• Kaffegrus

    Umebrudar 2013

    Vi skrev:


    Save-the-date
     
    Vi gifter oss lördag 13. jui 2013
    i Backens Kyrka Umeå
     
    Inbjudan och detaljer kommer längre fram
    Kenneth och Silje
    I vårt fall var det ganska självklart vem det handlade om. Inte så många med mitt namn. Vi skrev ut var vi gifter oss eftersom vi har många gjester från Norge också. Men annars tycker jag inte det är en självklarhet att göra det. Det är ju bara för att folk inte ska hitta på något annat den dagen, så det är väl datumet som är det viktigaste. Vi skrev ut vad det gällde också. Annars kanske inte folk vet hur viktigt det är. Man kan väl unvara en födelsedag, men bröllop sätter man oftare av datum till.
  • Kaffegrus
    Slania: Va kul! Vi hade också tänkt Yiruma med River flows in you som ingångsmarch. Jag kommer bara att gråta hela vägen in till den sången. Den är så vacker!

    Jag ville se din klänning, men är nekat åtkomst till din profil. Du kan inte lägga upp en bild här? Eller tänkte du att bevilja alla som frågar? Skulle varit kul att se i alla fall

    Jag tycker jag har hört att det finns en jättebra och billig sömmerska i Stöcksjö.. (Är det så det heter?) Jag tror de pratade om henne i Umebrudar 11/12-tråden.

    Vi gifter oss ju också 130713, så att Iron Maiden konserten är samma dag är det ultimata vänskapstestet Tungan ute Inte alla som bryr sig ett dugg iofs, men vissa av min blivandes gör ju det. Så himla typiskt!
  • Kaffegrus

    Det tycker jag var ett bra erbjudande. Kostar ju en hel del att göra själv också faktisk, så du kanske inte förlorarar jättemycket pengar i jämförelse i alla fall.

    Jag tänker mig att det kommer att ta himla lång tid att få ta en bild på mig i klänningen, så jag lägger upp bild på bara klänningen. Jag är så förlälskat i den att jag vill gråta när jag tänker på den Tungan ute





    Vi har ju vinrött tema, så jag tror detta blir sjukt bra Skrattande Jag är ganska likt bygd som klänningens tidigare ägare, så den sitter på mig som den gör på bilden. Hurra!
     
  • Kaffegrus
    Slania skrev 2012-10-24 10:09:47 följande:
    Kaffegrus: Vilken fantastiskt vacker klänning!! Förstår att du är kär i den :) Har du tänkt ha en liknande bukett också eller?

    Har ni köpt skor än? Tycker det känns lite svårt att hitta skor som både är fina och bekväma... man vill ju gärna kunna gå i dom en hel dag utan att få ont i fötterna :)

    Tack så mycket! Jag hade faktisk först tänkt en sådan bukett som Insanire hade, bara med vinröda rosor. Tycker den är så vacker. Men eftersom jag redan har ett vinrött satinband runt klänningen, så tror jag kanske en enkel vit bukett likt klänningens tidigare ägare passar bättre. Jag undrar om inte tärnerna ska få ha vinröda buktter häller.

    Jag har också jätteproblem med detta med skor. Vill ha vinröda satinskor med bara 4 cm, gärna lite tjockare klack. Omöjligt! Jag vill inte lägga ner jättemycket pengar på dem häller. Hade tänkt kring 500 bara.

    Vad hade du tänkt gällande färg och pris?


    CoG skrev 2012-10-24 09:39:06 följande:
    hihi
    Så förälskad i den att du vill gråta då du tänker på den....vilken härlig beskrivning!
    Det kommer säkert att synas på dig då du bär den själv på ER stora dag!

    Vad kul det kommer att bli att se er andra på bild efter alla bröllop, få se hur det blev i helhet.
    :D
    Hih, ja, det pirrar i magen!

    Jag ser också supermycket fram emot allas dagar. Är ju så kul att hänga med i planerande av era dagar, så glädjen kommer att vara enorm när jag får ta del av själva dagarna också.
    ____________________________________________________________________________________

    Jag har också en fråga kring detta med tärnor som ni kanske kan hjälpa mig med nu som ni har sett min klänning. Jag har ingen aning om hur tärnerna ska se ut.. Jag tänkte först att de skulle vara som mig, bara motsatta färger. Alltså vinröda klänningar med vita band. Men jag tror häller jag vill att de ska ha vinröda detaljer som smycken och blommor eftersom marsalkerna ska ha vinröda slips och ros.
    Med vilken fäg ska dem då ha på klänningen? Några bra ideer?
  • Kaffegrus

    Ah, men tack, tack, tack! Jag tror jag kör på gråa klänningar. Gillar som sagt era förslag om vinröda klänningar med vitt band, men nu kommer ju smycken att vinröda, så då tänkte jag det skulle bli fint med vinröda buketter och skor, men då kan ju inte klänningen också vara vinröd. Så silver eller grå, tror jag det blir.  


  • Kaffegrus
    Eka skrev 2012-10-25 18:21:36 följande:

    Hej Hej!


    Här kommer en till blivande brud i Umeå under nästa sommar. Jag kommer ursprungligen från Umeå men bor i Stockholmsområdet sedan flera år tillbaka. Vi kommer att gifta oss den 20/7 2013 ute på Holmön. Hoppas jag får vara med här trots att jag inte bor här uppe längre ;)


    Men det är ju klart! Hjärtligt välkommen!

    Så kul att du gifter dig här trots flytten till Stockholm då. Har du kommit långt i planeringen? 
  • Kaffegrus

    Igen: Verkligen superfina kort CoG. Jag är så imponerat över kreativiteten. 

    Nu ser jag att det är ganska många som skrivit här sista tiden som jag inte "hälsat" på. Så Hej alla

    Vi föreslog en fika här längre bak. Vad säger ni? Ska vi få till en nu i november?


Svar på tråden Umebrudar 2013