• LILLSY­RRAN
  Äldre 28 jul 03:16
  159090 visningar
  1837 svar
  1837
  159090

  September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

  Checkade runt lite men hittade ingen tråd för oss som gifter oss september 2013.


  Då startar vi en här som vi kan följas åt med våra bröllopsplaneringar.


  Här kan ni lätta era hjärtan och äventyret kan börja.


   


   


   

 • Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!
 • LILLSY­RRAN
  Äldre 28 jul 03:51
  #1

  Då börjar jag......


   


  Vi blev ett par 11 juni 1999,förlovade oss 24 december 2011 och gifter oss 14 september 2013.


  Det blir kyrkligt bröllop. Vi funderar också om vi ska ha festen i lokal eller hemma i trädgården med partytält och bar i uterummet.Vi har en fin utsikt och en stor trädgård,gångavstånd till lokalen också.


  Temat kommer nog gå i Guld,brunt och champagnefärgat och ev lite ljus lila.Lite strand blandat med fjärilar är jag också inne på.


  Vår lilla planeringspärm som går i ljus lila ska dekoreras på framsidan med bröllops temat och fyllas med en härlig resa fram till den speciella dagen.Tyckte det var perfekt och blir inte så stressigt när man har allt på en och samma plats.


  Bild på pärmen kommer när den är klar i denna tråden.


   


   


   

 • Äldre 3 aug 18:30
  #2

  För er som gifter sig runt Stockholm så kan jag hjälpa till med tips Bara fråga på

 • lovisa­86
  Äldre 7 aug 15:24
  #3

  Hej! 7 september 2013 blir det för oss!


  Bokat kyrka, lokal, köpt klänning, gjort en prel gästlista, valt tärna och bestman, bokat fotograf och lagt in en förfrågan om ett band till festen. Upptäckte att när datum och det andra var bokat så blev det mest tråkiga frågetecken som blev kvar och blir lite osäker  på våra val. Är tex lite osäker på lokalen, vi kommer vara ca 40-50 gäster, är det för litet för att ha ett band? Tänk om ingen dansar eller om folk går tidigt så sitter vi där med ett band liksom.. 

 • LILLSY­RRAN
  Äldre 16 aug 02:22
  #4

  Ojj lovisa86 ni har verkligen kommit långt i planeringen...


  Vi har inte kommit lika långt men jag har valt ut klänning.köpt skor,bokat festlokal,bestämt tema och gjort en prel gästlista,bestämt trubadur.bestämt kläder till brudgum och näbbar.


  vi ska ha ett eller två värdpar och en toastmaster.


   


  vår gästlista är inte klar än.just nu är vi ca 40 vi med och vi ska ha en trubadur


  Ett band kostar väl en massa men visst kan ni ha det,ni kanske har en toastmaster som kan få igång gästerna att dansa.är lokalen stor så att bandet och gästerna får plats.vad får ni betala för bandet?


  hur har du tänkt med inbjudningskorten?????Vi tänkte skicka ut dom 4-5 månader innan.och sen vet jag inte om jag ska göra dom själv eller beställa färdiga.vi skippar det där med save the date kort.


  En hel del att planera när man ska gifta sig.Ojj sen ska man ju ha bordsplacering.Man måste nog tänka in i minsta detalj.Men en härlig resa är det.

 • söt nöt
  Äldre 23 aug 16:08
  #5

  jag och min sambo planerar att gifta oss i september nästa år. Ännu har vi inget datum. Men vi hoppas på den 21 spetember. Ska försöka få iväg sambon så vi kan kolla på kyrkorna tillsammans. Det gäller ju att vara ute i tid där har jag hört. 

 • LILLSY­RRAN
  Äldre 29 aug 14:42
  #6

  sötsöt! Ja det gäller att vara ute i god tid.


  Denna veckan ska jag ringa och boka kyrka,hoppas nu dom har fått in kalendern så att jag kan boka.


  När jag ringde för två veckor sen så hade dom inte fått in kalendern för nästa år så då gick det inte och boka.


  Vi har bestämt temat nu och det kommer att gå i silver,rosa och lite inslag av ljuslila.Beställt klänningen och väntar spännt på den nu,kollat ut vad brudgummen ska ha på sig och även näbbarna.Lokalen är också bokad.


  Igår pysslade jag lite,Gjorde ett prov på hur gåvorna till gästerna kommer att se ut.


   

 • söt nöt
  Äldre 29 aug 16:44
  #7

  vi velar fram och tillbaka när det gäller kyrkorna. Det finns många fina, men dom flesta här omkring rymmer ca 50 personer. på vår gärstlista är det mellan 55-60 personer. Så då blir det nog lite trångt. Sedan finns det en som rymmer 180 personer. Men den kanske blir för stor?
  Spännande med klänning. Jag hade tänkt att vänta några månader till med att beställa. Men jag tror att jag har hittat en som jag vill ha. 

 • Bmw
  Äldre 29 aug 17:37
  #8

  Här kommer nästa septemberbrud :) Kyrkan är bokad, den 14:e smäller det. Klänningen är redan köpt då jag vet att jag absolut inte kommer att ångra mig i den frågan. Vi ska iväg och kolla på festlokal nästa vecka och se. Tärnor har jag också valt. Vi kommer att ha hösttema, men har inte bestämt riktigt i vilka färger än. Och så har vi nästan bestämt oss för vilka vigselringar det blir. Längre än så har vi inte riktigt kommit än. Men det är ju ett tag kvar. Dock så tror jag att det här året kommer att rusa förbi och så står man helt plötsligt där! :)

 • söt nöt
  Äldre 29 aug 19:08
  #9

  Välkommen Bmw!
  ni har ju kommit riktigt långt. :) 

 • LILLSY­RRAN
  Äldre 29 aug 19:42
  #10

  sötnöt!


  Kyrkorna som ni är intresserade av tycker jag att ni ska besöka,ring även och kolla med dom och beräta hur många ni blir.

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!
Logga in
Bli medlem