Inlägg från: Oskarsdotter |Visa alla inlägg
  • Oskarsdotter

    September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!

    Hej! Här kommer en blivande brud till =)


    Vi gifter oss borgerligt 7/9, vart är inte bestämt ännu, förrutom Göteborg! :)


    Vi har gjort en preliminär gästlista, bokat möte hos festlokal, och catering.


    Min ena plastsvägerska (?) är frisör och den andra florist, så valet där är självklart! ;)


    Ser att många här har kommit låååååångt i planeringen, känns som om man ligger efter om man jämför, men det ska man ju inte göra! :)


    Hur ska ni dekorera? Jag funderar på att hösten som kommer nu samla på fina, blandade löv och torka och sedan spraymåla i guld/silver? Vad tror ni om det?


     


    Det ska bli kul att följa varandra här! Stor kram!

  • Oskarsdotter

    Åh jag vill ju ut och plocka löv som jag kan torka, men det regnar ju bara hela tiden!!


    Har bestämt färgtema nu, och det blir mossgrönt/guld. =)


    Vill bara fråga er tjejer som ska tappa kilon hur ni går till våga?


    Själv gick jag ner 25 kg på 1 1/2 år, men nu står jag STILL! Blir vansinnig. Jag har 10 kg till jag vill gå ner.


    Jag vill ha tips och ideér tack!

  • Oskarsdotter

    Vi har också lokalproblem....behöver en lokal för 90 personer, där man får ta med mat, dryck och personal i Göteborg...Ha hittat EN bra, men min blivande gillar inte den...


     


    Såg att ngn tipsade om bröllopsmässan, var på det förra året. Bortkastade pengar enligt mig.


    Trevlig helg på er!

  • Oskarsdotter

    Varmbadhuset var uteslutet från första början, på tok för dyrt! Tror de var 34 000 för bara hyran. Nej, vi hade kollat på La Cuveé. Det som inte var så bra var att det är flera valv genom lokalen med pelare, och då siiter alltid någon skymd när någon håller tal. Lite tråkigt. Vilka lokaler tittar du på? Vilker datum gifter ni er? =)


    smisa skrev 2012-10-14 23:37:25 följande:
    Jag bor också i Göteborg med lokalproblem men antar att det är varmbadhuset ni har tittat på? Annars tycker jag det är bra om man vill ha med egen mat.

    Tror vi har bestämt oss (igen) nu, tittade på ett ställe i lördags och vi kommer spara ca 20 000kr mot det stället vi först preliminärbokade, fast det är samma standard och i centrala Göteborg så det är jättebra, nu skall hjärtat hänga med i svängarna också :)

    Beställde en slöja också förra veckan, hoppas den kommer imorgon! Skrattande
  • Oskarsdotter

    Se upp för fläckar på brudklänningen av såpbubblorna!

  • Oskarsdotter

    Vi åker nog till New York, men inte först fram över jul & nyår =)


     

  • Oskarsdotter

    Vi bokade resan igår :D Det blir till Los angeles, där vi har hyrt bil och ska bila runt lite på västkusten, las vegas bl a. Ska bli skitkul! Vi åker i 2 veckor över jul och nyår, så man hinner spara ihop en slant efter bröllopet ;)

  • Oskarsdotter

    Jag är inte så jätteaktiv i tråden, men nu vill jag bara berätta att jag fick min möhippa igår =)


    Jag blev kidnappad runt 09 (av min killkompis) på mororcykel, vi åkte en sväng om i Gbg för att sedan åka till champangefrukosten hos min tärna. Där fick jag presenter som jag skulle gissa vem som hade gett mig vad, då innehållet skulle ha en anknyning mellan oss. (Alla rätt ;) ) Sedan fick jag en ögonbindel och vi begav oss med bil till hemligplats. Jag blev ledd in i en lokal där hög klostermusik spelades och en kvinna sa "välkommen syster". Jag trodde vi var i ngn form av kyrka, men ögonbindeln åkte av och jag stod i en boxningsring :) Vi fick boxas lite på säck och sedan fick jag gå 4 ronder mot instruktören, sjukt ball! :) ( Kanske ska nämna att jag och min tärna tränar box, på säck, på gymmet 1 ggn/veckan. ) Efter det åkte vi ut till Fjärås och till en sjö där dom som ville fick åka badring, vattenskidor eller wakeboard efter en motorbåt, också jäkligt roligt! Jag är dock väldigt öm i rumpan idag efter badringen :) Sedan grillade vi och jag fick svara på frågor om min blivande man, nästan alla rätt :)


    Sedan åkte vi hem till en av tjejerna där jag fick måla ett porträtt av min m2b, vi gjorde iordning oss, åt middag, sjöng singstar och avslutade kvällen på Vip-läktaren på Port du soleil.


    Med andra ord: Jag har haft en av det BÄSTA dagarna i mitt liv! Och nästa blir bröllopet :)


     

  • Oskarsdotter

    Herregud, om 6 veckor är jag en gift kvinna. Helt sjukt! Här kommer iaf lite bilder på min vigselring (den innersta) , min klänning, våran inbjudan och våra placeringskort (mallarna) . Känns som om man inte riktigt fattat det än och vi ligger lite efter i planeringen....Hur går det för er andra? Vad har ni kvar? :)

Svar på tråden September brudar 2013 Här följs vi åt i planeringen!