• Kaffegrus

    Umebrudar 2013

    Åååh, jag måste få klaga av mig lite!

    Jag blir så ledsen och även arg och frustrerad när andra lägger sig i planeringen. Det här är ju mitt och min blivandes bröllop och ingen andras. Ändå vill folk tycka och tänka när de inte är blivit tillfrågade.

    Min mamma bjuder mer eller mindre sin bästa kompis utan att konsultera med mig. Min bästa kompis ska komma med sina åsikter hela tiden gällande saker som jag inte har frågat om, behöver eller vill veta hennes tankar om  och om saker som jag ändå inte kommer att ändra oavsett vad hon tänker.

    Jag ser mig vanligtvis som ganska säker på vad jag vill, men jag får svårt att inte kompromissa och bli osäker. Har ni upplevt liknande?


  • Kaffegrus

    Nej, dem menar ju inget illa. Ingen av dem är ju elake, men lite egosentriska i blant, helt enkelt. 

    Det med min komis handlade om att hon som brudtärna vill bestämma klänningarna själv och är negativ till alla förslag jag kommer med. Så surar hon över att inte hon är ensam tärna för hon vill inte ha lik klänning som dem andra.  Så säger hon att hon tycker det är lamt, för det är så amerikansk. Den åsikten har jag inte bett om, hjälper mig inget och gör mig bara osäker. Shittärna (som dock är min bästa kompis Obestämd ) !!!

    Jag har hittat en vinrød tärnklänning jag tycker jättemycket om, och som min shittärna (Tungan ute ) gick med på.



    Denna med vita blommor kanske..?

    Jag är så himla osäker i denna saken. Vet inte om jag vill ha grå klänning med röda accessoarer eller röd med vita.  Marshalkerna kommer ju ha svarta eller grå kostymer med vinröda slips, så tärnerna matchar ju dem bäst med svarta eller grå klänningar, men jag tror jag tycker det blir roligare med röda klänningar. Aaah!


  • Kaffegrus
    CoG skrev 2012-11-05 16:59:43 följande:
    Okej, ska kika!!

    Ikväll ska jag ta en prommis och posta våra STD kort till vännerna vi bjuder in.
    Snart är det officiellt!
    Släkten får nöja sig med inbjudningskorten som kommer sen :)
    Oi, va kul! Nu blir nog släkt och vänner glada när en sådan nyhet ramlar ned i brevlådan  

    Spirande kärlek var väldigt fina. Kan inte tro att ni fick ett så bra erbjudande. Fantastiskt!  
  • Kaffegrus
    jeanette85 skrev 2012-11-06 00:00:03 följande:
    Åh jag tror jag har hittat klänningen jag vill gifta mig i. Bara svårt att veta storlek då jag är gravid i v. 28 och min måttstock min syster jobbar utomlands så jag får snällt vänta tills hon kommer hem och beställa den.

    Vårat bröllop kommer att gå i vintage stil med grön tema färg. Vad tror ni om denna klänning då?

    www.jenjenhouse.com/se/A-linjeformat-V-ringni...
    Men jeanette85! Förvånad Den var ju superfin! En härlig vintagekänsla och jätteromantisk! Jag tror den kommer att bli perfekt.
  • Kaffegrus

    Hihi, vår fotograf kommer och besöker oss i morgon. Jeg älskar hans bilder och han verkar så himla rolig och bra. Han tar 22.000 för att vara med hela dagen utan tidspegränsning och då ingår 130 högupplösta bilder, 50 tackkort och en 75sidors coffe table book. http://emilmedia.se/

    Vi tycker dock att fotograf är det vi kan lägga mest pengar på. Klänningen var inte jättedyr (6000), vi tar kuvertavgift som betalar halva av gästarna middag + alkohol, vi får oerhört mycket hjalp av min pappas fru som beställer saker från filipinerna och vi önskar oss pengar av föräldrarna. Så fotografen blir svindyr, men vi sparar ju på det andra.

     Vi kontaktade också fota dig http://fotadig.nu/ som var billigare än Emil, men vi tyckte om Emils bildspråk mer. Inte att det var något fel pånJonas från fotadig alls, men man gillar ju olika. 

    Det finns ju många billigare fotografer också. Tina  http://tinalinneam.blogg.se/ tycker jag är jättebra och riktigt billig. 1000 för tre timmar och 10 bilder. Flera bilder kan köpas till. Men hon är gravid nu och vet därför inte hur det ser ut om ett år och ännu mindra kan hon vara med hela dagen så som vi önskar. 


  • Kaffegrus
    chrys skrev 2012-11-09 15:10:19 följande:
    Hej alla umebrudar!

    Gifter mig borgerligt i Sävar (förmodligen på mina föräldrars baksida) den 13 juli. Kommer även ha festen i Sävar.

    Min fästman är kanadensare och bor i Kanada så planeringen ser lite annorlunda ut för oss, haha.   
    Så spennenda Skrattande Då får du dela med oss, så vi får se hur ett halvkanadensiskt bröllop går till Flört

    Då är vi i alla fall tre i denna tråd som gifter oss 13. juli. Hur ser det ut för dig så långt? Vad har du hunnit med?
Svar på tråden Umebrudar 2013