• söt nöt
    Äldre 23 Aug 16:08
    323395 visningar
    1837 svar
    1837
    323395

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    jag och min sambo planerar att gifta oss i september nästa år. Ännu har vi inget datum. Men vi hoppas på den 21 spetember. Ska försöka få iväg sambon så vi kan kolla på kyrkorna tillsammans. Det gäller ju att vara ute i tid där har jag hört. 

  • söt nöt
    Äldre 29 Aug 16:44
    #7

    vi velar fram och tillbaka när det gäller kyrkorna. Det finns många fina, men dom flesta här omkring rymmer ca 50 personer. på vår gärstlista är det mellan 55-60 personer. Så då blir det nog lite trångt. Sedan finns det en som rymmer 180 personer. Men den kanske blir för stor?
    Spännande med klänning. Jag hade tänkt att vänta några månader till med att beställa. Men jag tror att jag har hittat en som jag vill ha. 

  • söt nöt
    Äldre 29 Aug 19:08
    #9

    Välkommen Bmw!
    ni har ju kommit riktigt långt. :) 

  • söt nöt
    Äldre 29 Aug 19:49
    #11

    Vi har besökt två stycken och vi ska besöka den stora på lördag. Samtidigt passar vi på att kolla in lokalen som vi är intresserade av. Sedan finns det två stycken kyrkor till men dom har vi inte riktigt funderat på. den ena är liten och den andra är gigantisk.. :p 
    Jag ringde pastorsexp. och frågade hur många alla kyrkorna rymmer. Så vi vet vilka vi ska kolla på. En gick bort direkt för den är för liten. Men den är jätte söt. Den vi ska kolla på nu på lördag är större men den liknar den mindre med sina takmålningar.  

  • söt nöt
    Äldre 3 Sep 17:57
    #23

    Nu är kyrkan och lokalen bokad. Det blev den större kyrkan. Den 21 september smäller det :)

  • söt nöt
    Äldre 3 Sep 17:58
    #24
    LILLSYRRAN skrev 2012-08-31 15:36:13 följande:

    Min klänning kom idag så glad jag blev,har packat upp och kollat på den,gud så vacker den är,på söndag ska jag prova den då min mamma kommer hem till oss för brudgummen ska ju inte se mig i den innan den stora dagen.


    Johhhoooo så glad jag är.


    ååå.. vad nyfiken jag blev nu :) 
  • söt nöt
    Äldre 5 Sep 16:36
    #28

    Ullared.. där har inte jag vart på säkert fem år.. men nu är det nog dags att boka in ett besök hos m2bs morföräldrar som bor i närheten. Finns ju en del att fynda där. 

    Ja det är jätte skönt att det är bokat. Så man kan börja med allt annat. Mamma kommer hit i helgen. Då ska jag visa henne bilder på hur jag vill att min bolero/sjal ska se ut så hon kan sticka en till mig. Hon är väldigt duktig på att sticka och jag älskar stickat och har det ofta. Så jag tycker att det passar ganska bra. Hade tänkt mig något i stil med denna fast vit och något mindre på höjden. 


  • söt nöt
    Äldre 6 Sep 10:35
    #30

    Jag kommer ha en vit klänning. Passar inte alls i andra nyanser av vitt. Har inte riktigt kommit fram till om jag vill ha band eller något spänne. Problemet är bara att jag inte vet vart man kan hitta fina spännen. Typ mantelspännen som man kan ha på medeltidskläder.

  • söt nöt
    Äldre 7 Sep 16:01
    #32

    simsa: Tack ska du ha. vi får se vilken det blir. Jag har en som ser ut som en "vanlig" med fast stickad. 

    att man tappar lusten är inte så konstigt. Det är som sagt långt kvar. Börja med att boka kyrkan (så fort du får det om det är så att du måste vänta pga kyrkans regler). Klänning bör man börja kolla på ca 9 minader innan beroende påhur du ska köpa den. Fick rådet att om man ska beställa från nätet bör man börja ca 9 månader innan för att hinna ändra ev fel. Sedan går det så klart att ta det senare med. Allt beror på hur snabb leveranstid det är och hur noga man är. så det är ingen panik. gör små saker så kommer du hinna med en del. Så kan du sätta igång på riktigt igen när du känner för det.

     

  • söt nöt
    Äldre 9 Sep 11:53
    #34

    Denna blir det. Mönstert är skickat till mamma som kommer sticka den åt mig. Den kommer bli vit (vanlig vit och inga nyanser) 
    www.ravelry.com/patterns/library/sagebrush

     

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!