Inlägg från: LILLSYRRAN |Visa alla inlägg
  • LILLSYRRAN

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    sötnöt!


    Klart det är fint med knappar också,men håller du samma form så klart att du ska beställa din klänning.


    Japp det känns bra med planeringen.


    Lägger upp min klänning.

  • LILLSYRRAN

    Tack!Ja visst är den vacker.Är super nöjd med klänningen*ler*

  • LILLSYRRAN

    smisa!


    Även om dom har haft sitt bröllop på samma ställe där ni ska ha ert och samma tema osv så är det så att ni kommer också ha en speciell dag när ni gifter er,du ska inte tänka så,låter lite tävlingsinriktad*ler*


    Jag vet ju att andra som jag känner har gift sig i den kyrkan som vi ska gifta oss i och haft bröllopsfesten i samma lokal men detta är en liten by så jag kan inte gå och tänka på att deras var mycket bättre än vad vårt kommer att bli.


    Jag vet att alla andras bröllop har varit en speciell dag för dom men jag vet också att vår kommer att vara speciell för oss.


    Skit i hur andra har haft det,ni kommer att få en speciell dag ni också.Du låter lite osäker på dig själv och det ska du inte vara.Fortsätt du nu med eran bröllopsplanering och ryck upp dig.Glöm inte att planeringen ska vara rolig också.


    Hoppas att du inte tog illa vid dig nu,jag vill ju bara väl*ler*


     

  • LILLSYRRAN

    smisa!


    Vi har tänkt att lägga vit duk på borden och sen en ljusrosa organza löpare i mitten.Sen vet jag inte om jag ska rosenblad(inte riktiga)och diamant konfetti.candelbar(stavade säkert fel haha)i silver ska vi ha med vita ljus i.


    Vi tänkte att vår toastmaster ska få uppgiften med att hålla i gång festen med lite lekar mm.Kanske ni också kan ha det.Jag tror att ni alla kommer att tycka er dag är speciell och rolig.

  • LILLSYRRAN

    Välkommen hit Mizziz!


     


    jag bor i skåne.(vill också vara anonym än så länge)

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!