• Bmw
    Äldre 29 Aug 17:37
    319998 visningar
    1837 svar
    1837
    319998

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Här kommer nästa septemberbrud :) Kyrkan är bokad, den 14:e smäller det. Klänningen är redan köpt då jag vet att jag absolut inte kommer att ångra mig i den frågan. Vi ska iväg och kolla på festlokal nästa vecka och se. Tärnor har jag också valt. Vi kommer att ha hösttema, men har inte bestämt riktigt i vilka färger än. Och så har vi nästan bestämt oss för vilka vigselringar det blir. Längre än så har vi inte riktigt kommit än. Men det är ju ett tag kvar. Dock så tror jag att det här året kommer att rusa förbi och så står man helt plötsligt där! :)

  • Bmw
    Äldre 31 Aug 22:49
    #21
    LILLSYRRAN skrev 2012-08-31 15:36:13 följande:

    Min klänning kom idag så glad jag blev,har packat upp och kollat på den,gud så vacker den är,på söndag ska jag prova den då min mamma kommer hem till oss för brudgummen ska ju inte se mig i den innan den stora dagen.


    Johhhoooo så glad jag är.


    Vad har du köpt för en tjusig klänning? :)

  • Bmw
    Äldre 15 Sep 14:20
    #60
    LILLSYRRAN skrev 2012-09-13 15:40:30 följande:


    Här är min klänning!
    Jättefin ju :)
  • Bmw
    Äldre 8 Oct 11:27

    Åh vad roligt att det går framåt för er alla. Själv tycks vi bara ha fastnat. Första lokalen vi kollade på var inget för oss, dessutom jättedyr. Den andra lokalen vi har tänkt kika på har det bara strulat med. Först dök den ansvariga inte upp då det kört ihop sig och han inte hade något nummer och när vi bokat om så dök han inte upp alls utan att ha hört av sig trots att han hade numret den gången. Så jag tappade som gaisten. Har inte idats ringa och fråga vad sjutton som är problemet. Känns som att jag/vi kom av oss med planeringen :( Speciellt då lokalen är viktigt just för planeringen av andra grejer runt festen.

  • Bmw
    Äldre 9 Oct 21:47

    Ja det är svårt det där med lokal. Vi måste ha en som är tillräckligt stor för 50-60 personer. Sen vill jag helst att det ska finnas 2 toaletter och ett kök av något slag. Sen ska den helst inte vara mitt inne i stan då vi har tänkt ha fyrverkerier på kvällen. Och det är just det som är problemet med att vi måste ha lokalen klar snart. För vi måste söka tillstånd hos polisen, och det tillståndet måste vi ha när vi ska beställa fyrverkerierna. Vilket vi ska beställa i december. Och ja snart är vi ju där :/ Börjar bli lätt stressad över det där.

  • Bmw
    Äldre 11 Oct 16:46
    LILLSYRRAN skrev 2012-10-11 00:16:09 följande:

    Vi har också tänkt att ha fyrverkerier på vårt bröllop.Men vilken tid ska man igentligen smälla dom???


    Man vet aldrig om dom äldre tanterna i byn vaknar och tror att det är jordbävning hahaha.


     


    Ja det är väl det som är risk oavsett vart man är tror jag. Det är väl därför som det är bra att ha tillståndet på papper ifall någon blir förbannad och får för sig att ringa polisen och så. Men jag skulle gissa på att vi ev kommer att ta det vid 21:30 kanske. Det är ju som roligt om alla hinner se dem. Då jag antar att det är endel äldre som kanske äker hem lite tidigare. Men vad roligt att det är någon fler som ska ha det :) Har för mig att när man söker tillståndet så ska man skriva plats och tid(på ett ungefär iaf).

  • Bmw
    Äldre 21 Sep 22:01

    Ååh vad fina alla är och ett stort grattis till alla som har gift sig och till dom som har kvar det :)
    Har inte varit så aktiv alls här i tråden förutom när den startades, men gifte mig förra helgen. Det var ovisst om det skulle regna eller inte, men vi fick riktigt bra väder. Kan ju säga att jag nötte nog sönder smhi den veckan. Men vilken känsla det var alltså. Nu sitter man här en vecka senare och funderar vart dagen tog vägen. Den bara rusade iväg. Men helt magisk var den! <3


Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!