Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Carolina413 skrev 2012-07-11 14:49:34 följande:

    Hej. Hoppar in lite snabbt här med en fråga.


    Ska gifta oss i smyg med endast kompisar som vittnen. Det blir väldigt enkelt.


    Men vad ska man hitta på efter det? Budgeten är mycket liten men känner ändå att vi vill göra något.


    Funderade på en kryssning med lyxhytt med vänner? Tänkte då att man betalar för maten och deras hytt men drickat för de bekosta själva. Har ni några tips?


    1/9 smäller det, våran 9 årsdag! ;D


    Hej och ett stort Grattis till er! Jag har egentligen inga tips eftersom vi själva inte har råd med annat än det vi ska göra. Nu på Lördag ska vi vigas på stadshuset med våra två vänner som vittnen och efter det ska det ena vittnet ta våra bröllopsfoton och sen drar vi alla iväg på en middag på resturang. Sen skickar vi ut inbjudningskort till en del av släkten/familj och vissa vänner att de gärna får komma på fest den 11 aug men att vi ber om hjälp med att de betalar sin mat så bjuder vi på dryck, kaffe och tårta.Vår budget är minimal som du förstår.
    Jag tycker du hade en väldigt fin idé själv låter jätte kul=)! En nyfiken fråga bara är det inte väldigt dyrt med att ni betalar hyttarna? Jag vet ju inte hur stor budget ni har men vår hade inte räckt till det. Annars tycker jag att om ni har råd till det så är det en väldigt romantisk ide´du har där =)
  • Smulan

    Jakother - glömde svara på din fråga om påminnelser.....ja det tycker jag är ok att göra så länge man gör det vänligt om du förstår vad jag menar;).

    Oj oj vad tokigt det blev med vår vigselförrättare. Torsdagen den 4 ringde han oss för att bekräfta tiden som han hade uppfattat till 16:30 men som jag rättade honom till 16:00. Sen åkte jag till mina föräldrar i några dagar och när jag kom hem hade jag fått ett mail från kanslisekreteraren på kommunen där hon ville se så allt stämde då vår vigselförrättare hade sagt att vi skulle vigas på en annan plats. Detta stämde ju inte så jag mailade tillabaka och ringde vår VF. Han fick lite panik när han insåg att han hade rört ihop det lite och det visade sig att han hade bokat in sig på tre vigslar runt vår tid kl 16:00 och två av dem var ute på den plats han trodde vår skulle vara. Så han ringde till sekreteraren och försökte reda ut vart det gått fel. Sen ringde sekreteraren upp mig för att berätta om lösningen. Vi får en annan VF som ska vara i stadshuset med en annan vigsel precis innan eftersom den andra inte skulle hinna dit till vår vigsel. Phu skönt att det löste sig. Nu får vi precis som vi vill på rätt plats, rätt klockslag, rätt dag och rätt år ;P. Tur att man kan se på det hela med ett leende. Bara två dagar kvar och vi har redan fått JA från våra familjer att de kan komma på festen den 11 aug plus våra vittnen alltså 18st än så länge =). Och 12 st (våra syskon m. familjer och föräldrar) kommer på lite fika på söndag. Min lillebror kanske kommer på söndag och min fästmans lillasyster kan inte eftersom de bor utanför Avesta och vi i Trollhättan....blir lite långt att åka bara för fika liksom. Så på söndag blir det verkligen fullt hus här hemma i vår lilla lägenhet, men ååååååh vad mysigt!

    På söndag har vi nu tänkt (min mammas *braiga* idéer igen =D) att vi ska bjuda på en italiensk smörgåstårta som min mamma ska göra och sedan bjuda på nån liten fika med något (funderar på att baka något) och sen skåla med lite cider. Kommer bli kanon mysigt!
    Längtar...inget nervös än.....

  • Smulan

    JAAAAAA imorgon är det vår DAG! Känns så himla konstigt, härligt, nervöst och ändå helt lugnt. Både jag och min son vaknade vid 4 imorses och kunde inte somna om....men vi låg och väntade på att min fästmans väckarklocka skulle ringa så vi inte störde honom (han började jobba denna vecka igen efter semestern). Så nu sitter vi här, jag vid min dator och surfar och sonen vid sin dator och kollar på film=). Har redan hunnit att färga utväxten i håret och ska snart fortsätta med att städa inför söndag. Sen ska jag göra klart 30 st kort (har redan gjort 20) det enda som fattas på dem nu är vårt bröllopsfoto som vi får hasta fram så fort vi kan nästa vecka så vi kan skicka ut dem.
    Massor att göra......jag ska packa en liten "aktivitets väska" till sonen att ha hela dagen imorgon med lite blöjor, leksaker, nallen, snutte filten, lite pennor och papper. Sen ska jag pröva klänningen och ta fram alla smycken och hårsaker jag ska ha plus lägga fram det smink jag vill ha. Allt är ju roligt utom att städa ;).

