Inlägg från: knackamackadam |Visa alla inlägg
  • knackamackadam

    Umebrudar 2013

    Superfina broschbuketter förresten!!! Någon sådan skulle jag nästan också kunna tänka mig, fast jag vet inte om jag vill vara utan riktiga blommor. Det vore i alla fall himla skönt att inte behöva fundera över buketten på själva dagen.

  • knackamackadam

    Vi hade kompisar som berättade var de skulle gifta sig i save the date. Det kan ju vara bra att veta om det inte är självklart att man gifter sig där man bor. Vi kommer nog att skriva ut det också eftersom folk vet att vi har anknytningar till en annan del av landet och lika gärna kunde gifta oss där.

  • knackamackadam

    Jag hittade brudskor på Heppo på rea. 139kr. Sköna var dom inte, men snygga Funkar de till klänningen så har jag dem och eventuellt ett par andra, vilka som helst av mina "finskor" med rätt klackhöjd, senare på kvällen. Skulle jag hitta ett par i en annan färg än vitt så kan jag tänka mig att köpa ett par snygga OCH sköna. Annars får det vara. Vill inte lägga ut många hundralappar på något jag ska ha Max en kväll och som knappt kommer att synas.

  • knackamackadam

    Herregud vad man kan vrida och vända på saker många gånger. Vi är inte helt på det klara med var vi ska ha festen. Restaurang har varit bestämt sedan länge men då börjar jag vela och tänka att vi kanske borde göra något billigare i stället och att det kanske inte kommer att vara värt pengarna o.s.v Nu tror jag i alla fall att jag efter två dagars funderande och räknande, kommit tillbaka till det ursprungliga alternativet Tanken på att måsta städa själv dagen efter får mig att kunna hosta upp några tusenlappar till ändå. En vild gissning är att vi till slut kommer att landa där vi bestämde samma dag som vi bestämde att vi skulle gifta oss och därför borde jag sluta fundera på det här

  • knackamackadam

    Det låter som att du har det mesta viktiga klart, lenuz. Vi kommer med största sannolikhet att göra väldigt lite själva, men det är klart att man ändå kommer att ha fullt upp. Det är nog bra att vara bra på att delegera och be om hjälp så att man inte måste hålla i alla trådar själv.

  • knackamackadam

    Kaffegrus- nu har jag inte haft det problemet egentligen, men jag har däremot avkrävt mina nära och kära råd och sagt att jag hemskt gärna vill ha tips råd och åsikter, men att vi förstås gör precis som vi vill ändå. Vi vill absolut inte ha barnen med, vilket vi fått åsikter om. Helt ok eftersom vi bett om det och de accepterar också att vi fortfarande inte vill det. Barn är underbara, men INTE på sitta-stilla-middagar och vi har väldigt roligt utan barn också.

  • knackamackadam

    Jeanette85. Väldigt fin klänning!! Jag gillar verkligen korta klänningar och tror att om det är något jag skulle kunna ångra mig runt kvalet av klänning så är det längden.

  • knackamackadam

    Kul att ni är nöjda! Huvudsaken att man vet vad det är man vill lägga mest på och satsar på det. Jag tycker också att han har mycket fina bilder. Det kommer säkert att bli väldigt bra! Vill man dessutom ha med fotografen hela dagen är det ju ännu viktigare att det är en fotograf som jobbar på ett sätt man gillar. Håller med dig om hans bildspråk! Jag fick hem min klänning igår och den var helt underbar. Precis som jag hade önskat! Skön att bära var den också, tur nog, för det var bara en bonus.

  • knackamackadam

    Hoppas att ni får ett trevligt fika! Jag är upptagen med flytt ( inte våran tack och lov!) nästan hela dagen och skulle gärna byta mot fika istället

  • knackamackadam

    Jag håller med CoG om att testa med spets. Annars så är ju klänningen fin som den är och jag tycker inte att du ska fundera på om den passar in i temat eller inte. Hela miljön på Sävargården och runt om är vacker i sig och jag tror inte att din klänning kommer att vara bärande för gästernas helhetsupplevelse av bröllopet. Om 20 år är nog det viktigaste att dagen var en bra start på ett hållbart äktenskap och då får man väl skratta åt klänningen om det behövs . Ett vintagetema behöver ju inte vara strikt så, gästerna kommer ju inte att klä sig enligt temat (?) och om temat är något som syns i en del detaljer förutom i hela Sävargårdsmiljön. Nu kanske jag krånglade till vad jag skulle få fram, men jag menar i jämförelse med till exempel ett medeltidsbröllop, med alla "utklädda", mat, plats, dukning, aktiviteter o.s.v som är medeltidsinspirerat, så behöver inte ett vintagetema vara så strikt.

Svar på tråden Umebrudar 2013