• Stike
    Äldre 12 Apr 21:42
    66165 visningar
    162 svar
    162
    66165

    Var reser/reste ni på bröllopsresa?

    Berätta om var ni ska resa eller hur det var och var ni var på resa! Fästmannen drömmer om 2 veckor i Maldiverna, men vi vill gifta oss på sommaren och åka på resa dagen efter bröllopet! Jag tror inte man kan åka på sommaren, eller?

  • Svar på tråden Var reser/reste ni på bröllopsresa?
  • Grodpr­insens brud
    Äldre 10 Jul 19:08
    #91

    Just nu lutar det åt en vecka på spahotell i Österrike med vandringar bland bergen, långa frukostar och avkoppling i bubbelpoolen innan goda middagar på tu man hand!


  • Äldre 10 Jul 19:38
    #92
    sajenthi skrev 2012-07-10 15:38:16 följande:
    Vi har betalat 29Tkr för kryssningen, men då har vi slaskat till med Mini suite med balkong. 10dagar inkl allt utom alkoholhaltig dryck. Tillkommer ju sedan flyg, hotell och hyrbil. I slutändan blev det ganska mycket saftigare slutnota än vad vi hade räknat med, men för blivande maken så är resan lika viktig som brölloppet så den har han fått planera. Vi hoppar morgongåvor och sånt, vi kommer ju ändå bara vara på resande fot hela dagen efter bröllopet. Vi har önskat oss bidrag till upplevelser på bröllopsresan.. allt ifrån extravikt på planet till att få simma med delfiner, snorkelkurser, middag på Gordon Ramseys restaurang i New York.. nån ger förrätter eller vinet osv.. vi önskar oss inga presenter och förväntar oss inga pengar heller. Men om det ramlar in något bidrag så kommer det gå till att "uppgradera".

    Skal kolla lite på hotell.. återkommer/J
    Var ju ett ganska ok pris om ni har mini suite Skrattande Balkong tyckte vi också var viktigt, hur romantiskt är det inte och sitta där och dricka vin och äta nå gott till och titta på solnedgången Glad

    Vi betalar 31261 norska och det är ca 35921 svenska. Då har vi bokat med flyg i det priset, så är allt inkluderat förutom alkoholen på båten. Vi skippar också morgongåva, resan är våran present.
    Var ju jättebra att önska det i bröllopspresent ju, vi avsa oss presenter eftersom vi gifter oss 80 mil från där vi bor så hälften får ju betala bensin och stuga för att vara med. Vi gifter oss i min hemby, mitt krav till att vi skulle bo i Norge Tungan ute Men om nån bestämmer sig för att ge present ändå så går det till utflykter på kryssningen.
  • DuÅjag
    Äldre 10 Jul 21:32
    #93

    Hej hej!

    Våran resa består av fölande:
    4 nätter i New York
    1 natt i Fort Lauderdale
    7 nätter på kryssning i karibien.. (Haiti, Mexico, Jamaica)
    2 nätter till i Fort Lauderdale

    direkt i samband med bröllopet tar vi en helg på spa i 2 nätter med massa mys!!♥

  • Äldre 10 Jul 23:29
    #94
    DuÅjag skrev 2012-07-10 21:32:11 följande:
    Hej hej!

    Våran resa består av fölande:
    4 nätter i New York
    1 natt i Fort Lauderdale
    7 nätter på kryssning i karibien.. (Haiti, Mexico, Jamaica)
    2 nätter till i Fort Lauderdale

    direkt i samband med bröllopet tar vi en helg på spa i 2 nätter med massa mys!!♥
    Vilket datum åker ni, vilken båt? vi ska med oasis den 2 februari Skrattande
  • DuÅjag
    Äldre 10 Jul 23:31
    #95

    Vi åker en 15 september :)
    Oasis of the seas blir det för oss också!
    Min sambos jobbarkompis åkte med den förra
    året och den va tydligen helt sjukt stor :D

  • Äldre 10 Jul 23:41
    #96
    DuÅjag skrev 2012-07-10 23:31:44 följande:
    Vi åker en 15 september :)
    Oasis of the seas blir det för oss också!
    Min sambos jobbarkompis åkte med den förra
    året och den va tydligen helt sjukt stor :D
    Har googlat massor och båten ser helt otrolig ut Skrattande 
    Men det stod även att de sämsta vädret är mellan juni och november, så risken finns att ni får otroligt dåligt väder enligt de sidor jag läst på google Obestämd Därför vi väntar till februari då de bästa månaderna är mellan dec till april/maj
  • Äldre 16 Aug 13:05
    #97

    Ett tips till er som ska på kryssning. Gå till cruisecritic.com. Där finns massor av olika forum om kryssningar och alla frågor ni kan tänkas ha kan ni få svar på. Det finns också tusentals recensioner av kryssningar, skepp, hamnar etc.


     


    Vi kommer att åka med Norwegian Epic på våran bröllopsresa. Tyvärr har vi tidigare bokat sviter och efter att ha gjort det finns det ingen väg tillbaka! Det blir dyrt men bra!

  • Äldre 16 Aug 13:37
    #98
    reebec skrev 2012-07-09 19:31:50 följande:
    Ni som åker till Miami osv... hur flyger ni dit?

     


    Vilket flygbolag man föredrar är förstås olika men vi flyger alltid med British Airways.


     


    Det bästa är att byta flyg i Europa och flyga till Miami därifrån. När man byter i USA blir det inrikes flyg den sista sträckan och det är ofta sämre. En annan nackdel med att flyga t.ex. Stockholm-New York-Miami är att man måste hämta ut sitt bagage i New York och bära det genom tullen. Om man istället flyger Stockholm-London-Miami behöver man inte bry sig om baggaget förrän man kommer till Miami.

  • Strawb­erry
    Äldre 16 Aug 13:48
    #99

    Kom precis hem från vår bröllopsresa. En vecka i Gumbet, Turkiet. Vi bodde på ett all inclusive hotell med fantastisk havsutsikt, nära till stranden och främst vuxna som bodde och inte massa småbarnsfamiljer alls. Det var cirka 40 grader hela veckan och vi njöt av att sola vid poolen, slappa på stranden, paraplydrinkar, öl, shopping, god mat, båtutflykter osv. Helt klart ett ställe jag rekomenderar andra att besöka! =)

  • Fru 0728
    Äldre 16 Aug 14:22

    Vi åker den 1/9 till Barcelona och den 2/9 hoppar vi på en medelhavs kryssning med msc cruises. Vi ska få upptäcka Italien, Tunisien, Malta och Spanien. Vi har bokat med balkonghytt och All inclusive dryckespaket. Vi längtar så:)

Svar på tråden Var reser/reste ni på bröllopsresa?