Inlägg från: jakother |Visa alla inlägg
  • jakother

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Haha allt känns som att det är påväg åt skogen just nu.. Vår vigselförrättare skickade ett mail och sa att han var tvungen ta ledigt från sitt jobb när vi gifter oss eftersom han tydligen skulle jobba då fast han sagt tidigare att han var ledig! Så nu vill han att vi ger till behövade flickor minst tusen kr i kompensation.. jag har inga problem med det, dock känner jag mest att WHY? Vi har inga sånna pengar för tillfället, och det är väl inte vårt fel att hans schema ändrats? hmm Vi vill ju ha honom för att han ska spela fiol.-.... bajs 


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Hej, stormen har lagt sig och jag har talat med smyckenet.. Ringen är i sin ordning och jag har fått tre års garanti istället för ett... har det till och med på skriftligt mail.. haha(gramatikfel!) Men men.. han förklara att han granskat ringen innan han skicka den och att det som jag tror är ett fel är som det sa vara.. men han ville ändå ge mig tre års garanti eftersom jag fått så mycket strul! Tack för den! Alltså, som jag sagt förut.. JÄttebra service.. dock mycket strul...

    Och med vår VF så har det löst sig.. det blir vigsel och vi kommer bli gifta med fiolspel! =)  


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Kan känna pirers redan nu som jag kommer känna om exakt en vecka!!!! Pojkarnas outfits är iaf helt kompletta nu.. Äldsta sonen ändrade sig och ville ha fluga ist.. Så får se vad den mellersta vill ha på sig... Slips eller fluga :)


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother
    Jezzybell skrev 2012-08-18 00:09:15 följande:
    Hej alla! Jag hoppas att det är ok att jag smyger in i denna tråd. Vi ska gifta oss den 15/9 (ja, i år) bestämde vi för några dagar sedan. Jag fyller 30 den 14/9 och vi tänkte att varför inte gifta oss när vi ändå har fest liksom Skrattande. Så ja det blir ett litet bröllop med de närmaste och festen blir en kombinerad 30 års fest och bröllopsfest. Men vi får sjutton inte tag på en lokal som uppfyller kriterierna; ledig, billig, man kan ta med egen mat och dryck.
    Ni gör som oss bara de att jag fyller 25! =) Grattis!!
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Kommer sminka migsjälv också.. Hade tänkt köpa lösnaglar men då tyckte min mamma att jag ist skulle göra "riktiga" lösnaglar så det blir på onsdag.. Håret fixar jag själv också.. Har kort med sidecut så de ska rakas till på tisdag sen finns det inte så mycket att fixa mer är att ställa upp det som är kvar som ett troll;) Haha och sätta i spetsblomman som jag gjort.. Ska också ha naturlig lock men med röda ett rosa läppar.. :)


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother
    tracit skrev 2012-08-19 14:56:20 följande:
    majjja skrev 2012-08-19 14:39:32 följande:
    vi har hittills kommit såhär långt: 

    mina ringa klara
    hans ring beställd men inte betald ännu
    klänning utvald och ska beställas i oktober
    skor köpta
    frisör bokad för uppsättning och makeup
    kyrka bokad
    bröllopsresa betald
    hotellrum bokat
    ena vittnet tillfrågat
    fotografen tillfrågad

    kvar är sambons kläder, blommor, kläder till barnen, sambons skor,boka bord på restaurang,  
    Åh vad spännande! Ett av våra vittnen är hobbyfotograf, så jag räknar med att hon står för fotograferandet Flört Och middag har vi inte bestämt än hur vi ska göra.
    Hur gör ni med barnen? Jag kommer nog inte kunna berätta för min dotter förrän möjligtvis dagarna innan, hon har supersvårt för att hålla hemligheter!
    Det där tycker jag är oerhört kul med vår son som fyller fem i september.. han vet om det och har så gjort iaf hela sommaren, men han har inte sagt ett ord, vi har sagt till honom att det är en hemlighet och ja, han har hållit tyst! =)
     
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    (kunde inte låta bli!) TRE DAGAR KVAR!!! =)

    Imorgon gäller det att tokpacka för på torsdag åker vi och förbereder för den stora festen! :) 


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Tack ja det är forsen, bilden är stulen ;) från instagram där den är formaterad till ett annat utseende därför syns inte forsen så bra.. ska lägga upp fler bilder sen, betalar räkningar just nu! ;)


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?