• MarieTherese05

    Lantligt tema, någon mer?

    Är det någon mer som har valt lantligt tema? Är sugen på lite förslam mm

    Är det någon här ute som har bilder på lantligt tema som går i vitt, trä?

    Vi uppskattar eran insperation & ideér om hur vi kan göra våran festlokal så mysig som möjligt,
    vi ska vara i en lada som ligger en bit ut på landet!

     
     

  • Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?
  • Pyttsan

    Tack! Nej, inte så värst jobbigt, men jag började med dem redan i mars, innan jag ens visste hur jag ville ha inbjudningarna. Så jag var väl kanske ivrig då och sen när man väl var igång så gick det av bara farten. En kväll hade vi faktiskt ett par vänner över som hjälpte till att vika och limma kanske 20 st av sammanlagt 70st. Glad

    Jag tyckte att det jobbigaste var att få texten utprintad där jag ville ha den på kortet. Jag är usel på redigering och datorer och sånt. 

     

  • Plett

    Ni som har björkris och stubbar m.m. Var får ni tag på det? Finns det något smart sätt? Har ni en skog? Jag vill också ha stubbar egentligen men verkar ju inte superlätt att bara hitta om man nu inte har en skog :P

  • Loveit

    Plett: Nästan halva min släkt och m2b's släkt har skog så för oss är det inte svårt att få tag på :) Ska du ha stubbar med roten eller bara avhuggna trädbitar? Om du förstår vad jag menar haha

  • Plett

    Linköping! Nej, jag tycker också att det borde vara enkelt men sedan kommer jag inte längre i tanken :P

  • Loveit

    Ni har säkert något skogsföretag där som du kan testa ringa :) Nu är tråden rätt död men vill höra hur andra tänkt göra med brudklänning? Lantlig stil? "Vanlig" stor? Själv har jag beslutsångest.

  • Plett

    Vi har ett väldigt ostrikt lantligt tema över huvud taget så jag är väl inte bäst på att svara men om vi ska fortsätta vår dialog så kan jag säga att min klänning finns i länken nedan (men den ska sys in rätt mycket). ;)

    www.vintageous.com/v6543.htm

  • Darling Daisy
    Loveit skrev 2012-07-02 21:04:35 följande:
    Ni har säkert något skogsföretag där som du kan testa ringa :) Nu är tråden rätt död men vill höra hur andra tänkt göra med brudklänning? Lantlig stil? "Vanlig" stor? Själv har jag beslutsångest.
    Jag hade en vanlig brudklänning (en lilly). Den hade ett litet släp (typ 40 cm), så jag var lite orolig över hur den skulle funka på betonggolv och gräsmatta. Under fotograferingen var jag jättenoga med att hålla i släpet, men efter vigseln struntade jag i det. Släpet blev förstås smutsigt, men jag hade i alla fall inte tänkt sälja klänningen. Det var förvånansvärt lätt att gå och dansa i klänningen och den satt skönt från kl 10.00 - 03.00.
  • repsara

    Ska ha en spetsklänning (har dock inte hittat den ännu)!
    Inte med bling i spetsen, utan en med vintages-känsla =)

Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?