Inlägg från: MariaMagdalena |Visa alla inlägg
  • MariaMagdalena

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Jag säger det igen Majjja- Superfint! =)


     


     


    Det var klänningen som kom idag Har dock inte hunnit mer än smygtittat på den, men den ser verkligen jättefin ut! Imorrn då gubben är på jobbet ska det provas

  • MariaMagdalena

    Då var klänningen upppackad och testad! Har tyvärr bara mobilkameran att tillgå och dåligt ljus vilket resulterade i denna kassa bilden och det var mer eller mindre omöjligt att fota den då den satt på själv, men såhär ser den ut iaf Tycker den stämmer överens med produktbilden väldigt bra. Den är dock VÄLDIGT mycket för lång för mig, behöver nog ta bort ca 20-30 cm på den men det är väl inte så svårt att fixa till hoppas jag. Och så är det snörning i ryggen som jag funderar på att byta ut till någon färg som matchar blivande mannens väst och kravatt, ev byta ut blomman oxå. Vi får se vad jag hittar på


  • MariaMagdalena

    Här kommer en närbild på den då den sitter på iaf, så ser ni detaljerna =) Bortse från den icke glamorösa bakgrunden och att den inte är knuten som den ska


  • MariaMagdalena
    jakother skrev 2012-08-09 11:08:10 följande:
    Snyggt... Kändes blomman på din med som att den var dåligt gjord?
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Njae, det tycker jag nog inte, skulle nog kunna tänka mig att ha den kvar oxå... Men det är klart, det finns ju snyggare varianter av sånna här blommor
  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-09 15:00:14 följande:
    Jätte snyggt=) Det kommer ju bli kanon bra det där=)!
    Tack! Jag hoppas det =)
  • MariaMagdalena

    Nu vill jag få hem min vigselring igen så jag kan fortsätta min jakt på förlovningsring ordentligt Tror ju att jag hittat the one, men iom att jag inte har min ring hemma så är det svårt att se om dom verkligen passar ihop... Men provade med sambons ring (så bortse från att det är på fel finger då båda ringarna är för stora för mig) och visst ser dom ut att passa bra ihop? Min vigselringen har dock tre stenar, men visst känns det som att det bör funka iallafall?


     


     

  • MariaMagdalena

    Äsch då, nu ville inte bilden komma med så det får bli en liten bild... Ni får klicka upp den för närmare titt =)


    vigselringarna 90procent.jpg

  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-09 17:44:45 följande:
    Ja de passar absolut ihop...jätte fint=)

    Ja det ser inte allt för tokigt ut va Fast ringarna på bilden är som sagt alldeles för stora bägge två så det ska bli väldigt roligt att få prova dom riktiga tillsammans.


     

  • MariaMagdalena
    majjja skrev 2012-08-09 19:12:00 följande:
    MariaMagdalena: din klänning var tokfin! och sitter ju helt perfekt över bystpartiet!
    Tack =) Ja det kändes som att den satt riktigt bra oxå. Bara jag får till det där med längden på den så blir det säkert toppen =)
  • MariaMagdalena
    Smulan skrev 2012-08-10 10:05:54 följande:
    Nej du har verkligen kommit in i en klänningsfälla ha ha ja tyllen är super söt så den håller jag på ;) Du får klura och sen meddela här så jag vet är ju bara såååå nyfiken ha ha ha. Jag lär ju hänga kvar ett tag till för det är ju så kul det här.

    Vad roligt att han hittade en ring han också=) Då hoppas vi att det blir kanon bra. En månad känns långt nu men när vardagen är i gång igen så säger det SWISCH! Så har du dina ringar=).
    MariaMagdalena skrev 2012-08-09 20:47:33 följande:

    Ja det ser inte allt för tokigt ut va Fast ringarna på bilden är som sagt alldeles för stora bägge två så det ska bli väldigt roligt att få prova dom riktiga tillsammans.


     


    Nej det ser kanon bra ut som sagt. Jag har ju bara min vigselring på mig nu eftersom det blir för brett med både förlovning och vigsel ring men när ni visar era fina kombinationer så blir jag så himla sugen på att fixa till min förlovningsring. Har till och med sagt det till mannen min och han sa "Jaa det kan du väl göra" så jag tror att det betyder att jag får hihi. Vill göra min förlovningsring smalare och rugga upp ytan så att den passar mer färg mässigt med min titan ring (förlovningsringen är i vitguld och ser lite fel ut i nyansen när den är blank). Ska gå in och höra med en guldsmed vad de tror om det!

    Det tycker jag absolut du ska göra om du känner för det =) Tror säkert dom kan göra din förlovningsring så den passar jättebra till vigselringen, dom om någon kan ju sånt där =)


     


     


    Idag fick jag äntligen hem vigselringen igen efter omgraveringen plus en liten present från dom.... MEN, hör och häpna, det är fel igen! Fast den här gången vet jag faktiskt inte om jag orkar bry mig om det. Det som blivit fel denna gången är att dom inte graverade in även vårt förlovningsdatum i vigselringen så som jag hade från början (eftersom jag inte visste om jag skulle ha någon förlovningsring öht), men men, det kanske jag kan leva med om jag bara får hem den tilltänkta förlovningsringen och ser att den passar för då åker den iväg på gravering ist. Vilka klantarslen..

Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?