    Gud så tråkigt att det är jobbigt med din sambos släkt....det gör det ju hela så mycket svårare för en. Men jag tycker du gör rätt i att koncentrera dig på ERT bröllop så kanske du mår lite bättre!

    Nu ska jag skynda vidare men tittar nog in lite här senare ;).

  • Smulan

    Wirre 81 TAAAAAACK! Underbart att få höra så här igår och idag=) Har varit och hämtat min brudbukett och den är bara SÅÅÅÅÅ FIN! Perfekt är den....kostade bara 399kr! Bilder kommer sen...nu ska snart syrran komma och göra mitt hår och mitt smink! Åh börjar bli lite pirrigt nu=)!

    HjärtaHjärtaHjärta

    Måste fråga er alla här på tråden...hur gamla är ni alla? Är så nyfiken! Jag fyllde 31 i år=) och min man (snart är han det) fyller 32 år=)!

  • Smulan

    Nu är jag gift! SkrattandeHjärtaHjärtaHjärtaHjärta
    Dagen var perfekt! Bilder kommer sen! Nu ska vi skåla i bubbel!

  • Smulan

    Tack ska du ha jakother! Förstår att du blev mer sugen nu efter idag! Dagen har gått så fort så fort men ändå var den perfekt! Våra underbara vittnen filmade och fotade oss och vi åt gott. nu dricker vi bubbel och facebookar Flört.
    Foton kommer =)

  • Smulan
    Sanna87 skrev 2012-07-15 22:56:46 följande:
    GRATTIS smulan!! Hoppas ni fick en underbar dag,!!
    Tack ska du ha! Vi fick verkligen en toppen dag! Precis lika intim och lugn dag som vi ville ha. När vi kom hem och uppdaterade vår staus på facebook bara ranlade det in gratulationer så det var rätt skönt att få det efteråt ;).
    Mallis12 skrev 2012-07-15 23:45:18 följande:
    Vad mysigt! Grattis Smulan!

    Jag och min blivande ska smita iväg själva till Mallroca och gifta oss! Den 1/8 är det dags!! :D 
    Ja det var riktigt mysigt tack=)!
    Åh spännande och GRATTIS!
  • Smulan

    Här kommer några bilder från vår dag!



    Puss på dig min älskling!


    Här är vi=)!


    Måste ju bara få.........Flört


    Min brudbukett=) Är SÅÅÅÅ Nöjd!


    Hela vår lilla familj=)!


    Och så våra ringar=)!

    Nu längtar jag tills jag får se era bröllopsbilder=)!
  • Smulan

    Tack ska du ha! Vi hade verkligen en toppen dag! Kul att så många kommer det måste kännas bra=)!
    Förstår att du längtar nu=). Vår dag gick så fort så jag och min man (hihi) sitter här och blinkar förvånade..."Jaha vad var det som hände?" Nu ska vi snabbt skicka ut våra kort och inbjudningar så får vi se hur många som kan=)!

  • Smulan
    Sanna87 skrev 2012-07-16 11:12:22 följande:
    Smulan - så fina ni var. Gud vad jag längtar till vår dag när ja ser eran glädje :) fin klänning ju hade :)
    Tack=) Vad glad jag blir när jag läser era inlägg! Ja det var en mycket glädjefull dag men oj oj oj vad fort den gick över.....lite för fort fakiskt. Man undrar helt ärligt vad som hände och OM det hände ha ha ha. kanske hade det känts annorlunda med en kyrklig vigsel....att det blir mer stort då.....men det var ju inte det vi ville ha. Min man har scen skräck och jag kan väl prata inför folk och showa men jag blir väldigt nervös innan så vi tyckte detta kändes så skönt. Det var ju bara vår son och våra två vänner som hörde=) Super skönt!

    Tack jag älskar min klänning. Den har väldigt många fördelar - den är ganska lik en tradionell klänning - den är SUPER skön att ha på sig - den går att använda till vardags - den hade släp vilket förstärkte "bröllops känslan".

    Men min stackars man tyckte att jag var mycket mer uppklädd än honom och trodde att alla som gick förbi oss bara såg mig och inte fattade att han var brudgum. Men jag är helt säker på att alla förstod att han var brudgum....han var ju SÅÅÅÅÅÅ jäkla snyggg! Lika uppklädd som jag enligt mig i alla fall. Och visst var vår sons kläder SÖÖÖÖTA? han såg ut som en liten Emil eller en annan buspojke från alla barn i bullerbyn eller nåt. Så himla fint!
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?