Inlägg från: jakother |Visa alla inlägg
  • jakother

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Va just på en möhippa till en kompis(min sambos brors tjej) dom ska gifta sig den 14 juli.. Det var supermysigt men samtidigt tycker jag att det är ganska skönt att jag slipper detta ! :)

    Det roliga i kråksången är att hon misstänker att vi ska gifta oss när vi har kalaset som vi bjudit på (när vi ska gifta oss) och då sa hon så här när hon skulle börja första akitivteten: "Ni vet att ni kommer få igen när ni ska gifta er sen och Ni som ska gifta er i hemlighet ni får igen efteråt".. haha jag kände mig rätt träffad man kan meddela! Men om mina vänner bestämmer sig för att göra något sen så fine, jag förväntar mig inget och jag gifter mig inte för möhippan! :)

    Jag tror iaf att hon fick en bra dag/kväll och nu natt(jag var tvungen åka hem tidigare!) Hon fick spela in en låt i riktig studio, vara modell och leka , dricka och nu ska dom ut på krogen! :)

    Dom har svensexan idag också för brudgummen och då är sambon där, vår barnvakt skulle upp och jobba kl sju imorgon så då bestämde vi att jag skulle åka hem på kvällen :) Det är ju ändå hans bror.. Så vid 21 komme barnvakten och hämta mig och hjälpte mig med barnen så nu sover alla.. :)


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother
    Smulan skrev 2012-06-17 00:08:33 följande:
    Ha ha ha ja då misstänkte hon nog.....lykades du hålla minen ;)?
    Den 14 Juli är ett bra datum tycker jag ;) bara 27 dagar kvar nu.....kan det inte gå lite fortare för nu har jag väldigt svårt att hålla truten. Vill bara skrika ut.....VIIIIIIIIII SKAAAAAA GIFTA OSSSSSSSSSSSSSSSS OM 27 DAGAR!!!!!!!!
    Hon har även förut frågat om vi ska gifta oss då! :P Men vi har bara nekat.. Som sagt vi vill inte att folk kommer för att det står bröllop på inbjudan! :)

    Ja det är inte alls länge kvar nu! :) Det går fort..
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Blev lite sura idag när vi var hos sambons pappa, dom verkligen ville förtydliga att dom fattat att vi skulle gifta oss, men vi nekade bara och sa att dom inte hade en aning om vad som skulle ske.. så nu överväger vi att gifta oss dagen före, eller att ta Vigseln det sista av allt på kvällen bara för att knäppa dom på näsan, om det skulle vara dagen före skulle ingen få vara med..


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Vi ska hålla stenhårt vid att det ej kommer bli bröllop den dagen allsång säga det till dem... "om ni bara kommer för att ni tror att det ska bli bröllop kommer ni bli besvikna!"


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Det gör oss bara så sura att dom inte bara kan hålla tyst om vad dom tror... Hade vi velat säga att vi skulle gifta oss hade vi väll skrivit de på inbjudan????


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Än är det ett litet tag kvar så vi får se hur det blir.. Igår kom iaf pojkarnas stjortor och även om minstingen ej får samma sort så blir det bra ihop.. Dom äldsta ska ha slips men ska söka en väst till honom.. För det var tryck på baksidan... Finns det väst i strl 68/74? ;P


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    hittade på po.p men det var i strl 68, så osäkert när grabben växer som en klump =) haha Ska kolla på alla butiken i stan få se, inte så jättebrottom men blev lite besviken när det var tryck på ryggen och ingen bild på det på deras hemsida! :P Annars blir det nog toppen!!! :)

    Vi prata igår om att skicka packningslista till alla gäster som kommer tacka ja till kalaset, men typ "stövlar, badkläder, handduk, vatten i vattenflaska, regnjacka, extra byxor och/eller regnställ, etc".. Sen att det står en okänd person och möter upp dom och säger något i stil med "för att komma till mötesplatsen så måste ni åka båt på forsen, (äldre och gravida får åka bil dit!) så vi går ner hit(det är en lång trappa ner till forsen och där vi ska stå) så ska jag berätta mer här nere om forsränning....." Haha skulle va så kul, där går dom ner för trappen och tror att det är dreas siista stund i livet!! ;)

    Kommer ni på något annat udda och förvirrande att ha med på packlistan?? :)


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother
    Smulan skrev 2012-06-20 15:59:32 följande:
    ha ha kul idé det tycker jag var bra. hmmmm måste nog tänka lite på listan tror jag....flytväst ha ha (fast det är nog svårt att skaffa för alla)
    ska tänka lite som sagt!
    TÄnkte också på flytväst menkan bli svårt för alla att skaffa, men att man iaf skriver att barnen bör ha flytväst på sig!
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?