt att önska sig pengar hur skulle ni göra? 
    Vi har önskat oss presentcheckar på ticket för att kunna åka nånstans. Önskelistan har vi lämnat hos toastmadame, så får man kontakta henne.
  • sommaren13
    confuzed86 skrev 2013-06-25 08:28:35 följande:
    Minna03: vi har önskat oss pengar till resan. Dock är resan redan betald så det är mer fickpengar som vi önskar oss. Vad har ni andra önskat er om inte pengar? Känns det dumt att önska sig även presentkort när man sagt att man önskar sig bidrag till resan?
    Vi har önskat oss biocheckar, delar till servisen vi sparar på, lite annat till hemmet som påslakanset, kastrullset mm.
  • sommaren13
    Mandala skrev 2013-06-26 17:55:28 följande:
    Gör ni vigselprogram?

    Vi började pyssla på ett igår, försöker göra det enkelt så vi blir färdiga. Hoppas ha vigselprogram o festhäfte klart efter helgen. 
    Japp det kommer vi göra Vi har mallen klar, så vi behöver bara skriva ut det i augusti. Vi ska bara pyssla klart festprogrammet och det skriver vi ut i augusti oxå, skrivaren lär väl få fnatt
  • sommaren13
    Mandala skrev 2013-06-26 18:04:21 följande:
    Vi ska skriva ut dem på m2b´s jobb och den som skriver ut dem går på semester så vi måste få de klara väldigt snart. Lite stressande. Mannen känner ff att han inte tycker att vi ska skriva om alla gäster för att vi inte hinner + att han har så svårt för att skriva om sina. Funderar på om vi skulle kunna göra något enkelt där vi bara skriver vilka som är mina släktingar o hans o vilka som är vänner.
    Vi kommer bara skriva kort om vem personen är, typ brudens syster mm
  • sommaren13
    idonotcare skrev 2013-06-26 21:05:59 följande:
    Jag gifter mig den 10 Aug. och håller på att flippa ut! Min klänning är för liten runt brösten, Fattas minst 1dm för att stänga till den håller på att gå ner i vikt men 1dm är mkt och den är insydd men jag håller på att dör! Det dumma är att det är en dragkedjeklänning med 0 stretch.  Någon som haft / har samma problem och hur har ni tänkt lösa det?
    Hur mycket går den att släppa ut? Byta ut dragkedjan mot snörning istället?
  • sommaren13

    Känns som om vi ligger i bra fas, det är inte så mycket kvar. Igår lämnade vi in min ring för gravering och det var tydligen på tiden för det står att den är klar 31 juli. Får väl se om det tar så lång tid eller om vi får tillbaka den tidigare...
    På torsdag ska jag till frisören för provuppsättning och make och jag är fortfarande osäker på om jag ska ha hel eller halvuppsatt...
    Nu har ju alla osat och vi blir färre än vad vi räknat med, så bordsplaceringen var rätt lätt. Det är 42 pers med oss av 70st inbjudna, det var trist att så många inte kunde komma. Men men så är det.

    Jag är mest orolig över att vi inte får ordning på min klänning, jag vill släppa ut den lite i midjan, för den känns så tight. Ska se om jag får tag på en sömmerska, det är ju en lillyklänning, så jag vet inte hur det är med sömnsmånen på den...det är bara 49dagar kvar tills vi gifter oss den 17 aug Börjar kännas mer och mer pirrigt :)

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!