Inlägg från: knackamackadam |Visa alla inlägg
  • knackamackadam

    Umebrudar 2013

    CoG- du har Superfina ringar! Vilken tur att man inte ska gifta sig nu. Det är ju så mysigt med jul som det är! Nu lägger jag allt bröllopstänk åt sidan ett tag ( allt och allt, men är långt ifrån lika fokuserad på det som jag varit) och ägnar mig åt julförberedelser i stället Save the date är skickade, men jag tror att vi hunnit skvallra till nästan alla inbjudna redan, så det blir ju ingen spännande överraskning direkt. Så går det när man har svårt att hålla tyst om det som är roligt

  • knackamackadam

    Jag tycker att det verkar vara så med de flesta festlokaler, att det finns väldigt få bilder på hur det kan se ut när det är dukat för fest och hur lokalerna egentligen ser ut. Det är mest någon liten bild på ett hörn av lokalen, eller på ett uppdukat kuvert men inte mer. Lite synd.

  • knackamackadam
    CoG skrev 2013-02-22 18:37:13 följande:

    Nu pirrade det till i magen då jag tänkte på att det faktsikt kommer en så speciell dag i sommar, en härlig dag fylld med kärlek och det är ju så härligt att ha den dagen framför sig!

    I onsdags stod jag i provrummet på Högtidskläder och fick klänningen nålad för att den ska kortas av en del.
    Overkligt!

    Idag köpte jag lite till material till placeringskorten, det var en del som tagit slut nämligen och nyss pysslade jag ihop dom som var kvar att göra.

    Vad roligt det ska bli att ställa fram de där hemgjorda placeringskorten till varje kuvert.
    Det är bara en gång jag gör dom, en gång jag placerar ut dom, en gång personen sitter där och ser sitt namn...bara en gång.
    Så det känns bra att det inte är dags än, att man får suga på karamellen ett par månader till.
    Jag älskar känslan!
    Tids nog är det dags och dagen försvinner snabbt, endast minnena består.
    Därför är det så mysigt med alla små föörberedelser som förlänger den härliga känslan :)

    Hur mår ni andra blivande brudar?


    Jag börjar också känna att det närmar sig. Så himla kul!!! Jag har börjat drömma om bröllop på nätterna, typ att vi ska gifta oss om 30 minuter och jag inte har hunnit till frissan än, inte har några skor eller har glömt att skicka inbjudningskorten.


     


    Jag var också på bröllopsmässan igår och trots att mina förväntningar var väldigt låga så var det ännu mycket sämre än jag hade väntat mig. På 15 minuter var vi klara och då hade vi ändå spenderat 10 min i en och samma monter där en "utställare" inte ville sluta prata

  • knackamackadam

    Du har så himla fina ringar CoG!! En fråga..Kommer ni att sminka er själva ellervem gör det åter? Jag har varit helt säker på att jag ska sminka mig själv, men har börjat tveka. Enda stället där jag vet att man kan sminka sig är på make up store och dit vill jag inte. Vill inte sitta och bli sminkad i ett skyltfönster och jag är inte så förtjust i deras produkter heller.

  • knackamackadam

    Tack för tipset CoG!! Nu har jag också köpt från den serien, jättefina frimärken. Nu var det bara det här med inbjudningskorten som också ska beställas i dagarna. Hindersprövningen tänkte jag fixa till veckan också. Det börjar närma sig

  • knackamackadam

    Den 13 juli är det vår tur och inbjudningskorten har vi inte ens bestämt. Varenda gång vi kollar kort hittar vi nya Tror att vi beställer från calligraphen eller vistaprint i alla fall. Där har vi flera som vi båda gillar.

  • knackamackadam

    Ja save the date är tack och lov skickade, så alla som "måste" komma vet redan. Vi satt just och kollade på calligraphen, men jag håller med dig, guuuud så många valmöjligheter! Tack och lov går ju vissa bort för att vi inte är överens om hur snygga de är, men det är alldeles för många kvar..

Svar på tråden Umebrudar 2013