• LILLSY­RRAN
    Äldre 28 Jul 03:16
    319996 visningar
    1837 svar
    1837
    319996

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Checkade runt lite men hittade ingen tråd för oss som gifter oss september 2013.


    Då startar vi en här som vi kan följas åt med våra bröllopsplaneringar.


    Här kan ni lätta era hjärtan och äventyret kan börja.


     


     


     

  • Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!
  • söt nöt
    Äldre 20 Sep 16:35
    #81

    Lovisa86: Synd att du lämnar oss. Men kul att ni får ett tidigare bröllop :) Jag önskar er lycka till och hoppas se resultatet i någon av trådarna här fram över. :)

  • smisa
    Äldre 20 Sep 19:18
    #82

    Låter som alla har planerat väldigt fina men framför allt mysiga bröllop. Perfekt i september! Älskar idén med äpplen :)
    Vi har också tänkt på rött och guld med mycket ljus. Funderar på om man kan göra buketter med löv och har i mitten på borden, kanske bara en bra idé i teorin dock =P

    Tack Lillsyrran, ja vi har också tänkt ha det. Vi har en stor fördel med att vår toastmadame har jobbat på många bröllop och känner eventkoordinatorn på restaurangen så hon är perfekt - har hjälpt oss med många bra idéer :) 

  • Sheleo­na
    Äldre 20 Sep 23:02
    #83

    Tack så mycket mizziz och lillsyrrran, Ja, jag har också som mål att gå ner minst 15kg , gärna 20 till februari/mars, man vill ju inte köpa en brudklänning innan man nått sin målvikt och det kan ju vara bra att ha hittat en 6-7måmader innan bröllopet. Man vill ju ändå se så bra ut som är möjligt så jag tycker att det är bra att man sätter upp en målvikt om man känns sig lite stor eller mullig som jag känner mig, är inte riktigt nöjd med att man har gått upp så mycket på de senaste åren och man vill ju såklart känna sig vackrast i världen på sin bröllopsdag :) Men det är viktigt att man bara gör det för sin egna skull och inte någon annans.

  • Sandra­javiss­t
    Äldre 21 Sep 10:00
    #84

    Ja men jag har ju 45 kg.. undra om jag klarar det? Men då kan vi peppa varandra!=)

    Oh jag kan verkligen inte bestämma lokal! Så svårt! Står mellan en herrgård (som inte alls blir så dyrt) eller en vingård (kostar mer men så fint). vad ska jag tänka på? en ligger lite avsides men blir ju speciellt. Den andra ligger lite mer central (men ändå lantligt) men känns mer opersonligt.

    Tips någon? Hur har ni andra tänkt?

  • Mizziz
    Äldre 21 Sep 10:09
    #85

    Sandrajavisst - Såklart du klarar det, annars så kommer u iallafall att komma en bra bit på vägen och du kommer vara så snygg och även tycka det!

    Svårt det dära med lokal. Själv ska ajg ha ett budget bröllop och har valt att inte lägga mycket på lokal, men letar febrilt efter ett billigt val, verkar dock bli en tråkig föreningslokal som jag får pimpa mysig istället.

    Så för mig låter ju en Herrgård lyxigt med en vingård låter ju perfekt. Sen få får man ju tänka lite på hur folket ska komma hem från festen, (det är visserligen deras bekymmer) kanske är lättare från det ventrala än det som ligger avsides.

    Men det är ju er det ska kännas rätt för =)

  • cecili­amogre­n
    Äldre 21 Sep 10:34
    #86

    Nu har jag inte varit inloggad på ett tag pga allt jobb, för man måste ju jobba så man kan få det bröllop mn vill ha ;) Nu har vi hittat lokalen vi vill ha och vi är superböjda med vårat val! Nu är det bara resten av allt som ska bokad men känner att det finns tid för det senare eftersom det är så lång tid kvar. :S

  • smisa
    Äldre 21 Sep 12:40
    #87
    Sandrajavisst skrev 2012-09-21 10:00:47 följande:
    Ja men jag har ju 45 kg.. undra om jag klarar det? Men då kan vi peppa varandra!=)

    Oh jag kan verkligen inte bestämma lokal! Så svårt! Står mellan en herrgård (som inte alls blir så dyrt) eller en vingård (kostar mer men så fint). vad ska jag tänka på? en ligger lite avsides men blir ju speciellt. Den andra ligger lite mer central (men ändå lantligt) men känns mer opersonligt.

    Tips någon? Hur har ni andra tänkt?
    För mig har det viktigaste varit att det känns som oss, alltså något personligt men samtidigt kan ni ju säkert göra den mindre personliga lokalen mer er, som ni anser passa era personligheter :)
  • smisa
    Äldre 21 Sep 13:19
    #88
    http://www.weddingchicks.com/2012/02/03/diy-manzanita-tree/

    Tycker detta är en väldigt häftig och lite annorlunda bordsdekoration som man säkert kan göra lite mer "svensk". Fundar på hur man skulle kunna göra den, ska bli kul att pilla lite med sådant här framöver, vissa saker kommer säkert se för jäkligt ut men förhoppningsvis så blir andra jättebra! Skrattande
  • söt nöt
    Äldre 21 Sep 17:08
    #89

    Buketter med löv kan bli jätte fint. Hittade bilder på det för ett tag sedan när jag sökte på "bukett löv" Jag brukar även plocka höstlöv och sätta i vaser på jobbet. Dom torkar fort, men dom håller färhen i flera veckor om man väljer lönnlöv. Vinranka håller också bra har jag märkt. Har massor på huvudbyggnaden på jobbet. Så det händer att en och annan kvist får följa med in som dekoration :) 

  • Sandra­javiss­t
    Äldre 21 Sep 19:25
    #90

    Jo vingården känns så rätt!
    Vi får se vad vi bestämmer oss för=)

    Häftiga bordsdekorationer=)

    Själv vill jag gärna ha lite enklare dekorationer och massa mysiga ljus,,men får se om jag vill pyssla med något senare..
    Inbjudningskorten är tänkt att jag ska göra själv..blir antigen en ros eller en rosett, men får se.

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!