Inlägg från: Power of Love |Visa alla inlägg
  • Power of Love

    Blivande fruar 2014

    schmock skrev 2013-01-27 11:27:53 följande:
    Men vad fint! Det gör inget alls tycker jag!
    Sandrajavisst skrev 2013-01-27 09:44:44 följande:
    Power of love: så fina:)
    Tack! =)
  • Power of Love

    HubbaBubba: Va roligt! Jag hade så gärna gått på bröllopsmässan men det är ju en bit att åka och passade inte denna helg. 

  • Power of Love

    Vi bor i Örebro men vi båda är från Värmland. Vi är från olika orter och båda flyttade till Örebro för att plugga på universitetet och det var då vi träffades. Nu är vi sugna på att flytta hem igen. Troligen blir det hans hemstad. Vi hoppas kunna flytta innan året är slut Glad

    Vi gifter oss troligen i Karlstad men det är inte helt bestämt än så det kan även bli Kristinehamn.

  • Power of Love

    Gällande tårtor så har min fästman jobbar på konditori i sin ungdom, han tänkte fråga hans gamla chef om han kan tänka sig göra vår bröllopstårta. Idag jobbar han inte utan har sålt sitt företag men fråga skadar ju inte. 

  • Power of Love
    schmock skrev 2013-01-29 14:38:35 följande:
    Vad heter han? Kanske jag vet vem det är :)
    Skrev till dig i gästboken istället eftersom det inte är något intressant för de andra att läsa Glad
  • Power of Love
    MH2014 skrev 2013-01-30 10:12:15 följande:
    Fick mail av dino idag,,och det verkar som om jag får byta min order,,och får hem den andra skönheten istället,,,yihoo!!! (Bara de blir rätt nu :)
    Va bra! Håller tummarna att det blir rättGlad
  • Power of Love
    Csve skrev 2013-01-30 11:40:38 följande:

    Hur gör ni med inbjudningskort?


    sitter och kollar på ebay men ska man ha ett storpack så blir det iaf ganska dyrt. =/


    Vi kommer göra dem själva. Vi kan köpa papper till inköpspris genom en kompis som jobbar i bokhandeln. Sen exakt hur de kommer se ut vet jag inte riktigt ännu. Jag hade en plan med att det skulle stå "jag älskar dig" på flera olika språk (hade en tapet som inspiration) men nu har jag tänkt om eftersom det blir onödigt jobb. Men tapeten gav en annan idé och vi funderar på att faktiskt använda tapet som dekoration på trycksakerna. Men svårt att hitta rätt tapet till rätt pris. 

    När jag föresten skriver "vi ska göra dem själva" menar jag att jag ska göra dem och min fästman tycker till och kommer med förslag. Han är inte alls pysslig medan jag älskar de flesta formerna av pyssel Skrattande
  • Power of Love

    Pappa ringde och han hade fått mail ang lokalen. Ev åker vi och tittar på den på söndag. För att vi skulle få ha vigseln i ordersalen (vilket jag tror jag tidigare kallat cermonisalen) krävs dispans. Han som var lokalansvarig skulle kolla med den högste ordförande för sverige och höra sig närmare om det där, men han trodde inte att det skulle vara något problem då det har getts dispans i andra städer tidigare. Festlokalen skulle kosta runt 3000:- att hyra men sen så hade pappa nån rabatt eftersom han är medlem i brödraskapet. Oavsett tycker jag att 3000:- för lokalhyra är helt okej Glad

  • Power of Love
    HubbaBubba skrev 2013-01-30 19:37:30 följande:
    Tema och så menar du? Man kan säga glamour-rock Tungan ute Färgtema svart, rött och vitt
    Här är lite inspirationsbilder


    Ni då? Glad
    Härliga bilder! Tycker det är så snyggt med svart, vit och rött tillsammans. Hade du tänkt dig att ha en bukett med bara helröda rosor som på bilden?  
Svar på tråden Blivande fruar 2014