Inlägg från: jakother |Visa alla inlägg
  • jakother

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Hej, jag kastar in min här.. Vi ska gifta oss i augusti, ingen vet något.. vi blir ca 30st och det kommer vara hemligt tills vi står och ska säga ja tillvarandra.. Vi skickade iväg inbjudan till ett födelsedagskalas idag, men istället kommer dom hamna på ett bröllop vid en fors! :) Hoppas regnet håller sig borta! På inbjudan står det till och med "Plats: Möte på ... Busstation för vidare vägbeskrivning" så att det är riktigt hemligt!! :) :)

    Kommer bli riktigt svårt att hålla hemligt, Vi kommer sedan bjuda på grillbuffe i våran sommarstuga! :) 
     
    Vi har bara närmaste släkt och någon vän :)

    Grattis vitklänning till bröllopsdagen i fredags, hoppas den blev underbar! =)

  • jakother
    Smulan skrev 2012-06-04 13:53:43 följande:
    Hej på dig! Och grattis till det planerade brölloppet! Låter som en jätte kul idé, det blir nog kanon bra! Vad går ert lilla bröllop på om man får fråga...jag är väldigt nyfiken ;).
    Med ringarna inräknat så planerar vi inte att det ska gå på mer än ca 8000 ;) Ringarna kommer gå på 4000 tillsammans, och egentligen så räknar vi med 3000 för mat och pynt.. jag syr min egen klänning och det räknar jag på ca 300kr :)
  • jakother

    Hade tänkt sy min klänning men nu har jag hitta en på tradera för 800, hur ska ni göra?


    För All Tid 2012-08-25
  • jakother

    om ni googlar Mårdseleforsen och går in på bilder så ser ni vart vi ska gifta oss, det är en lång brygga till en häng bro där bredvid hängbron finns en liten plattå där ska vi stå och bli man och fru :)


    För All Tid 2012-08-25
  • jakother

    Lommila1: Grattis grattis!!! :) synd att inte de närstående var mer förstående! Jag mena gifter man sig för dom eller sig själva????? :D


    För All Tid 2012-08-25
  • jakother

    Jag vet att om några av dom vi bjudit inte kommer för att det "bara är födelsedagskalas", så kommer vi få höra de sent att" dom inte fick komma".. Men men vi tycker att alla fått samma chans till att komma! Vi vill inte ha press på oss iom bröllopet eller att de ska komma bara för att det är bröllop.. utan för att dom vill umgås med oss! =)

    Vi har dock berättat för min pappa eftersom vi kom fram till att vi inte kunde bära hela skutan själva då vi har tre små barn under fem år, så han och hans tjej vet om det.. dock har det kommer många spekulationer om bröllop nu när inbjudningarna är ute om kalaset, men vi har bara nekat och sagt att det kommer bli ett födelsedagskalas! :)

    Jag sitter och tokplanerar inför just nu, gjort schema för dagen och checklista, kollat blommor, klänning(köper nog från tradera!)

    Vi åkte idag till vigselplatsen och tog lite bilder på stället så att man har egna bilder att titta på dock är det ju vårflod just nu så om vi skulle gift oss nu skulle nog ingen hört vad vi sagt! :) :) Längtar så mycket!!

    Vi ska på bröllop för min m2bs bror i juli och då får man ju se vad man ska komma ihåg att ha med dock ska dom ha ett stort bröllop i kyrkan, tärnor, planerat i över ett år, catering, festlokal etc etc ja ett sånt där "Som alla andra"-bröllop :) Ska bli kul :)

    Har så mycket jag vill säga nu känner ja.. vi kommer få det så bra!!!! :) Det enda jobbiga är att min mamma nog INTE kommer att komma eftersom min pappa och hans tjej är där ( det är våran stuga(där vi ska ha festen) tillsammans, Pappa och barnen, vi står som ägare allihopa) och min mamma HATAR min pappa.....


    För All Tid 2012-08-25
  • jakother

    hur kommer ni göra med vigselakten? Vi har inte planerat mer än den längre texten... :P Men han som ska viga oss är min gamla musiklärare så jag tänke höra om han kunde spela nått på fiol, instrumentalt.. men vet inte vad.. Metallica - Nothing els matters..? ha försökt titta på youtube men blir inte kolkare! :/ Funderar även på att ta med sambon att vi ska skriva en dikt/text/tal tillvarandra, men han va inte så sugen sist jag tog upp de! ;) haha


    För All Tid 2012-08-25
  • jakother

    Ok vi har bokat vigelförättare och datum, men bara hastigt via Facebook ;) ska ringa honom till veckan :) så att man får höra lite mer om hur det kommer att se ut :)


    För All Tid 2012-08-25
  • jakother
    Smulan skrev 2012-06-07 14:49:45 följande:
    Idag kom våra ringar=) jippie! De satt bra...något lite större än våra förlovningsringar men det är ok de satt ju kvar på fingret när man hängde handen upp och ner och skakade lätt på den så det ska nog gå bra. Men det kommer ta ett tag att vänja sig vid dem för de var tjockare än de vi har nu.
    Vi ska beställa våra från jempguld och det känns som att vi kanske börde göra det snart, dock måste sambon gå och kolla sin storlek på fingret då han inte minns vad han har på förlovningsringen(förlova oss för mindre än ett år sen20120827) :P
    För All Tid 2012-08-25
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?