Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Sitter och finurlar på toakorgar, behöver två stycken...tänkte köpa korgar på jysk, dom hade i vårat färgtema  
    Så jag ska passa på att handla sakerna sen när vi ska åka och storhandla i slutet av månaden.

    Jag ser fram emot möhippan, som troligtvis blir vecka 29 eller 31 Så jag kommer gå på nålar dom helgerna  

  • sommaren13
    1337Lise skrev 2013-07-15 07:24:08 följande:
    Vad härligt att läsa om era möhippor! Min blir inte av först den 2'e, de ville boka med mig eftersom jag jobbar helger ;) men det är skönt att vara förbered. Vet dock inte vad min tärna hittat på för bus! Men min m2b vet och håller det hemligt med ett fuffens leende. Igår fick jag en kraftig släng av nervositet inför vigseln. Är det nån mer som börjar bli nervös? Jag är så rädd att jag ska se sur ut i kyrkan! Grejen är att när jag blir obekväm eller nervös så tappar jag förmågan att le (det har jag lärt mig på alla födelsedagar jag haft, samt studenten). Så tänk om jag står där och är överlycklig men mina mungipor nekar nedåt, och glädjetårar rinner ned för kinderna - men ser ut som surtårar. Haha!
    Känner igen nervositeten, jag har samma problem. Jag kan börja skratta när jag blir ner vös och det vill man ju definitivt inte göra då! Vi har mina två söner gåendes framför oss så jag tänker försöka hålla blicken på dom så man slipper titta så mycket på gästerna.
  • sommaren13

    Vi har varit i hop i 2år den 14 sept, inga barn tillsammans, jag har dock två söner sen tidigare som är snart 6 och 12 år gamla

  • sommaren13

    Idag så har jag roat mig med att skriva ut alla vigselprogram och vikit dom, så nu har man bockat av en sak till. Festhäftena skriver vi ut straxt innan bröllopet utifall det är nån som blir sjuk i sista stund.
    Har suttit och försökt hitta alkohol, men det var lättare sagt än gjort, vi vill ju gärna ha bag in box viner...men men det är ju en månad kvar, så det löser sig nog Börjar kännas lite pirrigt nu....hur går det för er andra 17 augusti-par? 

  • sommaren13

    Sitter och försöker beräkna alkoholen...vi har ca 30 st gäster som ska dricka alkohol och vi bjuder på drickan till maten (tre rätters och brudskålen) och sen är det betalbar på kvällen. Några tips? Vi tänkte ha: 3 sorters öl, 2 sorters cider, rött och vitt vin, alkoholfritt såsom fanta, sprite, cola och mineralvatten. Till avec blir det nog ev baileys och nån whisky.

  • sommaren13
    Tinalilaloppa skrev 2013-07-18 17:52:04 följande:
    Beställde en sk "kinaklänning" i förrgår.... på ren impuls! De lovade snabb leverans i beställningen. Vet ej om den passar eller ens kommer i tid, en riktig vild beställning med andra ord.... Men om den inte skulle passa har jag en backup klänning:)
    Vad beställde du för klänning? Bild eller länk
  • sommaren13

    3 Augusti - lillasofie - Västerås
    10 Augusti - Längtandsfull - Göteborg
    10 Augusti - Gumemnuttan - Örebro
    10 Augusti - Karolajia - Stockholm
    17 Augusti - Aug 2013 - Enköping
    17 Augusti - sommaren13 - Stockholm
    24 Augusti - Alvstina - Helsingborg
    31 Augusti - viXan - Ängelholm
    31 Augusti - kj79 - Luleå
    31 Augusti - 1337Lise - Norrköping

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!