Inlägg från: PimPim83 |Visa alla inlägg
  • PimPim83

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Tack! Vi mår jättebra. Allt gick bra, men fort. Två timmar var vi inne på förlossningen. Vi var där vid 22 men blev hemskickade eftersom jag knappt var öppen och sen var det nästan bara att vända i dörren och åka tillbaka. Ut kom lillkillen med en väldig fart. :)


  • PimPim83
    stormhelen skrev 2013-04-04 14:18:53 följande:

    Hallelulia!


    Äntligen så är frisören + sminket bokat.


    Jag kunde bara preliminärboka tidigare då de inte gjort klart schemat för hösten, och den frisören som jag ville ha lämnade in sin semesteransökan 2 veckor senare än alla andra.


    Men nu kunde de bekräfta att hon har tid att fixa hår + smink 14 september.


     


    Är sååååååååååååå nöjd, fick pricis den frisören som jag ville ha.


    Även om inte det ingår provsmink och provuppsättning så känner jag mig HELT trygg i hennes händer, då det är just hon som håller i kurser i både bruduppsättningar och sminkning, både för de andra frisörerna på Björn Axén och för frisörer som jobbar på andra salonger. Skrattande


    Gud så skönt att kunna bocka av det från listan. Så glad!


    Härligt att du fick frisören du ville ha. Skönt att kunna bocka av det från listan. Glad
  • PimPim83
    inafina skrev 2013-04-05 09:17:48 följande:
    Kan inte ni som är klara visa hur era inbjudningskort ser ut.. Behöver inspiration.. Vad ska stå med..program räcker väl med att dom får när man anländer.. Eller?


    Här är våra inbjudningskort. Precis så enkla som vi vill ha dom. De ser gråa ut på den här bilden men är ljusare och pärlemorskimrande i verkligheten.
  • PimPim83
    SofiaMagdalena skrev 2013-04-06 11:51:58 följande:
    Japp! Fick massor gjort, fotade allt porslin och sånt i lokalen. så man har lite koll eftersom det är så långt bort. Kände mig lite som ett kontrollfreak bara :P Men min kille och hans kompis skrattade mest och sa att det var vettigt. 
    Klart man ska fota i lokalen så att man lätt kan kolla hur det var! Det hade jag också gjort om jag var du. Glad
  • PimPim83
    stormhelen skrev 2013-04-07 22:48:15 följande:

    Jag är inne i en sådan svacka just nu med träning och vikt (har varit det i ett par månader). Har ingen lust eller ork att ta mig ner till gymmet och träna, och känner också att jag nästan skiter i det.


    Vilekt gör att jag blir förbenad på mig själv att jag tänker så. Men när pengarna kommer in nästa gång ska jag nog köpa en ny tränings topp eller ett par träningsbrllor för att få upp motivationen igen (då det är kul med lite nya fräsiga kläder).


    Vill ju så gärna nå målvikten och så. Drömmer


    Nya träningskläder är en bra motivation tycker jag. Det brukar fungera bra för mig.:)

    Jag har börjat bli nojig över vikten. Vill ju gärna gå ner så mycket som möjligt av graviditetsvikten (ca 7 kg kvar som det ser ut just nu), men får ju inte träna förutom lättare träning innnan efterkontrollen och den är inte förrän i slutet av maj. Dessutom verkar inte lillkillen gilla vagnen så barnvagnspromenader kanske inte fungerar med honom. Gick många oh långa promenader när storebror var nyfödd så jag hade räknat med att kunna göra det nu också. Suck!
  • PimPim83
    stormhelen skrev 2013-04-08 11:05:50 följande:

    Ja, nya kläder brukar också funka för mig. =D


     


    Vad synd att lill killen inte tycker om vagnen, annars så hade det ju varit perfekt att ta långa härliga promenader i vårsolen.  Hmmm.... Märker han skillnaden om han redan sover och du flyttar över honom till vagnen och går ut och går då när han redan sover? Eller tycker han bättre om att vara i en sån där sele som man har på magen? Man kanske inte kan gå lika långa promenader, men då kommer du iaf ut på lite promenader.


    Sover han redan så vaknar han och skriker när han inser att han är i vagnen. Förhoppningsvis vänjer han sig vid vagnen, annars får vi testa med en babybjörn-sele. Nu har vi visserligen bara provat att gå med honom i syskonvagnen, kan hända att det fungerar bättre med singelvagnen.
  • PimPim83
    inafina skrev 2013-04-10 10:26:42 följande:
    Till alla: Jättefina inbjudningskort.. nu har jag lite mer kött på benen :)

    En fråga bara som jag och min blivande tycker känns lite jobbigt... Måste man bjuda hela paret om man aldrig har träffat dennes partner? Känns ju väldigt konstigt att vi ska ha folk där som vi inte känner och dessutom lägga pengar på. Först sa vi att ingens partner fick komma, men sen kom vi ju på att vissa känner vi båda i förhållandet och vill bjuda båda..hur gör vi då?

    Min blivandes föräldrar säger att vi bara ska bjuda dom vi vill, men man vill ju inte ha onda miner. Åh andra sidan är det ju våran dag så varför ska dom bry sig. Till saken hur ju ockå att det finns andra som vi gärna skulle bjuda i stället, men vi har fått prioritera. Inte ska vi väl då prioritera de sista platserna på personer som vi då inte vill ha där/känner?
    Vi bjuder också hela par. Vi ska ha ett litet bröllop (endast 14 gäster) och det är en person som kommer som jag bara har träffat typ 2 gånger. Men eftersom han är sambo med min blivandes bästa tjejkompis kändes det som det var rätt att bjuda honom.

    Samtidigt förstår jag hur du tänker. Det känns underligt att lägga pengar på någon man inte känner, speciellt när man har varit tvungen att prioritera bort andra.
  • PimPim83
    FrökenMäkelä skrev 2013-04-10 21:07:50 följande:
    Vad märkligt. Jag har öppnat min sida för inloggade medlemmar så se om du kan se det via den vägen.
    Jag kan inte heller se bilden. Varken här eller på din sida. Det står typ att jag inte har behörighet att se dina bilder när jag försöker öppna ditt bildgalleri.
Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!