• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • sandrachristofer
    MH2014 skrev 2013-02-13 15:17:41 följande:
    Jag chansade och beställde hem två st kinaklänningar,,blev positivt överraskad men just dessa två var inte toppen för mig!! Den ena spar jag och den andra hoppas jag kunna sälja till en billig peng,,,får se om ena används på dagen B eller på en middag vi ska ha en vecka efter med våra närmaste vänner :)
    Vilken sida beställde du ifrån?
  • Plättis

    Idag åkte jag och min gubbe och tittade på en lokal här i stan, och nu har vi bokat och bestämt datum! Fattar inte riktigt hur det gick till, men nu känns det väldigt verkligt. Det var väldigt billigt också jämfört med andra lokaler vi tittat på.
    Nu fattas bara allt annat, typ var vi ska vigas och andra mindre detaljer Skrattande

  • PoS

    Plättis, vad kul! Får man fråga när det blir? Själv bokade jag kyrka i veckan o plötsligt kändes det ju mycket mer seriöst haha!

  • sandrachristofer

    Här har vi bokat lokal, ska titta/boka kyrka på lördag och träffa kocken för catering nästa vecka :)

  • Csve

    Igår blev sångerskan till kyrkan, samt underhållningen för kvällen bokad!


    Ännu en sak till att bocka av.. =)

  • PoS

    Idag kom bekräftelsen!


    Här kommer även lite bilder på kyrkan som vi har bokat. Det är en kyrka med anor från medeltiden och jag tycker den är så vacker. Bilderna ger en liten känsla av det fina i alla fall... (tog en vinterbild på kyrkan då vi kommer gifta oss på vintern...)



    Fil:Värmdö kyrka, november.jpg



  • August Moon

    Hoppar in här jag också! Blivande maken och jag beslutade för ett bra tag sedan att vi ska gifta oss 2014, men igår, över en romantisk alla hjärtans dag-middag blev datumet äntligen bestämt. Det blir den 16 augusti Glad Det lutar starkt åt att det blir borgerligt. Har inte köpt eller bokat något än, men tittat runt en hel del och vi har ett grundläggande koncept kring vad vi vill ha. Det kommer att bli elegant men rockigt - efter att ha snokat runt lite bland 2014-trådarna kan jag konstatera att jag och Hubba Bubba verkar ha mycket gemensamt på den fronten! Det blir troligen rött och svart som färgtema för oss också. Dock en betydligt blygsammare budget, vi tänkte försöka klara oss på ungefär 50000 om man inte räknar in bröllopsresan.

Svar på tråden Blivande fruar 2014