Inlägg från: FrökenMäkelä |Visa alla inlägg
  • FrökenMäkelä

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Vet inte heller hur vi ska lösa med personal. Catering firmorna vi kollat på skriver att de har personal man kan hyra. Men hur många behöver man, hur tidigt och till när. Har inga bekanta man kan få att ställa upp då de är bjudna till bröllopet och vill inte att någon av gästerna ska behöva ställa upp mer än njuta av dagen.

  • FrökenMäkelä
    stormhelen skrev 2013-03-20 10:25:52 följande:

    *phhhhhhu*


     


    Bilen som var vår "sita chans" är bokad. Bilen är jätte fin, men den kostade mer än vad de andra bilarna gjorde så det var därför vi avaktade med den.


    Men nu är den bokade iaf. Skrattande  Det  blev en Rolls-Royce PhantomV James Young 1961 som kör oss på vår dag.


    Skönt att kunna bocka av det från listan. Det har varit en sten som nu lyfts från mina axlar.


    Vad härligt att det löst sig!

    Fin bil, fast vi har ju iofs samma dock under namnet Bentley Glad
  • FrökenMäkelä
    emelieparstam skrev 2013-03-21 08:22:17 följande:
    Idag är de 6 månader tills vi säger JA till varandra =)  Idag firar vi även 8 år tillsammans Glad

    Hade önskat att att jag hade min kille hemma en dag som denna, men inte lätt när han jobbar utomlands, men snart kommer han hem igen i 2 veckor.. förstår inte med var har tiden sprungit iväg? Snart har han varit borta i 4 månader.. så de är bara 2 månader kvar =)
    Grattis till Er!
    Förstår att det är jobbigt att ha honom borta och speciellt en dag som ni firar för att ni träffades.

    Men snart är han hemma igen. Blir han hemma då eller kommer han åka utomlands för jobb igen?
  • FrökenMäkelä
    inafina skrev 2013-03-25 00:20:00 följande:
    Hej tjejer. Har ett litet dilemma. Jag har precis hittat brudklänningen som jag tror är "den" jag vill ha. Ska prova den på fredag. Men så satt jag och min blivande och tittade lite allmänt på klänningar ikväll o då säger jag att "den där va snygg" till en klänning som påminner om den jag vill ha. Nja säger hon, lite tråkig.. Då menar hon att den borde vara hjärtformad upptill i stället för rak. En liten petitess, men nu kommer jag ju tänka på det om jag köper klänningen. Då har jag ändå försökt hitta en som jag tycker om och som jag tror att hon gillar. En väldigt enkel, men med vackra detaljer, eftersom jag vet att hon inte gillar massa krimskrams. Ska jag försöka hitta nåt annat, eller ska jag köra på den jag vill ha..?? Åh, blev så osäker nu...
    Viktigaste är att det är en klänning som du vill ha. Det är du som ska ha på dig den och känna dig finast i just den klänningen. Klart man försöker ta hänsyn till vad ens älskade tycker och tänker men det viktigaste är ändå vad klänningsbäraren tycker.
  • FrökenMäkelä
    inafina skrev 2013-03-28 22:09:56 följande:
    Hej igen!

    Här går det undan. Har inte kunnat bestämma mig för vilken typ av klänning jag vill ha. Men var och prövade denna och föll så för den. Så nu hänger den i min garderob och känns såå rätt. Men kommer ändå pröva den andra jag visade också,, man vet aldrig. Vill iaf veta att jag har prövat.

    Tänkte höra lite med er. Vilken röstar ni på? Denna eller den jag lade upp precis innan. Lite svårt när ni inte ser på kanske, men ni ser ju att det är två olika typer iaf :)


    Denna är är enligt min smak mycket finare. Riktigt vacker klänning!
  • FrökenMäkelä
    PimPim83 skrev 2013-04-02 10:01:24 följande:
    Grattis till lillkillen!
  • FrökenMäkelä
    inafina skrev 2013-04-03 12:06:24 följande:


    Denna blev det och jag är såå nöjd!! <3
    Förstår att du är nöjd, för den var verkligen jätte snygg!
  • FrökenMäkelä

    Hej, har inte skrivit något på länge i denna tråden. Mest för att inget har hänt. Vet inte med vad jag ska gå vidare i planeringen. Men känner att jag måste fixa med frisör och makeup inom närmsta tiden.

    Men igår hade prästen ringt hem, tur sambon var hemma (han jobbar 2-skift) och vi får den prästen vi ville ha. GLAD! Vi ska träffas den 2:e juni tror jag sambon sa och det blir i kyrkan. Vårt barn är med i barnkören och de medverkar den dagen så efteråt skulle vi träffas och prata. Känns ganska skönt att vi gör det i kyrkan så kan man passa på och kolla in kyrkan ordentligt :)

    Vill passa på och välkomna alla nya som hittat till tråden.

  • FrökenMäkelä
    inafina skrev 2013-04-10 10:26:42 följande:
    En fråga bara som jag och min blivande tycker känns lite jobbigt... Måste man bjuda hela paret om man aldrig har träffat dennes partner? Känns ju väldigt konstigt att vi ska ha folk där som vi inte känner och dessutom lägga pengar på. Först sa vi att ingens partner fick komma, men sen kom vi ju på att vissa känner vi båda i förhållandet och vill bjuda båda..hur gör vi då?

    Min blivandes föräldrar säger att vi bara ska bjuda dom vi vill, men man vill ju inte ha onda miner. Åh andra sidan är det ju våran dag så varför ska dom bry sig. Till saken hur ju ockå att det finns andra som vi gärna skulle bjuda i stället, men vi har fått prioritera. Inte ska vi väl då prioritera de sista platserna på personer som vi då inte vill ha där/känner?
     
    Vi bjuder bara hela par och de som är "singlar" är välkomna att ta med en gäst.
    Nu är det iofs inte så många var vi inte känner partner men med dem räknat och de som är singlar så blir det ändå några extra gäster.
    Men jag skulle inte vilja gå på ett bröllop utan min partner, vem ska man då prata/umgås med.
    Kanske lättare om alla känner alla för då har man naturligt någon att prata med men känner man bara brudparet så är det kanske inte så kul. Väljer ni att bara bjuda den ena så får ni nog räkna med att de tackar nej pga att båda inte är bjudna.
  • FrökenMäkelä

    Nu har jag faktiskt pratat med en frisör där jag bor. Min vännina som ska vara med mig under dagen/påklädning rekomendera henne.

    Så nästa vecka ska jag dit så vi får bekanta oss och se om personkemin stämmer. Men hon ligger redan på plus sidan då jag provat ringa två ggr, timmes mellan rum utan svar. Så ringde faktiskt hon tillbaka!! Och det är det inte många som gör så plus på den biten ialla fall.

    Nu ska jag bara kolla upp fler inspirations bilder och kontakta en sminkös som har sin salong nära frisören och de har sammarbetat tidigare med att göra bruden fin.

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!