• MarieTherese05

  Lantligt tema, någon mer?

  Är det någon mer som har valt lantligt tema? Är sugen på lite förslam mm

  Är det någon här ute som har bilder på lantligt tema som går i vitt, trä?

  Vi uppskattar eran insperation & ideér om hur vi kan göra våran festlokal så mysig som möjligt,
  vi ska vara i en lada som ligger en bit ut på landet!

   
   

 • Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?
 • sagoprinsessa

  Mina tankar är mycket blommor, kanske någon björkbåge? Spets och glaslyktor tänker jag mig också. Porslinet tror jag är viktigt för att få en helhet som känns lantlig. Inte "för fint", gärna avslappnat och lite nötta saker. Gillar temat starkt, själv ska jag ha sagor/lantligt tema så är lite inne på samma som du Glad

 • Willow

  Ah va roligt att det finns fler! 

  Vi ska oxo ha var fest pa landet, pa en gammal Halsingegard, i ett gammalt höloft, sa det blir mycket rustikt och vintage for varan del, blommorna kommer vara mest egenodlade fran mammas vaxthus och tradgard, bjorklov saklart, vita linnedukar med lopare av jutetyg och spets, vimplar, gammalt omaka porslin och vaser till blommorna pa borden och en soffa av hobalar kanske med mera med mera....

  Har har du nagra bra lankar till att borja med, det finns en uppsjo av inspiration att hamta! Testa aven att googla pa ord som rustic wedding, backyard wedding, barn wedding, country side wedding etc.

  http://greenweddingshoes.com/category/real-weddings/
  http://rusticweddingchic.com/real-rustic-country-weddings
  http://www.oncewed.com/real-weddings/
  http://www.stylemepretty.com/real-weddings/
  http://www.snippetandink.com/
  http://www.rockmywedding.co.uk/category/real-weddings/
  http://pinterest.com/

 • eosinmimmi

  Daniiel Wow vilka bilder!


   


  Vi kör också lantligt dock inte så rustikt som jag skulle vilja, får kompromissa för alla inblandade ska bli nöjda!


   

 • minitoker

  Vi kör också på halv-lantligt. Alla bilder du lagt upp är helt underbara. Önskar man kunde gå "fullt ut" men det passar inte stället riktigt som vi ska vara på.

 • daniiel

  Ja, det är så otroligt mysigt. Om jag fick göra om vårt bröllop, så skulle jag nog letat med ljus och lykta efter en lada eller liknande att hålla till i och försökt dekorera så mkt jag bara kunde! Vårt bröllop, som var bra, var så tråkigt och omysigt i jämförelse.

  Denna tårtan kanske inte är klockrent lantlig, men jag tycker den är så fruktansvärt söt :) • Darling Daisy

  Vår fest var i vårt ombyggda stall, det var lantligt och avslappnat. Inte alls så välkoordinerat som Daniiels underbara inspirationsbilder, men helt perfekt för oss.

  Vi hade ljusslangar längs takfoten, gjorde egna lampor av ljusslingor och gamla järnhjul, gjorde blomarr med rosor, gräs o lite andra blommor, hade vitt porslin och pappersservetter i olika blommönster. Klädde in vår gamla veteranbil med tyll och ljusslingor (den är under renovering och kunde inte flyttas ut ur lokalen ).
  Hängde fiberduk i mjuka sjok från taket till väggarna (för att dölja den inte så snygga delen av väggen).
  Pga brandrisken hade vi inga levande ljus, men det var mysigt ändå. 

  Min brudbukett är nog den jag var allra mest nöjd med, beställde den hos florist och beskrev vad jag var ute efter. Fick en helt underbar skapelse som såg ut att vara hämtad från dikesrenen, precis det jag ville ha. Bild finns säkert  i mitt galleri, säg till om ni inte kan se den.

   

 • Willow
  Darling Daisy skrev 2012-04-04 07:53:10 följande:
  Vår fest var i vårt ombyggda stall, det var lantligt och avslappnat.

  Min brudbukett är nog den jag var allra mest nöjd med, beställde den hos florist och beskrev vad jag var ute efter. Fick en helt underbar skapelse som såg ut att vara hämtad från dikesrenen, precis det jag ville ha. Bild finns säkert  i mitt galleri, säg till om ni inte kan se den.

   
  DItt brollop later fantastiskt fint och mysigt! 

  Du far garna lagga upp en bild pa din bukett, later precis som vad jag vill ha, min mamma ska gora den at mig fran mestadels sina egna blommor och kanske att vi bestaller nat extra fran en florist. Jag forsokte, men kunde inte se bilderna pa din sida. Tack pa forhand!  
 • NilsKpyssling

  Darling Daisy,

   jag skulle också gärna vilja se din bukett, men ditt konto kräver behörighet!

Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?