Inlägg från: knackamackadam |Visa alla inlägg
  • knackamackadam

    Umebrudar 2013

    Här är en till som gifter sig i Umeå nästa år. Kyrkan och ringar är klart, resten hänger i luften. Just nu går jag mest i klänningsfunferingar. Har inte tagit mig iväg och provat än. På högtidskläder har jag kikat, men där var det ju, precis som ni också sett, väldigt lite kvar, så det tjuvtitt jag hann med där kändes alldeles tillräcklig.

  • knackamackadam

    Blocket kollar jag ständigt Tror nog ändå att jag bestämt mig för en kinaklänning. Den är så billig att om den inte skulle vara fin så har jag ändå möjlighet att köpa en annan utan att spräcka budgeten. Theknot måste jag kolla.

  • knackamackadam

    Tegs kyrka finns ju också om det är just centralt som är viktigt. Däremot är den ju inte så liten...fast jag tycker att stadskyrkan upplevs större.

  • knackamackadam
    CoG skrev 2012-10-18 11:26:17 följande:

    Igår gjorde jag en mall för hur vårat "Save the date" kort ska se ut.
    Men det kommer att stå "Boka in den..." på framsidan.
    Vi har flera äldre släktingar som inte kommer att förstå vad Save the date står för.

    Nu behövs lite papper till det så att jag kan pyssla iordning och skicka iväg dom :)
    Jag funderar på att säta fast en magnet baktill så att den går att sätta upp på kylskåpet och inte glöms bort i första taget.


    Smart med magnet!  Vi kommer nog att skicka julkort/save the date, men jag har också tänkt på att skriva "boka datum" eller liknande i stället.
  • knackamackadam

    Vad fint du gjort CoG! Jag gör nog bäst i att pyssla så lite som möjligt själv, om man säger så... Pyssel är väldigt kul, men inte min starkaste sida.

  • knackamackadam

    Jag tänker mig en ganska enkel bukett (har tänkt göra den själv eller med hjälp av en duktig kompis) med antingen bara pioner, rosor, gerbera, anastacia eller dahlia. Möjligtvis två olika sorters blommor eller precis som på bilden du visar med brudslöja som utfyllnad. Såg en här på bt som någon gjort själv av bara brudslöja, den var också himla fin.

Svar på tråden Umebrudar 2013