• Stike
    Äldre 12 Apr 21:42
    66267 visningar
    162 svar
    162
    66267

    Var reser/reste ni på bröllopsresa?

    Berätta om var ni ska resa eller hur det var och var ni var på resa! Fästmannen drömmer om 2 veckor i Maldiverna, men vi vill gifta oss på sommaren och åka på resa dagen efter bröllopet! Jag tror inte man kan åka på sommaren, eller?

  • Svar på tråden Var reser/reste ni på bröllopsresa?
  • lisal
    Äldre 27 Sep 21:06

    Vi gifte oss för snart två veckor sen o planerar att åka på bröllopsresa någon gång under 2013. Vi skulle gärna vilja åka till Söderhavet och undrar om någon har tips på vart o när. Vi skulle vilja bo ca4 nätter i bungalow på vattnet, med brygga ut (ca 3000kr per natt) och därefter ha ca 10-15 dagar på ett billigare ställe. Kanske tillochmed hitta detta boende på plats... Tips?

  • purple­flower
    Äldre 8 Nov 12:58

    Vi åker till Puerto Aventuras i Mexico i slutet på januari. Unnade oss att boka en svit med egen jacuzzi på terassen och flyg i första klass. När ska man göra det om inte på sin bröllopsresa? Flört
    Ska bli fantastisk skönt att få komma iväg till sol och värme, längtar så himla mycket!!

  • Filure­n
    Äldre 8 Jan 18:43

    Jag och min fästman älskar att resa men har inte kunnat bestämma vart vi skulle vilja åka på bröllopsresa direkt efter bröllopet nu i juli 2013.

    Jag funderar på om man ska åka till Rom och sedan bila runt där, besöka Kroatien eller något annat land. För min del känns det ganska bra att åka dit det också är "sommarväder"... det vill säga ingen tropisk regnsäsong eller för kallt (under 15 grader).

    Om ni har något bra tips så mottas det tacksamt!
     


    bruden med många bollar i luften
  • Angeli­ca och Engin
    Äldre 8 Jan 18:53

    Vi kommer vara borta i 6v Drömmer underbart!!! smekmånaden kommer att spenderas i hawaii,L.A och kuba..

    LÄNGTARSolig 

  • Emelie 87
    Äldre 9 Jan 16:15
    Angelica och Engin skrev 2013-01-08 18:53:53 följande:
    Vi kommer vara borta i 6v Drömmer underbart!!! smekmånaden kommer att spenderas i hawaii,L.A och kuba..

    LÄNGTARSolig 
    LA är fantastiskt. :) 
    En man, två barn, oändligt med kärlek
  • Monja
    Äldre 9 Jan 16:35
    Jonkne skrev 2012-04-19 10:32:14 följande:

    Vi gifter oss oxå den 12 maj och åker den 14-21maj men till Secilien vi flyger till Trapani och planerar att bila runt lite ett par dagar för att sen njuta i San vito lo capo Glad. Barnen lämnar vi hemma med mormor.


    Något som jag rekommenderar när ni åker till Sicilien är att åka till Cefalú vid kusten. Grymt mysig och romantisk liten stad. Vi var där nu i oktober och det var fantastikst!
  • Äldre 3 Jul 14:03

    Vi var till Makadi i Egypten i vintras på vårn bröllopsresa... Vi levde som kungliga på vårat hotell och kommer verkligen åka dit igen för det var helt otroligt.. Hotellet hette Makadi Spa. =)  

  • Äldre 3 Jul 14:22

    Någon annan som kommer åka till Aruba? Jag kikar på vad som är billigast; att boka paket via resebyrå eller boka hotell direkt med resorten och flyg separat? Vi bokade själva hotell och resa separat för ett par år sedan när vi åkte till Curacao och då sparade vi flera tusen per person att göra så (vi var borta 20 dagar).

  • Äldre 3 Jul 14:34

    Vi fundear på en roadtrip i USA (Florida-Californien). Någon som gjort något liknande och har några tips? =)

  • Äldre 3 Jul 15:12
    @ThereseV: min bror och hans (dåvarande sambo) gjorde en liknande tripp och passerade bl.a L.A och Las Vegas. Deras tips var att inte missa Grand Canyon. Jag har inte varit där själv men det var tydligen magiskt. Dem övernattade i sin hyrbil vid kanten och såg både solnedgång och soluppgång.
Svar på tråden Var reser/reste ni på bröllopsresa?