Inlägg från: LILLSYRRAN |Visa alla inlägg
  • LILLSYRRAN

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Här har det hänt en del ser jag,Härligt att vi är några stycken som följs åt i denna tråden,synd bara att Lovisa86 lämnar oss men hon gifter sig tidigare än oss,vilken lyckoost hon är*ler*


     


    För er som vill plocka löv,passa på och gör det nu när dom börjar att ändra färg och falla,plocka in och lägg på tork även om det regnar,håller med, hösten är här nu och det är svin kallt här nere i skåne på kvällarna men varma dagar när solen väl tittar fram.


    Vingård!Låter ju super romantiskt men låter mer som i en film för mig. men en helt vanlig tråkig lokal kan man få personlig och mysig det gäller bara att använda fantasin,Vi bokade vår lokal innan vi hade tittat på den,vi bestämde att vi skulle gifta oss i byns kyrka och ha festen i byns lokal och så blev det.När vi var och tittade på lokalen så tänkte jag jaha ok det där får vi fixa och där kan man hänga nåt.Och då fick jag en bild på ungefär på hur det kommer att se ut på festen.


    Jag satt och tänkte på det där med löven,om det blir varmt i lokalen och man öppnar fönstret/fönstren vad händer då med löven,,,,jooo dom ligger överrallt där dom inte ska ligga för att oavsett om det är kallt ute så kan det bli rätt varmt i en lokal med många människor i.


    Jag har funderar över vad vi ska ha för dekoration på borden,först tänkte jag på rosenblad men sen slog det mig med om man öppnar fönstren inte lika kul.Än så länge så ska vi iallafall ha vita tygdukar med en rosa organza löpare i mitten och silvriga candelabarer och sen är jag inne på diamant konfetti och girlanger med pärlor.Rosa servetter,tänkte prova mig fram sen med lite olika dukningar hemma för se hur det ser ut,det är så mycket fint som man vill ha på bordet.*ler*men man kan ju inte ha allt.


     


    ohh man får ju inte glömma dekorationen till presentbordet och buffe bordet mm.


    har ni hunnit pyssla något eller inhandlat nåt till bröllopet och vill visa upp så gör gärna det i denna tråden.Nästa vecka blir troligtvis våra inbjudningskort färdiga.


    Ska bli kul och se vad ni andra har gjort för nåt.


     


    Nä kudden kallar.....Sov gott tjejer!

  • LILLSYRRAN

    Nu har vi utsett en toastmaster också.Nästa vecka ska vi träffas och planera,när vi ställde frågan till honom blev han jätte glad och tackade ja direkt.Han började rabbla upp alla möjliga ideer som han hade ojj säger jag han är skit duktig och vet verkligen vad en toastmaster ska göra.Super nöjda är vi att vi fann den rätta toastmastern till vårt bröllop.


    Tjejer!


    Vill tipsa om en jätte bra sida,här kan man läsa om allt som rör bröllop och steg för steg och jätte bra tips på frisyr,sminkning,maten,servettvikning,finns även bra recept osv.


    www.brudobrollop.se


     

  • LILLSYRRAN

    Välkommen FrökenMäkelä!


    Jag gifter också mig den 14 september 2013


    Ser att ni också väntat med bröllop,jag ock min blivande har varit ett par i 13 år.

  • LILLSYRRAN

    Handlade en massa i ullared men hittade bara en gästgok till bröllopet,vit med silver kanter ,jätte fin,men annat fint till bröllopet fanns ens inte där,lite besviken för jag trodde verkligen att jag skulle hitta en massa fint till bröllopet och vilket dåligt utbud gekås har med sina scrapbooking saker, inte mycket att hänga i granen.Men tur att det finns gott om tid kvar.


     


    sandrajavisst!


    Inte ska du ställa in bröllopet för viktens skull.Finns en hel uppsjö med fina klänningar till alla kroppsformer.


    Du kommer säkert att fixa det med vikten.


    Kan ni inte enas om lokal?Prata med varandra och tänk ut och beräta för varandra hur ni vill att det ska se ut och få kosta också får ni tänka till hur många ni blir ungefär om ni inte vet det.Sen är det rätt bra om lokal och vigsel plats inte ligger så långt ifrån varann,annars måste ni tänka ut hur gästerna ska ta sig från vigselplats till lokal.Tänk också på att en trist lokal kan man få hur fin som helt med lite fantasi.

  • LILLSYRRAN

    Välkommna alla nya september brudar!


     


    Så kul att se att vi är många som gifter sig i september.


    En liten påminelse tjejer......BRÖLLOPSMÄSSAN 2013


    Stockholm: 26-27 januari


    Malmö: 2-3 februari


    Göteborg: 9-10 februari


     


     


     

  • LILLSYRRAN

    Igår bokade vi vår dj,äntligen en sak till mindre att tänka på.


    Idag beställde jag min clutch aftonväska ,hade jag ju glömt när jag beställde klänningen men tror iallafall att denna kommer att passa superfint till min klänning.Så nu väntar jag spänt på den.


