Inlägg från: MariaMagdalena |Visa alla inlägg
  • MariaMagdalena

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    tracit skrev 2012-08-19 22:13:01 följande:
    Tack :) Om kyrkan är ledig (ska kolla det nu i veckan) så blir det fredag 27:e januari Glad Ni då?
    Härligt med Gran Canaria!
    Smulan skrev 2012-08-19 20:58:34 följande:
    Blir jätte snyggt det med=)Välkommen! Va roligt, grattis!Ett av våra vittnen är också hobbyfotograf så han tog alla bilder åt oss! Han tog 140 st och vi slängde bara 10 st typ så vi är rätt nöjda kan man säga . Vår 3,5 åriga son var med men han skvallrar ju inte han fattade ju inte vad som hände liksom. Vi åt på resturang efter med våra vittnen och dagen var helt perfekt!
    Tack! Vi funderar också på att gå på restaurang med våra vittnen efteråt, känns som ett fint avslut! Och skönt att inte behöva tänka på maten så mycket mer än att boka :)
    Min dotter är sju år och babblar som bara den, så hon får nog som sagt inte veta förrän tidigast samma vecka, haha.
    Hur reagerade er omgivning?

    Du menar söndag 27:e januari? Vi gifter oss nämligen på lördagen den 26:e


     


     


    Dom som fått veta har väl mest tyckt att det var på tiden Dom verkar tycka att vi borde ha gjort detta för 10 år sen Men alla har bara varit positiv iaf och det känns ju skönt

  • MariaMagdalena
    tracit skrev 2012-08-20 09:21:32 följande:
    Haha, är alldeles kärleksyr tror jag Jag menar fredag 25:e januari.
    jakother skrev 2012-08-20 08:19:21 följande:
    Det där tycker jag är oerhört kul med vår son som fyller fem i september.. han vet om det och har så gjort iaf hela sommaren, men han har inte sagt ett ord, vi har sagt till honom att det är en hemlighet och ja, han har hållit tyst! =)
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Hoppas det här pirret i magen lägger sig lite snart, jag satt uppe till ett i natt och kollade på klänningar och ringar :-O
    Men va kul, ¨då blir vi fruar med bara en dag emellan
  • MariaMagdalena
    jakother skrev 2012-08-20 08:19:21 följande:
    Det där tycker jag är oerhört kul med vår son som fyller fem i september.. han vet om det och har så gjort iaf hela sommaren, men han har inte sagt ett ord, vi har sagt till honom att det är en hemlighet och ja, han har hållit tyst! =)
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Vilken duktig grabb du har! Min 3½-åring kan hålla en hemlis i typ... Tja 5 minuter kanske
  • MariaMagdalena

    Shit vad ni skriver! Här kan man minsann inte vara och jobba en kväll utan att ni ser till att man har och läsa sen


    Urk, imorrn måste man upp med barnen tidigt igen, båda har sovit till 9:30 nästan varje dag under semestern


     


    Smulan- Det kommer bli ursnyggt! Hoppas du får hem den lika snabbt som jag fått hem mina

  • MariaMagdalena
    majjja skrev 2012-08-20 19:00:02 följande:
    Hur gör/gjorde ni med musiken under vigseln? Vad jag förstått det som så har man alltid två psalmer under vigseln. Det blir ju dock inte så många som sjunger med, med tanke på att vi inte har några gäster, haha. Eller kan man utesluta en iallafall?
    Ingångsmusiken är bestämd iallafall. vi ska ha Ave Maria (J.S Bach)
    utgångsmusik vet vi inte ännu.
    Åh! Det har jag inte haft en tanke på Måste nog klura lite på det där, just nu känns ingen psalm eller låt så där jättegiven så det tåls att tänka på.
  • MariaMagdalena
    jakother skrev 2012-08-22 01:27:57 följande:
    ps. gå in på min blogg och berätta vad ni tycker om snörningens färg!! =)
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se

    Superfint! Kommer du eller din m2b ha något annat som går i samma färg? Jag funderar själv på att byta ut snörningen i min klänning till samma färg som sambon ska ha på väst och kravatt


     


    Och på tal om blivande mannens klädsel... Vad ska era män ha? Min säger att han nästan känner sig löjlig över att klä upp sig så mkt då vi inte kommer ha några gäster och sen ska hoppa in i bilen och köra nästan 15 mil till flygplatsen, men man vill ju vara tjusig på bilderna ju Dessutom är det ju oftast som kallast i januari så det kan nog värma honom gott


     


    Väntar hem 3 kappor/jackor som jag ska prova oxå... En vit kort (fusk)pälskacka, en lång mörk (fusk)pälskappa och en halvlång vit ullkappa, hoppas att NÅN passar iaf

  • MariaMagdalena
    majjja skrev 2012-08-21 21:02:50 följande:
    testade bland annat denna (har bh-band som syns) , som också var väldigt fin, men sjukt lång! jag är 164 cm och när man kollar på tillverkarens bilder så är ju klänningen typ vadlång. Har inte dragit igen den i ryggen så sen sitter lite si sådär på. Nu är inte deta alls den bästa bilden men tror det jag ska köpa från kina blir toppen verkligen, och sen så var det ju faktiskt sjukt roligt att få prova lite klänningar.


    Sjukt gullig modell!
  • MariaMagdalena
    tracit skrev 2012-08-21 15:29:56 följande:
    Idag har vi varit och kollat in kyrkan vi bestämt oss för, och efter det ringde jag för att boka. Den var ledig precis när vi ville - fredag 25:e januari kl 15 Känner mig ännu mer pirrig nu!
    Va roligt, grattis!
  • MariaMagdalena

    Grymt svårt det här med musiken! Välkommen huvudvärk... Har ju som jag berättat tidigare lagt över valet på kyrkligt borgerligt på sambon, men det är som det sitter i tjära Vi har två möjliga kyrkor, en är en liten gullig kyrka på landsbygden där min sambo är född och uppvuxen, vi känner prästen och dom som jobbar i församlingen. Den andra kyrkan är en stor kyrka i vår nuvarande församling. Den kyrkan blev för några år sedan utsedd till Sveriges vackraste kyrka och är väldigt populär och ska vi ha den måste vi boka så fort vi kan. Väljer han däremot borgerligt så är ju musikfrågan dock löst

  • MariaMagdalena
    Ljungan70 skrev 2012-08-22 13:21:46 följande:

    I morgon smäller det! (kl.10.00, och kl.17.30 lyfter flyget till Turkiet)


    Det känns helt toppen, och allt har gått enligt planerna och är förberett. Kläderna är framhänngda, ringen ligger i handväskan, naglarna fixade, resväskorna nästan färdigpackade. Jag sitter nu med nylackade tånaglar och hårfärg i håret. och ja, nu börjar det pirra rejält i magen.


     


    Hur skall man kunna somna i kväll då? =D


    Wohoo! Kan bara tänka mig hur man skulle yra runt, man vill ju att ALLT ska klaffa Stort lycka till med allt =)
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?