     


     


     


     


     


     


     

  • LILLSYRRAN
    DagenD2012 skrev 2012-10-09 22:36:01 följande:
    Hej hej,
    Jag hoppar gärna in här. Vi ska gifta oss den 7 september, som är 3 dagar efter vår 9 års dag. Inget är bokat eller bestämt mer än datumet. Just nu är lokal prio och vi kan inte riktigt bestämma oss vart vi ska vara. Det lutar åt en föreningslokal som ligger precis vid havet (utsikten är fantastisk) men då känns det som om det behövs mycket fix för att få till en mysig och ombonad känsla.

    När lokalen är bokad är nästa beskymmer vigsellokal. Vi ska gifta oss borgligt och det kryllar inte direkt av vackra borgliga vigsellokaler. Utomhus hade varit fantastisk, men som den här sommaren har varit vågar man inte lita på att det kommer vara sol på våran dag.

    Har ni några tips på hur vi kan tänka med vigseln?

    Kanske ni kan sätta upp nån vit presen eller tält om ni ska stå utomhus och vigas.


     


     

  • LILLSYRRAN
    Bmw skrev 2012-10-09 21:47:04 följande:
    Ja det är svårt det där med lokal. Vi måste ha en som är tillräckligt stor för 50-60 personer. Sen vill jag helst att det ska finnas 2 toaletter och ett kök av något slag. Sen ska den helst inte vara mitt inne i stan då vi har tänkt ha fyrverkerier på kvällen. Och det är just det som är problemet med att vi måste ha lokalen klar snart. För vi måste söka tillstånd hos polisen, och det tillståndet måste vi ha när vi ska beställa fyrverkerierna. Vilket vi ska beställa i december. Och ja snart är vi ju där :/ Börjar bli lätt stressad över det där.

    Vi har också tänkt att ha fyrverkerier på vårt bröllop.Men vilken tid ska man igentligen smälla dom???


    Man vet aldrig om dom äldre tanterna i byn vaknar och tror att det är jordbävning hahaha.

  • LILLSYRRAN

    Ylva368!


    Vilken vacker klänning,är det korsettsnörning i ryggen så tror jag inte att det är några problem att den skulle passa på den stora dagen.Jag tycker personligen att har man hittat sin drömklänning så ska man ta den och inte fortsätta att kolla runt på klänningar för det finns en hel uppsjö av dom och man kan bli veldigt förvirrad av allt tittande.Jag har redan min klänning.Skulle den vara lite stor sen så kan du låta en skräddare sy in den till dig eller om du provar en likadan sen i mindre storlek när du slutat amma.


     


    Detta har vi gjort!


    *bokat kyrka


    *bokat lokal


    *köpt klänning


    *köpt brudskor


    *köpt brudväska


    *köpt tårt servetter


    *köpt gästbok


    *valt en toastmaster(en vän till oss)


    *bokat dj


    *valt ut en kock (en vän till oss)


     


     


    Sen har jag gjort inbjudningskort men dom är inte helt klara än.


    Vi har varit och kollat på ett hotell som vi ska övernatta på bröllopsnatten,och när vi kommer dit


    ska vi basta och bada i utomhus jacuzzi,ska bara boka sen är det också klart.Just nu håller vi på med att tänka ut hur vår tårt ställning ska se ut sen ska den byggas av mannen.Ska även inhandlas saker till bordsplaceringstavlan.Ska lägga upp en bild sen när tårtställningen är klar men det dröjer någon vecka innan den är klar för vi tar det lugnt.


     

  • LILLSYRRAN

    Ser att det hänt en del här inne,Vill välkomna alla nya,så kul att vi blivit så många som gifter sig i september.


    Så här långt har vi kommit i planeringen!


    Bokat kyrka och lokal


    köpt brudklänning,skor och väska


    bokat hotell inför bröllopsnatten,där ska vi basta och bada utomhus jacuzzi.


    Fixat toastmaster,kock,dj och fotograf


    Inbjudningskorten är klara och skickas ut i feb.


    Bestämt brudgummens kläder och brudnäbbarnas.


    Valt ut vigselringar.


    Nu längtar jag bara till feb då vi ska på bröllopsmässan.


    En kul nyhet vi fick reda på idag,en vän till oss gifter sig i nu i vår och jag har blivit tillfrågad om att vara tärna,med glatt leende tackade jag JAAA.Och min blivande ska vara bestman med glädje.


    Så kul det ska bli,imorgon ska vi träffas och prata bröllop.


    Vill önska er alla en god fortsättning på år 2013.

  • LILLSYRRAN

    Hej alla blivande brudar ser att ni hunnit en hel del med bröllopsplaneringarna. Vi har också kommit långt i planeringen men jag har fått frågan av många nära och kära om jag ska ha en ombytes klänning på festen, nu är min fråga till er ska ni ha ombytesklänning eller ni ska ha brudklänningen hela kvällen, jag sitter och funderar om jag ska eller inte, min bröllopsklänning har ett långt släp och kompisar som gift sig säger att det kan bli jobbigt med att ha ett släp efter sig eller hängandes på armen hela kvällen, hur ska ni göra?  

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!